Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 14, 14:58)
Pažiūrėkit ir čia - įdomių darbelių su veltiniu yra:
http://www.mesterpor...011993.html&d=1

knopke ačiū, laukiu labai  wub.gif

Ot vyrui tokį paltuką nuvėlus thumbup.gif
O ten paskutinis pav. irgi veltinis ? ten dekoras taip išveltas ??? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 14, 15:03)
Paklausiu (jei tik nepasiųsit velniop į kokią 2 temą....), nes pačiai dar „nedašyla“.  blush2.gif Rankinė susitraukė 45% į aukštį ir 31% į plotį. Ar tam turi įtakos tai, kad 2 sluoksnius dėliojau vertikaliai, o 1 – horizontaliai? Kažkaip įsivaizdavau, kad turėtų vienodai trauktis. Beje, vienos spalvos vilna buvo sluoksna, o 2 spalvų – lyg ir karšinys, nors buvo parašyta kad tai sluoksna (užsisakiau iš rankdarbiai.com.).

kiek žinau vilna labiau traukiasi pagal plauko kryptį ( sluoksna bant jau) g.gif
QUOTE(gielux @ 2007 03 14, 15:03)
lotuliukas.gif  cia tai geras pastebejimas. Tu, ziuriu, ir saip pribidniajeshsia. Per kursus, mano akiai paty geriausia rankinuka nuvelei  mirksiukas.gif . O tapces, tai  thumbup.gif . O jau isbandei lateksa ax.gif ?

Parišo cool.gif Na ką... stengiausi biggrin.gif Kiek prieš tai vilnos sugadinta nei neklausk. Tokia jau "savamokslės" dalia kaip sakant bigsmile.gif
Aj o latexo, tai nebandžiau dar, tapukai dar drėgni doh.gif Ir joks ten ne lateksas ant buteliuko angliškai užrašyta "skysta guma" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 14 kovo 2007 - 15:10
[quote=Pilietė,2007 03 14, 13:38]
Kažkuri pasiūlė rodyt savo darbus, kad galėtum tapti klubo nare, tai noriu paklaust: jei, tarkim aš, tik mokausi velti, ar bus kam įdomu, jei kilnosiu čia savo rutuliukus-karoliukus arba kosmetinę, ant kurios vietoj ramunės gavosi ištiškęs kiaušinis? O iki nors šiokio tokio profesionalumo toli (o gal jo ir nebus, kadangi bandau velti TIK savo malonumui).

Juk tai ir butu skyrelis naujokems, kurios bijo parodyti savo paprastus, gal nevisai pavykusius darbelius. Is savo patirties zinau, kad tiek teigiami, tiek neigiami komentarai skatina daryti pazanga. Niekas nereikalauja profesionalumo. As kazkada isdrisau ikelti kelis savo darbelius, ir patikekit, niekas manes "nesuvalge", net neizeide.

Vaida_P, sveikinu zengus drasu zingsni. Net labai grazus darbeliai ir labai idomu juos matyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramkos @ 2007 03 14, 15:10)

Vaida_P, sveikinu zengus drasu zingsni. Net labai grazus darbeliai ir labai idomu juos matyti thumbup.gif

Ačiū už sveikinimus smile.gif

Ta proga - dar vieni. Iš atliekų, kaip aš sakau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pilietė @ 2007 03 14, 15:03)
Paklausiu (jei tik nepasiųsit velniop į kokią 2 temą....), nes pačiai dar „nedašyla“.  Rankinė susitraukė 45% į aukštį ir 31% į plotį. Ar tam turi įtakos tai, kad 2 sluoksnius dėliojau vertikaliai, o 1 – horizontaliai? Kažkaip įsivaizdavau, kad turėtų vienodai trauktis. Beje, vienos spalvos vilna buvo sluoksna, o 2 spalvų – lyg ir karšinys, nors buvo parašyta kad tai sluoksna (užsisakiau iš rankdarbiai.com.).

