Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(Pilietė @ 2007 03 18, 22:50)
Ačiū už pagyrimus, kurių jaučiuosi neverta. ax.gif
Nu va dabar jau pradedu sukti galvą, kai reikia kloti tą šalį, kad tos skylės neišlystų? Na, kai rankos apgis, reikės vėl bandyti.
Lauksim nuotraukų ir įspūdžių iš Mados infekcijos.
Šiaip esu labai susikrimtusi, jūs kitą penktadienį organizuojatės susitikimą, o aš kaip tik į Vilnių važiuosiu, tik vėliau vakare, o šeštadienį suš...as egzas. Taip norėčiau bent akies krašteliu į visas auksarankes pažiūrėti. Ech. Nu gal gi kitą kartą labiau pasiseks.

o tai kada tas veliau? mes gi galim ir siek tiek veliau. o juolab ne valanda ten busim..
o shalis- liuks. man tai irgi skylutes nemaiso- gal tokiu atveju jas kaip tik padidinciau ir padaryciau, kad jos ir butu krutoji dalis:))kai saka- trukumus reik moket paverst privalumais
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 18, 21:50)
Ačiū už pagyrimus, kurių jaučiuosi neverta. ax.gif
Nu va dabar jau pradedu sukti galvą, kai reikia kloti tą šalį, kad tos skylės neišlystų? Na, kai rankos apgis, reikės vėl bandyti.
Lauksim nuotraukų ir įspūdžių iš Mados infekcijos.

Labai raštas gražus ir patys gaminiai thumbup.gif

Nusipirkau naujų spalvų vilnos, tai šį vakarą irgi šalį vėliau ax.gif ... irgi su ventiliaciniais paplonėjimais ir suskylėjimais tongue.gif Bet sakysiu visiems kad čia taip specialiai dariau biggrin.gif

Klausimėlis: kadangi aš veltiniu užsikrėčiau tik šią žiemą, tai pradėjau galvot kaip veltinis vasarą nešiojasi g.gif juk tinka vėsesniai dienai/vakarui karoliai, ane bigsmile.gif Ką dar vasarą dėvite velto?
Atsakyti
Svarka su daugybe ventiliacijos angu ir salius ivairius, velta apyranke ana vasara kasdien nesiojau, sages . Dekoracija basutems velta gelyte ir tokius karolius is keletos burbuliuku ir lapuku ,viratancius dirzu .reiktu gal maudymuka koki nusivelt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (pajuokavimas).
Atsakyti
Diva, gerokai vėliau, o Vilniuj, kai pati už vairo būnu, nelabai gaudausi kur važiuoti, pasukti ir t.t. O ryte man sunkus egzas, kuriam penktadienį dar turėsiu mokytis. Ale kitą kartą kai organizuositės turbūt susigundysiu ir nepatingėsiu važiuot tik dėl šito.
Dar kartą dėkoju už pagyrimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 18, 20:55)
Šalis tai „krūtas“ gavosi, su ventiliacijos skylėm, nežinau kur ir panaudot reikės, (nebent namuose, kai niekas nemato užsidėsiu).

liux wink.gif tu tik apsimesk kad specialiai taip ir norėjai wink.gif o jei kas klaustų - papasokok, kaip sudėtinga taip velti, kad skylės atsirastų smile.gif kai taip "apsimeti" tai tikrai trūkumai privalumais tampa

QUOTE(pulina @ 2007 03 18, 23:37)
Klausimėlis: kadangi aš veltiniu užsikrėčiau tik šią žiemą, tai pradėjau galvot kaip veltinis vasarą nešiojasi  g.gif  juk tinka vėsesniai dienai/vakarui karoliai, ane  bigsmile.gif  Ką dar vasarą dėvite velto?

aš visą vasarėlę pratūsiau karolius. vaikas dar nevaikščiojo, tai turėjo kuo užsiimti ant rankų tupėdamas. specialiai tam ir vėliausi hihihi.gif beje, e-bay esu mačius specialių karolių-ne veltinio-kad maitinant vaikas susikoncentruotų į juos ir valgytų, nesiblaškytų biggrin.gif bet veltinis tam irgi puikaisuiai tinka
gaila kad vaikštančio, lakstančio ir savo nuomonę reiškiančio 1.5-metinuko, neužbovysi karoliais doh.gif reikia tašę veltis ir kaip tą šuniuką nešiotis, o tai jau baisu į žmones išeiti lotuliukas.gif
Atsakyti
Gražūs darbeliai visų, kurios rodėsi thumbup.gif . Pilietės komplektukas šalis ir rankinė labai patiko smile.gif .

