Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

kad cia atrodo sluoksna apraisiotas nertinis ir nieks nevelta g.gif

siaip tai maciau tokiu saliku ir sluoksnos suraisiotu, o paskui su siuvimo masina visaip apsiuta bilekaip, kad tik laikytusi, idomiai visai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 14 kovo 2007 - 14:35
QUOTE(Vilke @ 2007 03 14, 14:30)
kad cia atrodo sluoksna apraisiotas nertinis ir nieks nevelta  g.gif

kai pasinešios, susivels ta sluoksna natūraliai laugh.gif
na ir pridiskutavot doh.gif smagu ir įdomu, tik jau skaitymo laabaai daug biggrin.gif
kaip aš veltinio pasiilgau wub.gif
dabar galvoju, jei aš turiu knygą iš vadinamo flizo? verta demesio mastau.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 14, 15:30)
kad cia atrodo sluoksna apraisiotas nertinis ir nieks nevelta  g.gif

siaip tai maciau tokiu saliku ir sluoksnos suraisiotu, o paskui su siuvimo masina visaip apsiuta bilekaip, kad tik laikytusi, idomiai visai atrodo

Uups, net napastebejau kad toks dramblinis paveiksliukas avosi blush2.gif
Va čia dar truputis svetimo grožio:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 03 14, 13:22)
Aš norėsiu "pavartyt" šias knygas. Kaip supratau už tai reikės susimokėti.
Tai norėčiau sužinoti tiksliai - kiek , kam ir kaip...

Ir aš labai norėčiau, jei čia ne tik senbuvių privilegija blush2.gif

Dabar pagalvojau - ir ko aš čia pribidniajus... niekad neklausinėjau, vis kaip pašautas paukštis maldauju akies krašteliu pažvelgti į informaciją... lotuliukas.gif Žiauru.
Nerodysit ir nereik, tongue.gif vistiek toliau velsiu ir visą giminę apvelsiu, nes pardavimais užsiimt neketinu, o velti tai norisi; vat ir žiūriu kada čia kieno gimtadienis lotuliukas.gif

blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 14, 15:44)
Ir aš labai norėčiau, jei čia ne tik senbuvių privilegija  blush2.gif

Dabar pagalvojau - ir ko aš čia pribidniajus... niekad neklausinėjau, vis kaip pašautas paukštis maldauju akies krašteliu pažvelgti į informaciją... lotuliukas.gif Žiauru.
Nerodysit ir nereik, tongue.gif  vistiek toliau velsiu ir visą giminę apvelsiu, nes pardavimais užsiimt neketinu, o velti tai norisi; vat ir žiūriu kada čia kieno gimtadienis  lotuliukas.gif
blush2.gif  blush2.gif

Na palyginus su tavimi aš išvis - O. blink.gif supernaujoke blush2.gif
Atsakyti
na merginos jus ir ir priplepejot, kol perskaiciau viska du vakarus teko prasedet (kol vaikai leido) o as biski veliau geles, biski karolius biski sergancus vaikus ziurejau nu vien zo visko po biski buvo, dar orai atsigavo tai ir laukan einam taip ir atsitarukiu po truputi nuo kompo.. bet kai prieini tai blink.gif blink.gif blink.gif ziu kad skaityt daug reikia norin su jumis bendraut...

as irgi sutinku su visiai klubo mokesciais, gaila kad vilnius toli ir tikrai neatvyksiu i susitikima bet naujienas ir visu nutarimus tikiuosi uzrasysit cia... mirksiukas.gif

mano darbeliukai:
gelytes
user posted image,
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Skanuoju šią knygą

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 14, 14:49)
Na palyginus su tavimi aš išvis - O.  blink.gif supernaujoke blush2.gif

blink.gif Aš turėjau omenyje vėlime naujokė, o ne pagal žinučių skaičių... Kol aš visas temas skaičiau - tu jau darbelius rodei tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
va i sita knyga irgi noriu bent akies krasteliu zvilgtelt...nes kaip bonbonke..sake grazus virselis privercia ir vidum susidomet...
Atsakyti
Pažiūrėkit ir čia - įdomių darbelių su veltiniu yra:
http://www.mesterpor...011993.html&d=1

knopke ačiū, laukiu labai wub.gif
Atsakyti
Knopke, o paprastiems mirtingiesiems ar bus galima pamatyti šią knygą?
Gugile (o taip pat ir kitos, turinčios mažylių) niekaip nesuprantu KADA galima suspėti dar ir velti?
Paklausiu (jei tik nepasiųsit velniop į kokią 2 temą....), nes pačiai dar „nedašyla“. blush2.gif Rankinė susitraukė 45% į aukštį ir 31% į plotį. Ar tam turi įtakos tai, kad 2 sluoksnius dėliojau vertikaliai, o 1 – horizontaliai? Kažkaip įsivaizdavau, kad turėtų vienodai trauktis. Beje, vienos spalvos vilna buvo sluoksna, o 2 spalvų – lyg ir karšinys, nors buvo parašyta kad tai sluoksna (užsisakiau iš rankdarbiai.com.).
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 03 14, 11:39)
Pilu ruošdama tirpalą -pirma dažus, pamaišau ir tada actą ir tada jau greit uždengiu puodą, nes kvapeeeelis  doh.gif Ir pilant actą man visada tirpalas suputoja, pakyla, taigi, jei puodas pilnesnis, tai ir bėdos gali būti (buvo čia man kadais juodi dažai po virtuvę "išsilakstę"...) Ir galiausiai merkiu vilną.

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Na va, ne visada naujokes nesulaukia atsakymu. Is dalies as suprantu senbuviu nepasitenkinima, kai uzduodami elementarus klausimai, kurie jau per kelias temas isdiskutuoti.

QUOTE(*MAGIC* @ 2007 03 14, 13:22)
Aš norėsiu "pavartyt" šias knygas. Kaip supratau už tai reikės susimokėti.
Tai norėčiau sužinoti tiksliai - kiek , kam ir kaip...

Jungiuosi prie norinciuju drinks_cheers.gif . Ir as tai uz kazkoki mokesti, nes visgi kitos perka, skanuoja ir t.t.

QUOTE(murzinyte @ 2007 03 14, 14:44)
Ir aš labai norėčiau, jei čia ne tik senbuvių privilegija  blush2.gif

Nerodysit ir nereik, tongue.gif  vistiek toliau velsiu ir visą giminę apvelsiu, nes pardavimais užsiimt neketinu, o velti tai norisi; vat ir žiūriu kada čia kieno gimtadienis  lotuliukas.gif
blush2.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif cia tai geras pastebejimas. Tu, ziuriu, ir saip pribidniajeshsia. Per kursus, mano akiai paty geriausia rankinuka nuvelei mirksiukas.gif . O tapces, tai thumbup.gif . O jau isbandei lateksa ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 14 kovo 2007 - 15:04