man rankinė (3 sluoksniai sluoksnos) irgi panašiai susitraukė.
Taip kaip ir tu dėliojau 2 vertikaliai, 1 horizontaliai.
Kai vėliau liemenę, nepagalvojusi išklojau daugiau horizontalių sluoksnių, tai dabar manau kad man reikia "sėst ant dietos" smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 14 kovo 2007 - 15:18
Murzinyte, ačiū žinosiu ir įvertinsiu tai kitą kartą dėliodama ruošinį. Pačiai gėda, turėjus nemažai reikalų su vilna mezgimo srityje, o nesuprantu kaip ji traukiasi...
Ramkos, aš ne neigiamų komentarų bijau (man jie priimtinesni nei nepelnytos pagyros), tačiau, jei pati matau, kad darbas š... vertas, tai kam kvaršinti galvas kitoms prašant patarimų? Be to, toks jau tas žmogus, kad tik iš savo klaidų dažniau pasimoko (arba ne), negu iš kitų. Taip kad tebesu žilos senovės ieškojimų stadijoj karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(ramkos @ 2007 03 14, 15:10)
Is savo patirties zinau, kad tiek teigiami, tiek neigiami komentarai skatina daryti pazanga.

Man asmeniškai klaidų surašymas, net labiau patinka, nes tai man naudinga.
jau eilėmis rašau... pavasaris rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif

tep. ir vel isstosiu kaip pilypas is kanapiu:)))
teisingai vilke sake- visiems reikia laiko ir noro irgi.. nugi iseikim truputi is veltinio temos i realu gyvenima. atejo naujas zmogus i bet koki susigyvenusi kolektyva- kas vyksta?
1. naujokas tyliai stovi ir klauso. i pokalbius nesijungia,bendrauti nebando.
kompanijos nuomone apie ji, variantai: a)netycia pataike i kompanija cool.gif kuklinasi- gal reiktu uzkalbinti? c)seka ka nors, arba nori tiesiog pasiklausyti ir ispesti informacijos.

siuo atveju galimi kompanijos elgesio modeliai- a) uzkalbinti ir paklausti,kodel jis cia b)praignoruoti c)pasiulyti susirasti kita vieta pastypsoti arba paciai kompanijai pasitraukti nuo nepageidaujamo stebetojo

2.Naujokas mandagiai prieina prie kompanijos, siek tiek pasiklauso, prisistato, pabando dalyvauti pokalbyje, paklausia patarimo ar pats ka nors pataria
kompanijos nuomone: a)teigiama cool.gif neigiama. priklausomai nuo pacios kompanijos, nuo fakut, kuriuos issake zmogus tikrumo/idomumo ar pan, nuo to, nusiteike kompanijos nariai nutraukti savo pokalbi ir atsakyti i naujoko klausimus ir t.t.

3. naujokas ilekia i kompanija kaip vejas, numusa pora nariu, dziaugsmingai sukteli- o- turbut manes laukete ir isdesto problema del kurios jis taip skubejo. kompanijos elgesys- vienas nusijuoks, kitas supyks, trecias pasiulys naujokui i snuki ir pareikalaus kompensacijos uz sudauzytus akinius, kiti tiesiog nekreips demesio..
4.5.6.7.sugalvokit pacios. be galo daug situaciju realiame gyvenime ir realioj kompanijoj daug kas elgtumemes visai kitaip nei bandom elgtis virtualioje erdveje. Taciau daugumas is musu visgi , mano manymu, santykius supranta tradiciniu budu ir siaip realiame gyvenime naujokas bando prisitaikyti prie jau suformuotos aplinkos ir tik nedaugeis bando kelti revoliucijas. vien del to, kad jie ateina i kompanija su savais tikslais ir nori juos realizuoti. O tam bent jau reikia suprasti zaidimo taisykles.
tiesiog verta pagalvoti apie savo elgesio modeli ir nesielgti pagal modeli "visi jus man cia skolingi" "as paklausiau, o jus neatsaket ir as isizeidziau" "as vargsas naujokas" ir pan..Gal geriau butu pagalvoti ne tik "ka as galiu gauti is sio forumo", bet ir "ka as galiu jam duoti". vistik esam kazkokia bendruomene,kurioj noretusi jaustiskomfortiskai ir dziaugtis sirdziai ielais darbeliais

uchkokia litanija atpyliau. very sorry,kai saka, chebra miega, kambari apsitvarkiau, papietavau, vyro nera, tai ir nenulipu nuo kompo...