Savaitgalį toliau surašinėjau dalyves, dabar skelbiu sąrašiuką, kas man parašė dėl dalyvavimo veltiniautojų meet'uke

Vyks:
Kovo 23 d., 17:30, numatoma vieta - centras / senamiestis.

1. Ievuschka
2. Balu
3. Agnužė
4. Murzinytė
5. Diva
6. Linada
7. rooma
8. Rožės arbatinyje
9. Minesota

Kitas organizacinis klausimas - pamušalo siuvimo pamokėlė. Aurelia, siūlė, kad gali mus pamokyti. Aš manau, kad būtų griekas nepasinaudoti. Tik ar įmanoma tai kavinėje per / prieš meet'ą padaryti? Gal kokį kitą laiką ištaikom tai pamokėlei, kur dalyvautų tik norinčios pasimokyti? Jeigu mokytoja sutiks mirksiukas.gif ir kitoms dalyvėms tiks. Nusivėliau kosmetinę-milžinę, beveik rankinės dydžio biggrin.gif , pamušalo siuvimo pasipraktikavimui tiks.

Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 03 19, 08:57)
Gražūs darbeliai visų, kurios rodėsi  thumbup.gif  .  Pilietės komplektukas šalis ir rankinė labai patiko  smile.gif  .

Savaitgalį toliau surašinėjau dalyves, dabar skelbiu sąrašiuką, kas man parašė dėl dalyvavimo veltiniautojų meet'uke

Vyks:

1. Ievuschka
2.  Balu
3.  Agnužė
4.  Murzinytė
5.  Diva
6.  Linada
7.  rooma
8.  Rožės arbatinyje
9.  Minesota

Kitas organizacinis klausimas - pamušalo siuvimo pamokėlė.  Aurelia, siūlė, kad gali mus pamokyti.  Aš manau, kad būtų griekas nepasinaudoti.  Tik ar įmanoma tai kavinėje per / prieš meet'ą padaryti?  Gal kokį kitą laiką ištaikom tai pamokėlei, kur dalyvautų tik norinčios pasimokyti?  Jeigu mokytoja sutiks  mirksiukas.gif  ir kitoms dalyvėms tiks.  Nusivėliau kosmetinę-milžinę, beveik rankinės dydžio  biggrin.gif  , pamušalo siuvimo pasipraktikavimui tiks.

As irgi dalyvauju 4u.gif tikiuosi pasveiksiu, beje, galvuju ir penktadieni i mados infekcija eiti, tai butu gerai senamiestyje susitikimas, nes i VCUP per toli, po pusvalandzio tureciau isbegti.... nes as be auto. kavinej pasiaiksinsim tuos pamusalu siuvimus be problemu, man tai dzin, jei kam ten nepatiks is salia esanciu staleliu sedetoju tongue.gif
Atsakyti
Ech, norėčiau ir aš į meet'uką, bet kad be mašinos su dviem vaikais doh.gif .Vyresnioji, tai nieko, bet kaip su maže verysad.gif . Vakar dukra telebimbam žiūrėjo, tai rodė kaip gėlytę pasidaryti biggrin.gif niu jau labai populiarus dalykas vilnelė. Kažkas klausė (jei nemaišau) ar balta vilnelė pas tą, kur senamiesty prekiauja, tai pasakysiu, kad ne. Ji turi tą geltoną atspalvį, vizualiai palyginau pavasarinės ir šitą vilnelę, tai pavasarinės baltesnė. Bet pati vilnelė thumbup.gif . Dar klausimukas, ar kas perka vokiškus dažus vilnelei? Kur jų būna ir kiek kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
[quote=Pilietė,2007 03 18, 21:55]
Su jūsų pagalba ir patarimais išmūčijau savo pirmuosius.
Šalis tai „krūtas“ gavosi, su ventiliacijos skylėm, nežinau kur ir panaudot reikės, (nebent namuose, kai niekas nemato užsidėsiu).

