Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(Vestya @ 2007 03 18, 18:52)
doh.gif vyras paprase kad padaryciau biliardo kamuoliuka juoda, tai va trecioje nuotraukoje ir yra tas kamuoliukas, planuoju padaryti visus. rytoj vaziuosiu vilnos pirkti.
labai dekui uz komentarus biggrin.gif

aišku tongue.gif
Atsakyti
user posted image
Su jūsų pagalba ir patarimais išmūčijau savo pirmuosius.
Šalis tai „krūtas“ gavosi, su ventiliacijos skylėm, nežinau kur ir panaudot reikės, (nebent namuose, kai niekas nemato užsidėsiu).
Atsakyti
labai gražus thumbup.gif nepergyvenk dėl tų skylučių, jos visai negadina vaizdo 4u.gif gali drąsiai eiti "į žmones" su juo lotuliukas.gif wub.gif beje tašytė irgi superinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plonyte_linija @ 2007 03 18, 18:06)
sveikos, veltinukės smile.gif prisiregistravau į forumą, bet kažkodėl nesulaukiu patvirtinimo kodo  g.gif  ar čia iš tos serijos "ilgai laukus dar palauk?"  biggrin.gif

savaitgaliais kazko streikuoja jei kas bus it toliau neaisku tai rasyk man gelbesiu...

Piliete, labai grazus komplektas, nereikia saves visiskai nuvertinti, nesimato jokiu ventiliacijos angu lotuliukas.gif ir tikrai gali drasiai zigiuoti i zmones biggrin.gif
Atsakyti
Kažin ar išdrįsiu, kaip su sunešiotu, įtariu, atrodysiu (nuotraukoj dar ne visos skylės ir suplonėjimai matosi). Na iš pirmo blyno bent jau vieną pamoką supratau, KAD REIKIA LABAI KRUOPŠČIAI vilną iškloti. Nors man atrodė, kad ilgai ilgai žaidžiau su tuo klojiniu, matyt nepakankamai.
kažkuri iš merginų teiravosi, kas kokius muilus naudoja – paskutiniu metu nusipirkau ajurvedinį kažkokį muilą maximoj, tai jis man visai nieko (turiu egzemą). Apie gliceriną skaičiau (nežinau ar tiesa), kad jis tik pradžioje drėkinamą efektą duoda, tačiau iš tikrųjų dar labiau išsausina odą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 18 kovo 2007 - 21:10
vat man ir glicerininis netinka nei muilas nei kremas...
Atsakyti
jeigu jau prašnekom apie muilą, tai kuo skiriasi glicerininis ūkiškas muilas nuo tiesiog glicerininio muilo? blush2.gif ar čia tas pats.. g.gif
Atsakyti
Piliete, be proto grazus tasiukas 4u.gif labai grazios spalvos ir pats piesinys 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Piliete, labai gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Pilietė- puikus komplektukas, ir nematau ko čia gėdintis išeiti į miestą. Super spalvytės suderintos. O dėl skylučių, kas sakė kad jų neturi būti?
Papildyta:
O aš ruošiuosi Mados infekcijai doh.gif Nu gi noriu veltiniškai atrodyti biggrin.gif visas 2 dienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 18, 22:39)
Pilietė- puikus komplektukas, ir nematau ko čia gėdintis išeiti į miestą. Super spalvytės suderintos. O dėl skylučių, kas sakė kad jų neturi būti?
Papildyta:
O aš ruošiuosi Mados infekcijai doh.gif  Nu gi noriu veltiniškai atrodyti biggrin.gif  visas 2 dienas ax.gif

Tik nepamiršk nusifotkinti ir nuotraukas įkelti mirksiukas.gif

Pilietė - pritariu Reginai, o kur parašyta, ar kas pasakė, kad negali būti su skylutėmis g.gif
Man tai laaaaabai gražus komplektukas thumbup.gif , kaži ar aš apturėsiu tokios laimės pasigaminti sau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopkė: 18 kovo 2007 - 21:45
Ačiū už pagyrimus, kurių jaučiuosi neverta. ax.gif
Nu va dabar jau pradedu sukti galvą, kai reikia kloti tą šalį, kad tos skylės neišlystų? Na, kai rankos apgis, reikės vėl bandyti.
Lauksim nuotraukų ir įspūdžių iš Mados infekcijos.
Šiaip esu labai susikrimtusi, jūs kitą penktadienį organizuojatės susitikimą, o aš kaip tik į Vilnių važiuosiu, tik vėliau vakare, o šeštadienį suš...as egzas. Taip norėčiau bent akies krašteliu į visas auksarankes pažiūrėti. Ech. Nu gal gi kitą kartą labiau pasiseks.
Atsakyti