Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 03 16, 22:49)
Na gal cia tik man taip pasirode  blush2.gif  Bet tos knygutes, kur i Vilniu buvai atvezus Ievushkai parodyt, tai kiek akim permeciau, tekstas nebuvo labai sudetingas schmoll.gif (na bent jau tas puslapis  blush2.gif ). Gal dar reikia, kad verteja kiek apie velima nusimanytu smile.gif Jei pvz man duotu verst apie staliaus darbus, tai akim klapseciau su su savo anglu kalbos zinom  doh.gif

Verčiausi norvegišką. O kurią buvau atsivežusi, ten darbai adatėlėmis, kurių aš nenaudoju. Ši knyga man reikalinga per kursus, kad galėčiau parodyti ir darbelius sausu būdu.
Juk pati matei knygutes kurias turiu, nemanau kuri nors gali padėti mokinantis velti.
Pritariu Rubberneck- darbas, darbas, darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 16 kovo 2007 - 22:06
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 16, 22:57)
Nežinau kaip kitoms, bet manau geriausia mokytis iš savo klaidų. Ir velti, velti velti... Bandyti visaip, pagal knygutes, žurnalus, nuorodas iš interneto, eiti į kursus ir t.t.
Juk meistriškumas ateina su laiku ir daug praktikuojantis, dirbant, mokantis ir dalijantis patirtim. ax.gif
Vien pagal instrukcijas-kad ir kokios geros jos bebūtų MEISTRU netapsi.
Dėl to ir sugalvojau kad būsimam VĖLĖJŲ KLUBUI reikalinga TAUPYKLĖ  mirksiukas.gif kuri pagelbėtų nors šiek tiek siekiant meistriškumo ar šiaip, savęs ir savo sugebėjimų  ieškojime...  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Teisingai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super pasakyta... biggrin.gif Visiskai pritariu...as taip pat vis darau darau ir pagaliau pastebiu, kad matosi kazkokia pazanga... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 16, 23:08)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Teisingai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  super pasakyta...  biggrin.gif  Visiskai pritariu...as taip pat vis darau darau ir pagaliau pastebiu, kad matosi kazkokia pazanga...  smile.gif

Mačiau gyvai knopke, Rubberneck, Afera. Nemačiau Ametistes ir tavęs, gal kokia paslaptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 16, 21:19)
Labai gražus darbelis. Ir metaliukai tinka 4u.gif  Tai lyg 2 stikijos thumbup.gif

a va va, ir man du naturalus dalykai, atrodo, dera.

aciuks.gif aciuks.gif uz komplimentus visom

ir uz kitokius pastebejimus irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 16, 23:04)
Verčiausi norvegišką. O kurią buvau atsivežusi, ten darbai adatėlėmis, kurių aš nenaudoju. Ši knyga man reikalinga per kursus, kad galėčiau parodyti ir darbelius sausu būdu.
Juk pati matei knygutes kurias turiu, nemanau kuri nors gali padėti mokinantis velti.
Pritariu Rubberneck- darbas, darbas, darbas.

Na, gal jau nebūk tokia kategoriška, gal dar pasakysi, kad ir dviratį pačiam reikia išrasti, kitų klaidos gali irgi kai ko išmokyt , ir knygos , ir kursai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 03 16, 23:15)
Na, gal jau nebūk tokia kategoriška, gal dar pasakysi, kad ir dviratį pačiam reikia išrasti, kitų klaidos gali irgi kai ko išmokyt , ir knygos , ir kursai mirksiukas.gif

Galiu pasakyti kad dažniausiai dviračiai išradinėjami paties... Gali žinoti principą, matyti kaip tai daro kiti, bet ar pats nebandysi išrast kažką savo, pakeisti kažką tame, ką jau žinai iš kitų? Tačiau šis teiginys ko gero tinka tik kūrybiškai būtybei ?
Pataisykit mane jei klystu blush2.gif
Kažko patraukė "ant filosofijos". Lažin kokia dabar mėnulio fazė ...?

lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 16, 23:12)
Mačiau gyvai knopke, Rubberneck, Afera. Nemačiau Ametistes ir tavęs, gal kokia paslaptis g.gif

Ne paslaptis smile.gif daznai apsilankau as jusu parduotuvej, groziuosi, zaviuosi, bet nepuolu pazintis blush2.gif pokolkas tik 16 metu teapturiu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 16, 23:22)
Galiu pasakyti kad dažniausiai dviračiai išradinėjami paties... Gali žinoti principą, matyti kaip tai daro kiti, bet ar pats nebandysi išrast kažką savo, pakeisti kažką tame, ką jau žinai iš kitų? Tačiau šis teiginys ko gero tinka tik kūrybiškai būtybei ?
Pataisykit mane jei klystu blush2.gif
Kažko patraukė "ant filosofijos". Lažin kokia dabar mėnulio fazė ...?

lotuliukas.gif  blush2.gif

Delcia biggrin.gif iki pat sekmadienio biggrin.gif
Atsakyti
xixixi uzsikabinau ir as ax.gif pirmas darbelis tiksliau pirmas paemimas vilnos i rankas ir padariau nuostabu darbeli.... viena burbuliuka is dvieju spalvu ir jau didvyre jauciuos lithuania.gif nes minti audziau seniai seniai... na bet kaip sakant gera pradzia puse darbo imu toliau... gal kokius karoliukus susiveiksiu per savaitgali lotuliukas.gif hihihi.gif
aciu uz info 4u.gif ir visokeriopa pagalba savo forumuose
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 16, 19:54)
galvojau, jog ten kokių gudrybių parašyta...  unsure.gif na bet tu tikriausiai geriau žinai  unsure.gif

as tai tikrai nezhinau,- vokishkai moku gal 5 zodzius ir puse ish ju nepadorus lotuliukas.gif tiesiog, manau, bandant padaryt kas parodyta daug bandymu nereikes kol pavyks unsure.gif
Atsakyti
Ewidenta, Sveikinimai su pirmu laimejimu 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 16 kovo 2007 - 22:34
http://www.norskefil...ldegalleri.html
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 16, 22:31)
as tai tikrai nezhinau,- vokishkai moku gal 5 zodzius ir puse ish ju nepadorus lotuliukas.gif  tiesiog, manau, bandant padaryt kas parodyta daug bandymu nereikes kol pavyks unsure.gif

Pilnai pritariu thumbup.gif vokiečiai knygutėse labai fainai ir aiškiai viską parodo paveikslėliais, žingsniukas po žingsniuko, o jei neparodo - pačiam susiprasti eina. Pražiopsoti gudrybių neįmanoma smile.gif
Atsakyti