Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 16, 21:31)
negaliu... žodynas pusės žodžių neverčia  lotuliukas.gif tai tenka sakinius spėliot  lotuliukas.gif

O bandei per internetą verstis, nu aš žinoma nežinau, bet kažkur skaičiau kad ten lygtais gal išsiversti blush2.gif gal kitos paničkos žino tokį dalyką g.gif
O tai tu nori visą knygą išsiversti g.gif
Atsakyti
Dėl nuotraukų dydžio: labai paprasta kompą apgauti. Ant uždarytos fotkė spaudi dešinį klavišą ir "send to mail recipient as attachment". Nesvarbu, kad nera kompe pasto programos, kompas vistiek atidaro zinute, kurioje yra sumazinta fotke. Ja nusikopijuoji kur nors ir turi maza.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2007 03 16, 20:56)
O bandei per internetą verstis, nu aš žinoma nežinau, bet kažkur skaičiau kad ten lygtais gal išsiversti  blush2.gif gal kitos paničkos žino tokį dalyką g.gif
O tai tu nori visą knygą išsiversti g.gif

tai aš per internetą ir verčiuos, nes man su orientacija blogai, tai aš tam žodyne geras 5min. ieškau žodžio.... blink.gif tiesiog neverčia tų specifinių su vėlimu susijusių žodžių... schmoll.gif na nieko nepadarysi... abejoju ar kur nors yra žodynas kuris verstų tokius žodžius unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gidija @ 2007 03 16, 21:00)
Dėl nuotraukų dydžio: labai paprasta kompą apgauti. Ant uždarytos fotkė spaudi dešinį klavišą ir "send to mail recipient as attachment". Nesvarbu, kad nera kompe pasto programos, kompas vistiek atidaro zinute, kurioje yra sumazinta fotke. Ja nusikopijuoji kur nors ir turi maza.... 4u.gif

kas dėl nuotraukų dydžio, tai pats geriausias paaiškinimas yra čia mirksiukas.gif per ten keldami nuotraukas gausite tinkamiausio forumui formato nuotraukėles wub.gif
Atsakyti
Gidija, man tavo žalsvas komplektėlis labai labai patiko. Labai gražios spalvelės ir labai megstu metalinius intarpus. Man jis atrodo thumbup.gif
Agnuže, Molėtų karšykloje esu buvusi ir dar adresas matyt kažkur yra tik dabar neatsimenu, bet būtinai paieškosiu. Ten ta karšykla yra privačiose valdose, prie gyvenamo namo yra tos lyg ir ūkinės paskirties namukas, kuriame yra tos staklės. Savininkas toks seneliukas, kuris ir karšia vilną, bet turi dalyvauti ir pats, mėtyti vilną ant būgnų. Šiaip man buvo labai idomu. Jis tik tavo atsivežtą vilną karšia, pats vilnos neturi ir iškarto perspėja, kad nekaršia šuns vilnos. Jeigu gerai pamenu, kg vilnos iškaršia už 4 Lt. Adreso paieškosiu ir parašysiu į až
Atsakyti
QUOTE(Gidija @ 2007 03 16, 18:39)
Kažkaip daug kalbų ir mažiau darbų

g.gif
user posted image

keičiam tradicijas darbų link  biggrin.gif

Labai gražus darbelis. Ir metaliukai tinka 4u.gif Tai lyg 2 stikijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidija @ 2007 03 16, 22:00)

o labai aciu uz patarima... db zinosiu.. istaisyciau ir ta zinute tik nerandu kur galima paredaguot (net geda blush2.gif lotuliukas.gif ) verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras visom 4u.gif

Į Vilnių atvažiuosiu penktadienį, bet į pamušalų įsiuvimo kusus neisiu ax.gif
Liksiu ir šeštadieniui.

Dėl knygučių blush2.gif Jos jums nieko nepadės, nebent minčių pasigaudysit. Aš turiu knygutes, nešiau versti vertėjai ir ką jūs manot, 0 nieko nepadėjo.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 16, 17:13)
tik zinai, kai pradedi rietuves statyt- vis mazai ir mazai. siandien vel pagalvojau, kad dar reik nusipirkti, nes kai kurios dezes vos uzsidaro... tikiuosi dar rasiu tokiu paciu ar bent panasiu..

shventa teisybe...prikroviau visas 4 dezhes ir dar maishas liko blink.gif daugiau nei sruogeles vilnos nepirksiu, kol dezhese vietos neatsiras schmoll.gif

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 16, 19:06)
tai aš per internetą ir verčiuos, nes man su orientacija blogai, tai aš tam žodyne geras 5min. ieškau žodžio....  blink.gif tiesiog neverčia tų specifinių su vėlimu susijusių žodžių...  schmoll.gif na nieko nepadarysi... abejoju ar kur nors yra žodynas kuris verstų tokius žodžius  unsure.gif

nelabai suprantu, kam ten verties g.gif juk jose ir is nuotrauku aishku kas kaip padaroma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 16, 21:30)

Liksiu ir šeštadieniui.

Dėl knygučių blush2.gif  Jos jums nieko nepadės, nebent minčių pasigaudysit. Aš turiu knygutes, nešiau versti vertėjai ir ką jūs manot, 0 nieko nepadėjo.

Na gal cia tik man taip pasirode blush2.gif Bet tos knygutes, kur i Vilniu buvai atvezus Ievushkai parodyt, tai kiek akim permeciau, tekstas nebuvo labai sudetingas schmoll.gif (na bent jau tas puslapis blush2.gif ). Gal dar reikia, kad verteja kiek apie velima nusimanytu smile.gif Jei pvz man duotu verst apie staliaus darbus, tai akim klapseciau su su savo anglu kalbos zinom doh.gif
Atsakyti
Cia velykiniaiuser posted image

Dar pagalvele
user posted image

Gelytes
user posted image
user posted image
Rankine
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulyte: 16 kovo 2007 - 21:59
QUOTE(uups @ 2007 03 16, 21:46)
nelabai suprantu, kam ten verties  g.gif  juk jose ir is nuotrauku aishku kas kaip padaroma unsure.gif

galvojau, jog ten kokių gudrybių parašyta... unsure.gif na bet tu tikriausiai geriau žinai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 16, 22:30)

Liksiu ir šeštadieniui.

Dėl knygučių blush2.gif  Jos jums nieko nepadės, nebent minčių pasigaudysit. Aš turiu knygutes, nešiau versti vertėjai ir ką jūs manot, 0 nieko nepadėjo.

Nežinau kaip kitoms, bet manau geriausia mokytis iš savo klaidų. Ir velti, velti velti... Bandyti visaip, pagal knygutes, žurnalus, nuorodas iš interneto, eiti į kursus ir t.t.
Juk meistriškumas ateina su laiku ir daug praktikuojantis, dirbant, mokantis ir dalijantis patirtim. ax.gif
Vien pagal instrukcijas-kad ir kokios geros jos bebūtų MEISTRU netapsi.
Dėl to ir sugalvojau kad būsimam VĖLĖJŲ KLUBUI reikalinga TAUPYKLĖ mirksiukas.gif kuri pagelbėtų nors šiek tiek siekiant meistriškumo ar šiaip, savęs ir savo sugebėjimų ieškojime... mirksiukas.gif
Atsakyti