Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(*Diva* @ 2007 03 17, 15:02)
as irgi supraau.kazkokia negera menulio faze ryskiai. mano vaikai sianakt tokius sposus krete, kad oj....seniai taip nebuvo.praktiskai nemiegojau doh.gif

Šiandien Palmira Kelertienė laidoje „Šeštadienio rytas“ aiškino, kad kovo mėnesį du užtemimai. Kovo 19 d. bus saulės užtemimas, kuris jau dvi savaites prieš veikia neigiamai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 17, 16:06)
Arba geriau velt  biggrin.gif

nea, pikta negaliu velt.. pikti darbai gaunasi..

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 03 17, 16:14)
Šiandien Palmira Kelertienė laidoje „Šeštadienio rytas“ aiškino, kad kovo mėnesį du užtemimai. Kovo 19 d. bus saulės užtemimas, kuris jau dvi savaites prieš veikia neigiamai  ax.gif .

labai tikiuosi kad sianakt bus jau geriau..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 17, 15:24)
nea, pikta negaliu velt.. pikti darbai gaunasi..
labai tikiuosi kad sianakt bus jau geriau..smile.gif

Aš galvojau, kad viena tokia, t.y. kai esu blogos nuotaikos nekišu nagų ax.gif prie rankdarbių biggrin.gif . Bijau, kad visą savo pyktį į juos sudėsiu, o paskui nemielas darbelis bus blush2.gif .

Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 17, 15:02)
as irgi supraau.kazkokia negera menulio faze ryskiai. mano vaikai sianakt tokius sposus krete, kad oj....seniai taip nebuvo.praktiskai nemiegojau doh.gif

na va, verysad.gif O iš vakaro atrodė tikri angeliukai smile.gif
Aš irgi miegojau tik 4,5val. Grįžus iš malonaus pasisvečiavimo, pliurpiau su namiškiais valandą, tada sugalvojau,kad reikia užbaigt rankinę(palikau išdėliotą ant stalo išeidama).Taigi kol viską sutvarkiau po to, žiū-ir 1.30.O mano karalaitė 6val.ryto kaip gaidelis pragydo lotuliukas.gif Taigi,taigi rolleyes.gif

kai išdžius darysiu foto sesiją.
Klausimėlis-kur jūs džiovinat tokius gana didelius ir storus daiktus? toks jausmas,kad džius tris paras mažiausiai lotuliukas.gif Nes dabar dar dugnas iš vidaus žiūrint-šlapių šlapiausias (išgręžiau,kiek galėjau ), o radiatoriai-vos drungni... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 03 17, 03:33)
Laba naktis bet jau tempai pas jus  blink.gif Va jau dvi valandas sedziu naktineju noriu pavyt jusu mintis biggrin.gif
Reik ir man bent zodeli kita parasyt o tai paskui is senbuviu ismesit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gaila kad slapsteis nepasirodei  lotuliukas.gif (Akvilyte minejo kad Lt esi bet kazkaip nedrasu buvo i svecius prasytis. Man taip apie dekupaza butu buve  smalsu paklausinet )

Rodau darbelius.  Nekopijavau nieko bet kaip kazkuri minejo daznai "pasigaunam" panasias idejas.

grazus skanus darbiukai smile.gif

QUOTE(Pasaulyte @ 2007 03 17, 14:41)

niu suniukas neblogai atrodo tasiuky biggrin.gif

QUOTE(ievuschka @ 2007 03 17, 17:54)
na va,  verysad.gif O iš vakaro atrodė tikri angeliukai smile.gif
Aš irgi miegojau tik 4,5val. Grįžus iš malonaus pasisvečiavimo, pliurpiau su namiškiais valandą, tada sugalvojau,kad reikia užbaigt rankinę(palikau išdėliotą ant stalo išeidama).Taigi kol viską sutvarkiau po to, žiū-ir 1.30.O mano karalaitė 6val.ryto kaip gaidelis pragydo  lotuliukas.gif Taigi,taigi  rolleyes.gif