Piliete abai grazus, man patiko thumbup.gif thumbup.gif
Ir nesiok kad visi matytu, o ne namuose pasislepus. Norejau paklausti kiek uztrunki kol suveli laiko... idomu man g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 03 19, 09:57)
Gražūs darbeliai visų, kurios rodėsi  thumbup.gif  .  Pilietės komplektukas šalis ir rankinė labai patiko  smile.gif  .

Vyks:

1. Ievuschka
2.  Balu
3.  Agnužė
4.  Murzinytė
5.  Diva
6.  Linada
7.  rooma
8.  Rožės arbatinyje
9.  Minesota

Kitas organizacinis klausimas - pamušalo siuvimo pamokėlė.  Aurelia, siūlė, kad gali mus pamokyti.  Aš manau, kad būtų griekas nepasinaudoti.  Tik ar įmanoma tai kavinėje per / prieš meet'ą padaryti?  Gal kokį kitą laiką ištaikom tai pamokėlei, kur dalyvautų tik norinčios pasimokyti?  Jeigu mokytoja sutiks  mirksiukas.gif  ir kitoms dalyvėms tiks.  Nusivėliau kosmetinę-milžinę, beveik rankinės dydžio  biggrin.gif  , pamušalo siuvimo pasipraktikavimui tiks.

Galit ir mane prirašyti prie to sąrašiuko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 19, 10:22)
As irgi dalyvauju  4u.gif tikiuosi pasveiksiu, beje, galvuju ir penktadieni i mados infekcija eiti, tai butu gerai senamiestyje susitikimas, nes i VCUP per toli, po pusvalandzio tureciau isbegti.... nes as be auto. kavinej pasiaiksinsim tuos pamusalu siuvimus be problemu, man tai dzin, jei kam ten nepatiks is salia esanciu staleliu sedetoju tongue.gif

Tai man labai įdomu kodėl penktadienį?
O jei apie pamušalus kalbėsit tai pusvalandžiu vėliau ateisiu.
Tiesa būsiu su mamka, jei vyras nesibraus.
Aurelia pasiimsim taksi ir nurūksim mirksiukas.gif
Papildyta:
Knopke kaip tapkes, ar darei?
Atsakyti
žinau kad visiai off topic bet pamastymam va ka rdau atsakymu i musu rietenas biggrin.gif

Ne tiek jau mažai žmonių daro gerus darbus kitų labui, bet daugelis, slapta siekdami pripažinimo, nepamiršta pabrėžti savo autorystės.
Dalydamiesi gerumu ir dosnumu, pasijuntame besą atidūs ir dėmesingi, prisimename, kokie geri ir nusipelnę meilės esame.
Ir nors visi gerumo pasireiškimai, be abejo, yra nuostabūs, patyliukais ir slapta padarytas, dėmesį ir rūpestį rodantis geras darbas yra dar nuostabesnis. Duodami kitiems visuomet jaučiamės puikiai. Kam menkinti džiaugsmą ir pasakoti, kokie geri ir malonūs esame, kai tiesiog patylėdami galime išsaugoti visus šiltus jausmus.
Tikra tiesa, kad reikia duoti tam, kad duotum, o ne tam, kad ką nors gautum. Nutylėdami apie savo gerus darbus kaip tik tai ir darome - šilti jausmai, kuriuos patiriame rūpindamiesi kitais, yra puikiausias atlygis. Tad kai kitą kartą susiruošite kam nors padaryti tikrai malonią staigmeną, niekam apie tai nepasakokite. Verčiau pajuskite, kaip malonu yra duoti.
R.Carlson
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 19, 11:19)
Galit ir mane prirašyti prie to sąrašiuko ax.gif
Papildyta:

Tai man labai įdomu kodėl penktadienį?
O jei apie pamušalus kalbėsit tai pusvalandžiu vėliau ateisiu.
Tiesa būsiu su mamka, jei vyras nesibraus.
Aurelia pasiimsim taksi ir nurūksim mirksiukas.gif
Papildyta:
Knopke kaip tapkes, ar darei?

Jeigu klausi ar dariau naujas, tai ne blush2.gif bet tas kur padariau - dukra su malonumu nešiojia biggrin.gif
(tik vis dekoro nepadarau blush2.gif )
Atsakyti