Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

Nieko, paveziosim ir maziuka jei ka biggrin.gif biggrin.gif svarbu galimybe su veltinio bamba pabendraut biggrin.gif
Atsakyti
Laba naktis bet jau tempai pas jus blink.gif Va jau dvi valandas sedziu naktineju noriu pavyt jusu mintis biggrin.gif
Reik ir man bent zodeli kita parasyt o tai paskui is senbuviu ismesit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(uups @ 2007 03 16, 19:02)
LT, kur daugiau  rolleyes.gif
ai, as uz zmoniu pasislepdama paziurejau, nelindau labai smarkiai blush2.gif juolab, kad ir apgulta palapine buvo thumbup.gif  Vienoj galerijoj uztai nesusilaikius boruzytes apciupinejau tongue.gif

katik gryzau nusipirkus 4 plastmasines dezhes,- ikvepta Divos rietuviu statysiu ir pas save panashia lotuliukas.gif veliu mazai ir retai, o vilnu kaip fabrike pas mane blink.gif

Gaila kad slapsteis nepasirodei lotuliukas.gif (Akvilyte minejo kad Lt esi bet kazkaip nedrasu buvo i svecius prasytis. Man taip apie dekupaza butu buve smalsu paklausinet )

Rodau darbelius. Nekopijavau nieko bet kaip kazkuri minejo daznai "pasigaunam" panasias idejas.
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Ech dar si ta uzmirsau. Temos pradzioj maciau kazkas biserio knygele siuntinejo. Tikrai nevarkit idedu nuoroda i daug tikrai labai daug knygeliu smile.gif Aisku reiks uzsiregistruot kelias zinutes parasyt ir siuskites i sveikata
VA CIA
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 17, 00:03)
Nieko, paveziosim ir maziuka jei ka  biggrin.gif  biggrin.gif  svarbu galimybe su veltinio bamba pabendraut  biggrin.gif

perskaičiau su veltinio bamba, galvoju kas čia per tokia atsirado lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 16, 23:41)
Aš suprantu kad nepatenkinta kai į tavo klausimus neatsakiau.
Manęs gudrybiu ir niekas nemokė, išmokau per klaidas. Ir aišku kursai padėjo.

patenkinta, senai buvo, pamiršau irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 17 kovo 2007 - 08:39
smile.gif Na dar biski biserio tongue.gif Neissigaskit hieroglifu wink.gif
Biseris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 17 kovo 2007 - 09:10
Aciu Jumi 4u.gif Tiek graziu dalykeliu ten, o ir ideju galima pasigaudyti smile.gif
Atsakyti
Sveiki drinks_cheers.gif
As cia naujoke, tai gal jau ir esat kalbejusios apie tai (bet neradau)... Noriu paklaust, kaip reikia padaryti tokius suktukus kaip iš 2 modeliuko? g.gif http://www.geocities...papuosalai.html
Atsakyti
labas rytas smile.gif
oooj nespėju su jūsų tempais, matyt darbe reiks pasiimti vaiko auginimo atostogas iki 3 metų laugh.gif dėl veltinio ir SM laugh.gif
kadangi dar turėjau pabaigti paparastutį darbeliuką, tai nors persiplėšk. pats paprasčiausias, elementariausias ir nevertas diskusijų, bet man mielas, gal kad paskutinis
user posted image
Jumi - baik su nuorodom, su veltiniu jau nespėju doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labutis jau labai seniai cia lankiausi ziuriu per ta laika kiek grazumeliu pridaret ax.gif . O gal kas zada per kauno dienu muge geguzes 20 d. pardavinheat savo veltinukus ? blush2.gif ax.gif 4u.gif ? g.gif
Atsakyti
Linada,
Darbelis ti tikrai laabai grazus wub.gif (matyt todel, kad pati labai panasu dariaus biggrin.gif ) tik kodel sakai, jog paskutinis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 03 16, 23:33)
Gaila kad slapsteis nepasirodei  lotuliukas.gif (Akvilyte minejo kad Lt esi bet kazkaip nedrasu buvo i svecius prasytis. Man taip apie dekupaza butu buve  smalsu paklausinet

ajajai....be reikalo doh.gif . Siaip,as irgi buvau apie tave pagalvojus, bet irgi kazkaip neishdrysau ieshkot lotuliukas.gif Nu, kita karta jau butinai ieshkosiu tongue.gif Su dekupazhu kazhi ar ka gero pasakyciau,- paskutiniu metu tik maudau darbelius ir maudau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TikBasosPedos @ 2007 03 17, 10:39)
Linada,
Darbelis ti tikrai laabai grazus  wub.gif  (matyt todel, kad pati labai panasu dariaus  biggrin.gif ) tik kodel sakai, jog paskutinis?  blink.gif

paskutinis padarytas, ir labai jau sunkiai "išgimdytas" laugh.gif
aišku bus ir daugiau, bet paskutiniu metu labai tempai suletėję, užtai kiekivienas bumbuliukas labai svarbus ir mielas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienintelevitali @ 2007 03 17, 11:19)
Sveiki  drinks_cheers.gif
As cia naujoke, tai gal jau ir esat kalbejusios apie tai (bet neradau)... Noriu paklaust, kaip reikia padaryti tokius suktukus kaip iš 2 modeliuko?  g.gif http://www.geocities...papuosalai.html

Prašom ax.gif
suktinukai
Atsakyti