Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(Pilietė @ 2007 03 17, 23:14)
nepaisant mėnulio poveikio ir neišsimiegojimo, vistiek privėlėte gražių darbelių thumbup.gif
o aš esu nepadoriai gerai išsimiegojusi, todėl padariau (manau) didelę kvailystę. Išsidėliojau didelį šalį (dėjau 2 sluoksnius, kažin ar gana?), apvėliau ir palikau rytojui, tačiau man dabar neaišku, ar susivels be karšto vandens (į vonią netelpa, o daugiau neturiu kur galėčiau kaip reikiant taškytis), didelio bambukinio neturiu, tai ar susivels kažin man tik ant burbuliuotos plėvelės ir tik muiluotą vandenį naudojant (kol iš purkštuvo tas vanduo purškiamas, atvėsta). Kaip jūs elgiatas esant mažai vietos ir veliant didelius daiktus? Reikėjo man, durai, nuo mažo pradėt. Ale protas aptemo ir nepagalvojau kur aš jį davelsiu.

sarbu, kad rankos ir muilas butu. veliu dazniausiai vesiu vandeniu, nes atvesta, o be to aplink mazas laksto, baisu kad karstu neapsipiltu. o del palikimo- kvailyste nebent jei kokia nors spalva dazo- tada geriau jau nuplauti ir isdziovinti, o paskui slapinti ir pratesti. esu pora kartu nakciai slapia daikta palikus ir nudaze- daugiau nebepalieku:))))

o veliu kambary. turiu saliams diidele plevele pasitiest- siltnamine- plotis 6m..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 17, 22:14)
nepaisant mėnulio poveikio ir neišsimiegojimo, vistiek privėlėte gražių darbelių thumbup.gif
o aš esu nepadoriai gerai išsimiegojusi, todėl padariau (manau) didelę kvailystę. Išsidėliojau didelį šalį (dėjau 2 sluoksnius, kažin ar gana?), apvėliau ir palikau rytojui, tačiau man dabar neaišku, ar susivels be karšto vandens (į vonią netelpa, o daugiau neturiu kur galėčiau kaip reikiant taškytis), didelio bambukinio neturiu, tai ar susivels kažin man tik ant burbuliuotos plėvelės ir tik muiluotą vandenį naudojant (kol iš purkštuvo tas vanduo purškiamas, atvėsta). Kaip jūs elgiatas esant mažai vietos ir veliant didelius daiktus? Reikėjo man, durai, nuo mažo pradėt. Ale protas aptemo ir nepagalvojau kur aš jį davelsiu.

2 tai sociai mirksiukas.gif as dabar saliams jau tik 1 arba 2 labai labai plonus delioju, nes man jie vis per stori ir per stori gaudavos blush2.gif Be karsto vandens, zinoma, susivels puikiausiai, tik procesas kiek ilgesnis bus, bet jei salis jau apveltas, tai nematau jokios problemos ji vonioj velti(metant, naudojant skalbimo judesius).
Atsakyti
Ačiū už patarimus, nes labai bijojau, kad nedasivels vėsiu vandeniu, tai tik antras mamo darbas po burbuliukų ir gėlytės, todėl ir nežinau lementarių dalykų. Diva, aš jį nusausinau suvyniojus į didelį rankšluostį, patiesiau ant kito sauso, tačiau nusausinau neišskalavus, per skystas dar skalauti.
Rožės arbatinyje, aš tuos sluoksnius lyg ir plonus klojau, vos ne skylės dabar šviečiasi. Na jei ir sugadinsiu, nelabai ir pergyvensiu, iš anksto nusiteikiau, kad pirmas blynas negali būti neprisvilęs.
Dėkui dar kartelį, bet ryt vėl bus kvailų klausimų iš mano pusės tikriausiai blush2.gif
Diva, plėvelė nuo šiltnamio tai liuks, al kad aš tokio kambario didelio neturiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 17 kovo 2007 - 22:40
Labukas 4u.gif

Susikaupiau ,,prisiduoti“ ir aš ax.gif

Margą šaliką ir pirmus bačiukus jau rodžiau SM. Dabar surinkau darbelių nuotraukas, kurias esu išsisaugojusi.

http://pg.photos.yah...umyte/my_photos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumikė: 17 kovo 2007 - 22:55
Diva jau anksciau rase, kad galima velti ant sablono, deliojant is dvieju pusiu sali ir paskui perkirpt, tai sutaupysi vietos wink.gif
Atsakyti
Daug graziu karoliu maciau ten smile.gif Gal visai ir nebloga ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2007 03 17, 22:42)
o taip norisi  ax.gif Vėliau karolius, atrodo gaunasi, bet.... norisi kažko kito..... labai patinka visokie "kraizy" žaisliukai, tai pabandžiau nubadyt vieną..............  parodysiu, kad negalvotumėt, kad tuščiažodžiauju  tongue.gif 

user posted image

thumbup.gif wub.gif Šaunuolė.
Atsakyti

user posted image
[/quote]

Labai linksmas padarėlis thumbup.gif nuotaiką kelia vien į jį pažiūrėjus bigsmile.gif
Atsakyti
Vilke, ir aš prisiminiau, kad buvo galima ant abiejų pusių, bet buvo jau po laiko..
Laumike thumbup.gif .
Atsakyti
labas rytas drinks_cheers.gif gražus žaisliukas tik dar trūksta badymo mirksiukas.gif bet kiek daug slapukių išlindo su savo gražiais darbeliais thumbup.gif šaunu... wub.gif visada esate čia laukiamos 4u.gif
Atsakyti
Laumike, pasikartosiu, gražu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už dėmesį ir komentarus biggrin.gif ir man pačiai atrodė, kad dar reik badyt, bet norėjosi kuo greičiau pamatyt bendrą vaizdelį, o naktis toookia tamsi biggrin.gif ax.gif tai ir suchaltūrinau tongue.gif

Laumike, gražūs papuošalai thumbup.gif

Įdėčiau aš savo šalį, nukristumėt nuo kėdžių, todėl jo nerodysiu ax.gif

čia nuoroda kur kiek normalesni papuošaliulai yra http://s110.photobuc...06/rankdarbiai/ (tik sorry už nekokybiškas nuotraukas, vis nerandu vietos kur fotkint)
Atsakyti