QUOTE(Pilietė @ 2007 03 18, 22:50)
Ačiū už pagyrimus, kurių jaučiuosi neverta.
Nu va dabar jau pradedu sukti galvą, kai reikia kloti tą šalį, kad tos skylės neišlystų? Na, kai rankos apgis, reikės vėl bandyti.
Lauksim nuotraukų ir įspūdžių iš Mados infekcijos.
Šiaip esu labai susikrimtusi, jūs kitą penktadienį organizuojatės susitikimą, o aš kaip tik į Vilnių važiuosiu, tik vėliau vakare, o šeštadienį suš...as egzas. Taip norėčiau bent akies krašteliu į visas auksarankes pažiūrėti. Ech. Nu gal gi kitą kartą labiau pasiseks.
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Nu va dabar jau pradedu sukti galvą, kai reikia kloti tą šalį, kad tos skylės neišlystų? Na, kai rankos apgis, reikės vėl bandyti.
Lauksim nuotraukų ir įspūdžių iš Mados infekcijos.
Šiaip esu labai susikrimtusi, jūs kitą penktadienį organizuojatės susitikimą, o aš kaip tik į Vilnių važiuosiu, tik vėliau vakare, o šeštadienį suš...as egzas. Taip norėčiau bent akies krašteliu į visas auksarankes pažiūrėti. Ech. Nu gal gi kitą kartą labiau pasiseks.
o tai kada tas veliau? mes gi galim ir siek tiek veliau. o juolab ne valanda ten busim..
o shalis- liuks. man tai irgi skylutes nemaiso- gal tokiu atveju jas kaip tik padidinciau ir padaryciau, kad jos ir butu krutoji dalis:))kai saka- trukumus reik moket paverst privalumais