Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

user posted image
Atsakyti
blink.gif ar nebera tos knygutes apie velima veltinioklubas@gmail.com ? hmmm...nes ten tik kiek matau apie biseri doh.gif ar nematau as kazko g.gif
Atsakyti
nu merginos padirbejot, aciu Rubberneck ir visom kitom, tokie lobiai ....

labai grazus velykinis krepsys ir kilimeliai po juo, savo kepses nerodysiu schmoll.gif nekaip atrodys prie toliu groziu schmoll.gif ir tinka ji tik pirtin kai niek nemato doh.gif bet ar tada reikia kepses lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 17, 17:43)
angeliukai kartais transformuojasi i velniukus..smile.gif))
O tau reikia staigiai atiduot? as tai net ant radiatoriaus nededu- nes yr kas nutampo- uzmetu aukstai ant deziu, kad neiko nesudominyu ir dziusta na per pora naktu ir isdziusta..smile.gif
Lauksim fotosesijos rezultato:) Labai idomu:) Ar rankena greit nusivele?smile.gif

Ne, staigiai nereikia,bet šiaip nepatinka kai šlapi daiktai ilgai mėtosi, o ir vaizdo galutinio norisi.Ir ne tik man, bet ir jums lotuliukas.gif O dar gi pamušalas laukia doh.gif Gerai,kad forma labai paprasta, tai, manau, sudėtinga nebus mirksiukas.gif (užkrautas dabar ant gyvatuko vonioj, nes tik ten normaliai šilta)
Atsakyti
user posted image
o kaip jums sis mano darbelis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziux2 @ 2007 03 17, 22:04)
user posted image
o kaip jums sis mano darbelis? 4u.gif

Bent aš tai nieko nematau g.gif
Atsakyti
o taip ? mirksiukas.gif
user posted image

kazkodel nenori tavop verinukas "iseiti i zmones" mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 17 kovo 2007 - 21:09
Ant to uzrasiuko spauskit desini peles klavisa ir tada view image mirksiukas.gif turetu atsidaryti tada smile.gif
Atsakyti
Sveikos veltiniautojos tongue.gif

Kaip tik įkendu į šią temą, stalčius atkrinta ir ilgai ilgai neužsidaro biggrin.gif wub.gif (aišku pasibadymus praleidžiu pro akis ir nekreipiu dėmesio)

Pati bandau velt, tik laiko nelabai belieka, o taip norisi ax.gif Vėliau karolius, atrodo gaunasi, bet.... norisi kažko kito..... labai patinka visokie "kraizy" žaisliukai, tai pabandžiau nubadyt vieną.............. parodysiu, kad negalvotumėt, kad tuščiažodžiauju tongue.gif

user posted image
Atsakyti
noriu labai padekoti visoms kuriancioms veltinuku taupykle thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
stengsiuos kaip nors prisideti ir as.
Papildyta:
QUOTE(magnolyn @ 2007 03 17, 19:18)
blink.gif  ar nebera tos knygutes apie velima  veltinioklubas@gmail.com ? hmmm...nes ten tik kiek matau apie biseri doh.gif  ar nematau as kazko g.gif

tai apie velima ten jokios ir nebuvo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gugile @ 2007 03 17, 19:34)
nu merginos padirbejot, aciu Rubberneck ir visom kitom, tokie lobiai ....

labai grazus velykinis krepsys ir kilimeliai po juo, savo kepses nerodysiu schmoll.gif  nekaip atrodys prie toliu groziu schmoll.gif ir tinka ji tik pirtin kai niek nemato doh.gif bet ar tada reikia kepses lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

rodyk rodyk smile.gif gal galima ten dar koki dekora linksma padaryt ir liuks atrodys mirksiukas.gif gal ka sugalvosim cool.gif
Atsakyti
nepaisant mėnulio poveikio ir neišsimiegojimo, vistiek privėlėte gražių darbelių thumbup.gif
o aš esu nepadoriai gerai išsimiegojusi, todėl padariau (manau) didelę kvailystę. Išsidėliojau didelį šalį (dėjau 2 sluoksnius, kažin ar gana?), apvėliau ir palikau rytojui, tačiau man dabar neaišku, ar susivels be karšto vandens (į vonią netelpa, o daugiau neturiu kur galėčiau kaip reikiant taškytis), didelio bambukinio neturiu, tai ar susivels kažin man tik ant burbuliuotos plėvelės ir tik muiluotą vandenį naudojant (kol iš purkštuvo tas vanduo purškiamas, atvėsta). Kaip jūs elgiatas esant mažai vietos ir veliant didelius daiktus? Reikėjo man, durai, nuo mažo pradėt. Ale protas aptemo ir nepagalvojau kur aš jį davelsiu.
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2007 03 17, 21:42)
Sveikos veltiniautojos  tongue.gif

Kaip tik įkendu į šią temą, stalčius atkrinta ir ilgai ilgai neužsidaro  biggrin.gif  wub.gif (aišku pasibadymus praleidžiu pro akis ir nekreipiu dėmesio)

Pati bandau velt, tik laiko nelabai belieka, o taip norisi  ax.gif Vėliau karolius, atrodo gaunasi, bet.... norisi kažko kito..... labai patinka visokie "kraizy" žaisliukai, tai pabandžiau nubadyt vieną..............  parodysiu, kad negalvotumėt, kad tuščiažodžiauju  tongue.gif 

Sveika prisijungusi 4u.gif
Na cia skonio reikalas, bet mano akimis ziurint reiktu kiek tvirciau velti, t.y. dar gerokai pabadyti adata mirksiukas.gif O siaip nuotaikingas 4u.gif
Atsakyti