Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

Laba merginos, kalba surašinėtoja lotuliukas.gif .
Man parašė tik 4 merginos dėl dalyvavimo meetuke. Iš kalbų forume suprantu, kad Diva ir Aurelia taip pat ruošiasi. Prašau vis vien man AŽ kitos savaitės bėgyje parašyti, patvirtinti dalyvavimą. Ačius smile.gif .

Meet'as numatomas penktadienį, 17:30, vieta - centras / senamiestis ( vietą patikslinskim vėliau). Maloniai kviečiam!

Aš jau pasimečiau kas kurias knygas turi. Aš šiandien žiūrėjau vokišką knygą apie rankinių vėlimą "Schicke Taschen". Vokiškai visiškai nesuprantu, o paveikslėlius bežiūrint klausimų iškilo. Agnuže, ar tu šitą knygą turi?

Knopke, ačiū už pastangas 4u.gif. O kur tą knygą pamatyti galima? ax.gif

Atsakyti
Minesota, turiu šitą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 16, 18:11)
Minesota, turiu šitą 4u.gif

Atsinešk į meet'a tą knygą. ax.gif
Atsakyti

Knopke, ačiū už pastangas 4u.gif. O kur tą knygą pamatyti galima? ax.gif
[/quote]

Tai ten, kur ir nuotraukas iš susitikimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 03 16, 17:13)
Atsinešk į meet'a tą knygą.  ax.gif

Visas atsinešiu 4u.gif
Atsakyti
karsta.gif jau kelias dienas darbe nebedirbu, o tik čiut spėju skaityti swoon.gif . Jau nekalbu apie tai irnesakyk.gif , kad namo parėjus net noro velti nėr lotuliukas.gif , kambariams tvarkyti juolab biggrin.gif . Nes žiūriu, kad ne aš viena, o dauguma čia besilankančių pastaruoju metu daugiau pliurpia laugh.gif , pykstasi ir nieko nevelia blink.gif .
Na pagaliau, gal susitaikom vieną kartą naujokės ir seniokės ir draugiškai gyvenkime mirksiukas.gif 4u.gif .
Oj jau mažoji pabudo, ant kelių mamos nutūpė ir jums taikosi rašyti 4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 16, 14:22)
matau, Mari yra,- apziurejau kaziuke kaune tavo darbelius  wub.gif   issiskiriantys, ypatingi, shilti...ir taaaiiip ishtobuleje nuo pirmuju tavo darbeliu thumbup.gif labai malonu buvo apziuret smile.gif

nu geras, o as taves nemaciau verysad.gif kazkaip is viso zmoniu neisskyriau - susiliejusi minia plauke pro sali unsure.gif blush2.gif reikejo ignybt man i sona lotuliukas.gif
del pagyrimu wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilke @ 2007 03 16, 15:05)
nono.gif siaip jei tikrai idomu, bent jau as, tai visur registruojuosi, kad tik perskaityt, kas man reikia wink.gif
bet specially for you, kopijuoju  biggrin.gif
Sluoksna yra orientuotas vilnos pluoshtas, ty, visi plaukeliai yra ishdestyti viena kryptim.
Merinosu vilna yra Merinosu veisles aviu vilna. Meriosu vilna yra ypatingai plona ir svelni, nekandanti... nuo vienos avies per metus surenkama nuo 4.5 iki 6 kg vilnos.
111dalia rašo:
Pasakykit man pradedančiajai,parsisiunčiau vilnos. ka i kurios yra lyg plonom gijom vilnos plaukas suguldytas išilgai vienodai gali pešioti ilgais galais ir yra švelni.O kita toks kukulys lygiai tokia pat kaip mano naminė vilna dažyta.Kaip jos ten vadinasi įdomu.

Ta pirmoji - sluoksna, o tas "kunkulys" - karšinys

daug kartu kartojau, pakartosiu ir si karta. orientuotas pluostas yra ir sluoksna, ir karsinys. skiriasi tik plaukeliu ilgis ir storis, na ir aisku pavidalas (sluoksna yra rankos storio, karsinys kaip audinys, kai plotis gali kisti). nereikia klaidinti visuomenes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mari*: 16 kovo 2007 - 16:48
persiprasau uz visuomenes klaidinima lotuliukas.gif mano nuomone tai nesvarbu kaip techniskai vadinasi, svarbu, kad zmogui buitiskai paaiskinti. o tuos zodzius apie orientuota pluosta pacitavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 16, 16:47)
persiprasau uz visuomenes klaidinima  lotuliukas.gif mano nuomone tai nesvarbu kaip techniskai vadinasi, svarbu, kad zmogui buitiskai paaiskinti. o tuos zodzius apie orientuota pluosta pacitavau  tongue.gif

zinau, kad citavai smile.gif . as is tu kukliuju, kurios nuomones nereiskia (na kartais ax.gif ). baisu, kai merginos bele ka raso g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mari*: 16 kovo 2007 - 17:04
Aš tai nuo Burdos žurnalų kaifuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Laaaaaaaaaaabai ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2007 03 16, 18:17)
Aš tai nuo Burdos žurnalų kaifuoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Laaaaaaaaaaabai ačiū  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

o as tai va siunciuosi puse dienos ir galvoju- o kaip padaryt, kad vienu mygtuko paspaudimu visa knyga atsisiust.. o tai 60psl- yr kas veikt..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 16, 18:19)
o as tai va siunciuosi puse dienos ir galvoju- o kaip padaryt, kad vienu mygtuko paspaudimu visa knyga atsisiust.. o tai 60psl- yr kas veikt..smile.gif

Čia dar nieko, dar laukia knyga su 140 psl. hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti