Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

Labai grazus ir idomus papuosaliukai mirksiukas.gif saunuole biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

jau ka pridirbau doh.gif prasiejau pro spinta ieskodama kazko nenesiojamo silkinio ir prireike man sukneles motyvo, nors tu ka... ir nukirpau gabala is apacios (suknele nauja, dar su etikete kabejo, bet niekur neradau, kokia sudetis, kadangi ji su pamusalu ta eitjete buvo tarp audiniu) ir ka sau manot.... ten ne silkas, susigarbanojo paslapinus verysad.gif tai va nei sukneles nei silko lotuliukas.gif
Dar klausimas : ar ant visu silku veliasi vilna, mano nusipirktas tas silkinis sijonas gan storokas, man kazkaip mistika, kaip ten pralys sluoksna, ji ner pas mane tokia labai jau plonyte.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 18, 08:33)
jau ka pridirbau  doh.gif prasiejau pro spinta ieskodama kazko nenesiojamo silkinio ir prireike man sukneles motyvo, nors tu ka... ir nukirpau gabala is apacios (suknele nauja, dar su etikete kabejo, bet niekur neradau, kokia sudetis, kadangi ji su pamusalu ta eitjete buvo tarp audiniu) ir ka sau manot.... ten ne silkas, susigarbanojo paslapinus  verysad.gif  tai va nei sukneles nei silko  lotuliukas.gif
Dar klausimas : ar ant visu silku veliasi vilna, mano nusipirktas tas silkinis sijonas gan storokas, man kazkaip mistika, kaip ten pralys sluoksna, ji ner pas mane tokia labai jau plonyte....  rolleyes.gif

nelabai supratau mastau.gif isdzius ir atsigarbanos, anokia cia beda unsure.gif ar ta dalis, kur vilna uzvelei susigarbanojo? jei taip, tai ir shilkas taip pat sekmingai pasielgtu.
O veliama nebutinai ant shilko,- puikiai ir sintetiniai reti audiniai tinka. Priklausomai nuo tankio,- ant tankaus (ar silko, ar ne) niekaip neuzhvelsi schmoll.gif turiu viena bandyta apvelt tankaus shilko skaryte. Batus valau doh.gif
Atsakyti
Turiu idėją atšviežinti plonos vilnelės megztuką apveliant. Bandžiau kažkada ant panašaus gabalo viln. liemenės, bet nelabai susijungė tik vietomis prilipo. Jei smarkiai talžysiu tą megstuką , tai tur būt į ožio ragą jis sueitų? Gal kuri bandėte ar buvo jau rašyta? bigsmile.gif
Atsakyti
Va koki aparata pasigaminau smile.gif gana patogu o ir darbas labai paspartejo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 18, 15:18)
Va koki aparata pasigaminau  smile.gif  gana patogu o ir darbas labai paspartejo  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha, aha - ir bulves skuti ir veltinį badai mirksiukas.gif lotuliukas.gif
2 viename tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 18 kovo 2007 - 14:42
aparatas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o šiaip tai juk galima susibadyti su tuo skustuku rolleyes.gif
Atsakyti
Su adatom daugiau susibadau lotuliukas.gif Bet man pasirode kad kai ne su viena adata badai tai neperebeda vilnos kazkaip...nu tik truputi ilenda ir viskas... Tai ne toks jau ir produktyvus darbas gaunas...
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 18, 11:33)
Sveikutes,

jau ka pridirbau  doh.gif prasiejau pro spinta ieskodama kazko nenesiojamo silkinio ir prireike man sukneles motyvo, nors tu ka... ir nukirpau gabala is apacios (suknele nauja, dar su etikete kabejo, bet niekur neradau, kokia sudetis, kadangi ji su pamusalu ta eitjete buvo tarp audiniu) ir ka sau manot.... ten ne silkas, susigarbanojo paslapinus  verysad.gif  tai va nei sukneles nei silko  lotuliukas.gif
Dar klausimas : ar ant visu silku veliasi vilna, mano nusipirktas tas silkinis sijonas gan storokas, man kazkaip mistika, kaip ten pralys sluoksna, ji ner pas mane tokia labai jau plonyte....  rolleyes.gif

Tikriausiai ten šilkas buvo, tik jis toks kaip garmoškėlė, tokia rūšis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedona @ 2007 03 18, 14:07)
Turiu idėją atšviežinti plonos vilnelės megztuką apveliant. Bandžiau kažkada ant panašaus gabalo viln. liemenės, bet nelabai susijungė tik vietomis prilipo. Jei smarkiai talžysiu tą megstuką , tai tur būt į ožio ragą jis sueitų? Gal kuri bandėte ar buvo jau rašyta? bigsmile.gif

Reikėjo dekoruoti adatėle, o po to apvelti.
Atsakyti
Merginos, gal kas galit parasyti i az, ka ne taip darau, kad niekaip nesiseka prisiregistruoti forume apie veltini verysad.gif buciau labai dekinga, nes vargstu visa diena ax.gif
Atsakyti
Man asmeniškai tos adatėles ir taip per ilgos ax.gif aš labiau veliu mažus daikčiukus, tai ir pati mažiausia turima adata kaip milžinė tongue.gif
Papildyta:
O beje veliančios šlapiu būdu, ką naudojat? Mane konsultavęs žmogus sakė, kad idealiausia priemonė yra ūkiškas muilas, bet man nuo jo siaubingai sausėja rankos ir niežti protest.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 18, 15:03)
Tikriausiai ten šilkas buvo, tik jis toks kaip garmoškėlė, tokia rūšis ax.gif
Papildyta:

pabandziau suslapint vien ta medziagele ir ji susisuko, niekaip nebeisvyniojau....
Atsakyti