Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

Nagi nagi, rodyk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kad jie dar palaidi ir laukia genialios idėjos blush2.gif biggrin.gif
Ir su kepurėlėm metalinėm nedera, ir akmenys, kuriuos turiu, netinka...kaip puzzlą kol sudėliosiu g.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Man iš tikrųjų ta lašišinė, tai pati nuostabiausia spalva...ji iš savęs graži, tai nereikia ten kokių įmantrybių galvot su tais karoliukais smile.gif
Pasiėmiau ir aš dabar va vilnos, darysiu juodus burbuliukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 16 kovo 2007 - 18:25
merginos... gal galit ką patart? pasėmiau didelį vokiečių-lietuvių kalbos žodyną ir planavau paskaityti knopkės įkeltą knygutę, o ten daugumos žodžių nesimato... verysad.gif gal yra kokia nors priemonė kaip iššifruoti tuos žodžius ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonbonke...: 16 kovo 2007 - 18:54
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 16, 19:53)
merginos... gal galit ką patart? pasėmiau didelį vokiečių-lietuvių kalbos žodyną ir planavau paskaityti knopkės įkeltą knygutę, o ten daugumos žodžių nesimato...  verysad.gif gal yra kokia nors priemonė kaip iššifruoti tuos žodžius ?  unsure.gif

Kaip suprasti -nesimato ? Popierius blizgus ar neiskaitomai mazos raides ?
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 16, 19:53)
merginos... gal galit ką patart? pasėmiau didelį vokiečių-lietuvių kalbos žodyną ir planavau paskaityti knopkės įkeltą knygutę, o ten daugumos žodžių nesimato...  verysad.gif gal yra kokia nors priemonė kaip iššifruoti tuos žodžius ?  unsure.gif

o ka reiskia- nesimato? o faila atsisiuntei per <get original file?>ten po nuotrauka linkas
Atsakyti
Kadangi nematau kokia ten situaciaja, ar labai ten tie zodziai nesimato, tai nieko ir negaliu patarti... verysad.gif Pabandyk prisiartinti kaip fotke ar dar kaip... Net nezinau... verysad.gif
Atsakyti
na aš išsisaugojau tą nuotrauką ir bandžiau didint, bet šnipštas gavosi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 16, 19:58)
na aš išsisaugojau tą nuotrauką ir bandžiau didint, bet šnipštas gavosi...  unsure.gif

Ten labai dideles foto blink.gif Keista ...
aaaa...tu ten iejai svecio teisemis ? Reikia ieiti kaip savininkui ir matysi ta nuoroda apie pilna dydi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2007 03 16, 13:59)
Uups - sveika sugrįžus mirksiukas.gif , kur buvai dingusi g.gif

LT, kur daugiau rolleyes.gif

QUOTE(*Mari* @ 2007 03 16, 14:41)
nu geras, o as taves nemaciau  verysad.gif  kazkaip is viso zmoniu neisskyriau - susiliejusi minia plauke pro sali  unsure.gif  blush2.gif  reikejo ignybt man i sona  lotuliukas.gif

ai, as uz zmoniu pasislepdama paziurejau, nelindau labai smarkiai blush2.gif juolab, kad ir apgulta palapine buvo thumbup.gif Vienoj galerijoj uztai nesusilaikius boruzytes apciupinejau tongue.gif

katik gryzau nusipirkus 4 plastmasines dezhes,- ikvepta Divos rietuviu statysiu ir pas save panashia lotuliukas.gif veliu mazai ir retai, o vilnu kaip fabrike pas mane blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 16 kovo 2007 - 19:04
Rubberneck, ačiū labai wub.gif aš kaip visada nevėkšla nieko dorai bepadarau lotuliukas.gif ačiū... va dabar tai vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 16, 20:02)
LT, kur daugiau  rolleyes.gif
ai, as uz zmoniu pasislepdama paziurejau, nelindau labai smarkiai blush2.gif juolab, kad ir apgulta palapine buvo thumbup.gif  Vienoj galerijoj uztai nesusilaikius boruzytes apciupinejau tongue.gif

katik gryzau nusipirkus 4 plastmasines dezhes,- ikvepta Divos rietuviu statysiu ir pas save panashia lotuliukas.gif veliu mazai ir retai, o vilnu kaip fabrike pas mane blink.gif

tik zinai, kai pradedi rietuves statyt- vis mazai ir mazai. siandien vel pagalvojau, kad dar reik nusipirkti, nes kai kurios dezes vos uzsidaro... tikiuosi dar rasiu tokiu paciu ar bent panasiu..
Atsakyti