Klausimėlis-kur jūs džiovinat tokius gana didelius ir storus daiktus? toks jausmas,kad džius tris paras mažiausiai  lotuliukas.gif Nes dabar dar dugnas iš vidaus žiūrint-šlapių šlapiausias (išgręžiau,kiek galėjau ), o radiatoriai-vos drungni... verysad.gif

na as turiu pasistaciusi dziovykle prie radijatoriaus, tai ant jos uzmetu dideli daikta ir dziusta sau ax.gif
Atsakyti

Klausimėlis-kur jūs džiovinat tokius gana didelius ir storus daiktus? toks jausmas,kad džius tris paras mažiausiai lotuliukas.gif Nes dabar dar dugnas iš vidaus žiūrint-šlapių šlapiausias (išgręžiau,kiek galėjau ), o radiatoriai-vos drungni... verysad.gif
[/quote]

Gaminuką išgręžk skalbimo mašinoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
Velykų bobutės krepšelis lotuliukas.gif Gal krepšys tiksliau, nes toks nemažas išėjo blink.gif Ir garbanėlės ne visur prisivėlė - nesiseka man su jom doh.gif Tai dabar galvoju - palikti tokias pasišiaušusias, ar nukirpti g.gif
user posted image
Atsakyti
koks įdomus darbelis :manyčiau, jog reikia nukirpti nes po kurio laiko labai pradės vaizdą gadint unsure.gif o ten apačioje irgi kažkas velta ar man jau akyse vaidenasi ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 17, 18:07)
koks įdomus darbelis  :manyčiau, jog reikia nukirpti nes po kurio laiko labai pradės vaizdą gadint  unsure.gif o ten apačioje irgi kažkas velta ar man jau akyse vaidenasi ?  lotuliukas.gif

Apačioj pora kilimukų-padėkliukų velykinių 4u.gif
Atsakyti
Ievuschka , aš į rankinę prikemšu sausų rankšluoščių, po kurio laiko juos pakeičiu ir per naktį tašiukas išdžiūsta.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 17, 16:54)
na va,  verysad.gif O iš vakaro atrodė tikri angeliukai smile.gif
Aš irgi miegojau tik 4,5val. Grįžus iš malonaus pasisvečiavimo, pliurpiau su namiškiais valandą, tada sugalvojau,kad reikia užbaigt rankinę(palikau išdėliotą ant stalo išeidama).Taigi kol viską sutvarkiau po to, žiū-ir 1.30.O mano karalaitė 6val.ryto kaip gaidelis pragydo  lotuliukas.gif Taigi,taigi  rolleyes.gif

Klausimėlis-kur jūs džiovinat tokius gana didelius ir storus daiktus? toks jausmas,kad džius tris paras mažiausiai  lotuliukas.gif Nes dabar dar dugnas iš vidaus žiūrint-šlapių šlapiausias (išgręžiau,kiek galėjau ), o radiatoriai-vos drungni... verysad.gif

angeliukai kartais transformuojasi i velniukus..smile.gif))
O tau reikia staigiai atiduot? as tai net ant radiatoriaus nededu- nes yr kas nutampo- uzmetu aukstai ant deziu, kad neiko nesudominyu ir dziusta na per pora naktu ir isdziusta..smile.gif
Lauksim fotosesijos rezultato:) Labai idomu:) Ar rankena greit nusivele?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 17, 18:43)
angeliukai kartais transformuojasi i velniukus..smile.gif))
O tau reikia staigiai atiduot? as tai net ant radiatoriaus nededu- nes yr kas nutampo- uzmetu aukstai ant deziu, kad neiko nesudominyu ir dziusta na per pora naktu ir isdziusta..smile.gif
Lauksim fotosesijos rezultato:) Labai idomu:) Ar rankena greit nusivele?smile.gif

Aha, velniukų tramdytojos mirksiukas.gif lotuliukas.gif ne mane vieną reiškiasi mėnulis veikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ievushka lauksiu ir aš fotosesijos mirksiukas.gif Labai smalsu pažiūrėti ką gražaus sukūrėte 4u.gif

knopke sedžiu visa apšalusi ir jau prievartauju skanerį. blink.gif Toks grožis!!!
AČIŪ TAU user posted image
Atsakyti