smile.gif
Atsakyti
Nepykit kad klausiu 4u.gif ir isiterpiu tarp Jusu diskusiju
Noriu paklausti :Mazdaug kiek gramu vilnos reikia ilgiems karoliams? 4u.gif
Atsakyti
na prišnekėjot už visą tėvynę lotuliukas.gif
naujokėms norėčiau pasakyti... negalvokite, kad čia gyvena kažkokie "baubai" nemėgstantys klausimų gyvena biggrin.gif ir jog čia "tapti savu" neįmanoma... paprasčiausias pavyzdys esu aš... prisijungiau prie šio forumo palyginus visai neseniai ir pamačiau, jog čia lankosi viena nuostabiausių iki šiol sutiktų žmonių grupelių... visi labai nuoširdūs ir geri, o jei kartais ir paburbuliuoja dėl naujokių klausimų, tai tik todėl, kad sukurtas visas veltinio forumas tokiems klausimams kuriame galima rasti atsakymus į milijonus klausimų kurie šiame forume buvo užduoti milijonus kartų... labai noriu padėkoti visoms forumietėms... Jūs nuostabios na čia biški ne į temą, bet toks jau aš žmogus.... ne į temą lotuliukas.gif
kopijavimas, tai žmogaus asmeninis dalykas... pamatau čia kokį gražų darbelį ir jau pasakau sau: noriu tokio pačio... o pradėjusi daryti metu viską į šalį, nes tas darbas toks šaltas būna... geriau jau prasčiau atrodantis ir ne toks įdomus gaminys, tačiau šiltas ir mielas širdžiai... wub.gif o dėl bibliotekos tai eisu pagalvot ką čia protingesnio sušnekėt.... lotuliukas.gif
beje knopke esi nuostabus žmogus thumbup.gif labai laukiam knygelės wub.gif
Atsakyti
vat kas nori, tai speja ir kambarius susitvarkyti, ir idomiu litaniju prirasyti ir nuostabiu darbu suskurti. Saunuole Diva.
man patinka posakis - kai daug darai, tai daug ir suspeji. Nors ne visada taip pavyksta, bet bent jau stengiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 14, 16:03)
Knopke, o paprastiems mirtingiesiems ar bus galima pamatyti šią knygą?
Gugile (o taip pat ir kitos, turinčios mažylių) niekaip nesuprantu KADA galima suspėti dar ir velti?
Paklausiu (jei tik nepasiųsit velniop į kokią 2 temą....), nes pačiai dar „nedašyla“.  blush2.gif Rankinė susitraukė 45% į aukštį ir 31% į plotį. Ar tam turi įtakos tai, kad 2 sluoksnius dėliojau vertikaliai, o 1 – horizontaliai? Kažkaip įsivaizdavau, kad turėtų vienodai trauktis. Beje, vienos spalvos vilna buvo sluoksna, o 2 spalvų – lyg ir karšinys, nors buvo parašyta kad tai sluoksna (užsisakiau iš rankdarbiai.com.).

ojei kiek graziu darbeliu pasipyle. nu va- yra tikslas diskutuoti ir kitaip krapstyti naujokus ir nevisai is pogrindzio:)))

o del susitraukimo- labai priklauso nuo .. daug ko..smile.gif))))))))))))
siaip tai geriau delioti porini sluoksniu kieki- cia jei sluoksna- tada lygiau traukiasi, bet nebutinai-is principo galima sutraukt ir vienodai nors ir neporinis skaicius- tiesiog trinti ta kryptimi, kuria nori kad susitrauktu daugiau. nezinau, ar cia suprantamai.. na gavosi per platus bato auliukas- tai rinti skalbimo judesiais arba kilimeliu reiketu ne evrtikaliai, o horizontaliai- tada auliukas siaures. ir pan.. jegos reikia nemazai, bet vilna labai paklusni medziaga... o kas su ja darosi pradedi jausti po nemazai gaminiu.. ir kiekviena rusis elgiasi siek tiek skirtingai.. reikia bandyti bandyti ri bandyti.. ir paskui jau jauti kur kiek ptrinti ar pakocioti,kad gautus taip kaip reikia. net jei ir ne visai toki sablona nusipaisei..smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 14 kovo 2007 - 15:38
QUOTE(Evanescene @ 2007 03 14, 17:26)
Nepykit kad klausiu 4u.gif ir isiterpiu tarp Jusu diskusiju
Noriu paklausti :Mazdaug kiek gramu vilnos reikia ilgiems karoliams? 4u.gif

1 kamuolikas sveria 1.5-3 gramus. Toliau skaičiuokis pati 4u.gif
Atsakyti