QUOTE(balu @ 2007 03 14, 13:00)
Pasisakysiu ir aš, nors šiaip esu linkusi tyliai skaitinėti.
Suprantu senbuves, kurios nepatikliai žiūri į mus, naujokes. Jos visos pradėjo nuo nulio, o mums informacijos jau pilnos 19 temų, daug ko galima pasimokyti ir, svarbiausia, išmokti.
Atsargiai lendu į jūsų tarpą, nes pačiai vis atrodo, kad dar esu neverta, kad dar daug reikia išmokti, kad galėčiau bendrauti kaip lygi su lygiais.
O į klubą, kai jis bus, labai norėčiau, ir jeigu tik kas priims, begsiu išsižiojusi. Jei nepriims irgi labai neliūdėsiu ir velt tikrai nemesiu.
Norėčiau pritarti šiai nuomonei, negaliu nekišt trigrašio, nes esu naujokė irgi. Kažkuri pasiūlė rodyt savo darbus, kad galėtum tapti klubo nare, tai noriu paklaust: jei, tarkim aš, tik mokausi velti, ar bus kam įdomu, jei kilnosiu čia savo rutuliukus-karoliukus arba kosmetinę, ant kurios vietoj ramunės gavosi ištiškęs kiaušinis? O iki nors šiokio tokio profesionalumo toli (o gal jo ir nebus, kadangi bandau velti TIK savo malonumui). Ar tai reiškia, kad tokios kaip aš niekada negalėsime tapti klubo narėmis?
Dėl dalinimosi knygomis sutikčiau ir mokėti, kad galėčiau akis paganyt.
Dėl kopijavimo: Jei pagal pateiktą nuorodą vėliau gėlę, ar tai kopijavimas? Gi stengiesi tiesiog perprasti patį procesą, o ne pagaminti analogišką daiktą. Aš manau, kad tomis nuorodomis ir dalijamasi tam, kad kiti pasimokytų, o ne štampuotų. Be to, tikriausiai kiekvienos veliančios ta pati gėlė vistiek bus kitokia spalvos, suvėlimas, vistiek kiekviena įneš savo dalelę...