Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(*Diva* @ 2007 03 16, 18:19)
o as tai va siunciuosi puse dienos ir galvoju- o kaip padaryt, kad vienu mygtuko paspaudimu visa knyga atsisiust.. o tai 60psl- yr kas veikt..smile.gif

Tai jeigu padarius googlėj picasa albumą, būtų galima visą albumą atsisiųsti iš karto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2007 03 16, 16:50)
Fuuuu karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif sukėliau visą knygą tease.gif

Saunuole.. 4u.gif Tik gaila kad negaliu jos pamatyt... verysad.gif

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 03 16, 17:18)
karsta.gif jau kelias dienas darbe nebedirbu, o tik čiut spėju skaityti  swoon.gif . Jau nekalbu apie tai  irnesakyk.gif , kad namo parėjus net noro velti nėr  lotuliukas.gif , kambariams tvarkyti juolab  biggrin.gif . Nes žiūriu, kad ne aš viena, o  dauguma čia besilankančių pastaruoju metu daugiau pliurpia laugh.gif , pykstasi ir nieko nevelia  blink.gif .
Na pagaliau, gal susitaikom vieną kartą naujokės ir seniokės ir draugiškai gyvenkime  mirksiukas.gif  4u.gif .
Oj jau mažoji pabudo, ant kelių mamos nutūpė ir jums taikosi rašyti  4u.gif .

As tai nors ir naujoke, bet ant nieko nepykstu... mirksiukas.gif Nera del ko, o siaip tai jau koki pusmeti skaitau skaitau jusu pokalbius, ziurineju darbelius... ax.gif Bet kol viska speju perskaityt ziurek jau ir vakaras atejo ir velt laiko nebeliko... Kita diena prisedus prie kompo vel apie 10 nauju puslapiu prirasyta... Taip ir kartojasi viskas kiekviena diena... doh.gif O velt laiko atsiranda tik savaitgaliais...
Atsakyti
Atvirai pasakius, as nesuprantu, pvz, kodel knopke, sumokejusi kruva pinigu uz knygas, dabar vargsta, skanuoja, stengiasi, gaishta laika.
[/quote]
tai , jei nenori už dyką, galima mokestį nustatyti biggrin.gif , pervedi pinigus, pažiūri knygas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 16 kovo 2007 - 17:39
Kažkaip daug kalbų ir mažiau darbų

g.gif
user posted image

keičiam tradicijas darbų link biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gidija: 16 kovo 2007 - 17:41
labai dėkuj už knygą - įsivaizduoju kiek laiko užėmė nuskanuoti ir nukelti.
Klausimukas - o šitą kas nors turi, nes turiu progą pas vyrą dovanos paprašyti, bet, jei kas turi - ieškosiu neturimos.
Atsakyti
QUOTE(Gidija @ 2007 03 16, 18:39)
Kažkaip daug kalbų ir mažiau darbų

nepyk , bet man tie metalai nedera prie veltinio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 16 kovo 2007 - 17:41
nuorodą pamiršau įdėti ax.gif http://www.amazon.co...e/dp/1579905420
Atsakyti
Labai grazi spalvyte rinkinuko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o man ir su geležiukais gražu - šaltą geležį sušvelnina vilna - skonio reikalas
Atsakyti
Skonio reikalas: man dera ir dar kaip 4u.gif Mano draugėms ir sesei taip pat l.patiko. Karoliukai jau šiek tiek nusibodo...
Bet galiu pasakyti, kad ne su visom vilnos spalvom tokios kepurėlės OK. Pvz. lašišinė kažkaip nesižūro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidija @ 2007 03 16, 18:47)
Pvz. lašišinė kažkaip nesižūro  schmoll.gif

Čia bus biški ne į temą, bet taaaaaip užsimaniau lašišos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 16, 17:49)
Čia bus biški ne į temą, bet taaaaaip užsimaniau lašišos  doh.gif

Galiu nebent burbuliukais lasisiniais pavaisinti biggrin.gif
Atsakyti