Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(ENIGMA @ 2007 03 16, 14:25)

Dėkui, bet ten registruotis reikia, o aš tikiuosi čia sulaukti atsakymų  4u.gif

Ai čia turbūt nuo tų mėnulių ar dar ko man irgi galvelė susisuko, tik į kitą pusę user posted image
Nors jau Vilke aprašė , koks skirtumas tarp sluoksnos ir karšinio, aš įdėsiu "vaizdinę medžiagą" :

Sluoksna
user posted image
user posted image

Karšinys
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
p.s. neturiu laiko viską perskaityti doh.gif o norėčiau, todėl kartais geresnė išeitis paklausti ir gauti glaustą bet tikslų atsakymą smile.gif
Papildyta:
Aišku, ainudar kart pažiūrėti savo vilnos, tikiuosi velsis, nes dabar noriu išmokti šlapiuoju būdu velti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilke @ 2007 03 16, 15:15)
jei geras karsinys, tai veliasi slapiuoju budu. jei pirktas abc parduotuvej, tai gali ir nesivelti.
jei pas tave karsinys, tai jis toks visas lyg suveltas, siurkstus, plesyt gali bet kaip, gumuliukais. jei sluoksna, tai ji tokia giju juosta vienakrypte, is jos pesia kuokstelius tokius, ji svelni ir nekanda

Ne neišparduotuvės, čia man teta kažkur marijampolėje pirko, sakė geriausio karšimo blink.gif
O tai kaip ta sluoksniuota atsiranda, ji kokia šukuota??? nu visai tundra pasijutau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2007 03 16, 15:19)
p.s. neturiu laiko viską perskaityti  doh.gif  o norėčiau, todėl kartais geresnė išeitis paklausti ir gauti glaustą bet tikslų atsakymą  smile.gif

pasisekė, nes merginos kaip tik turi laiko atsakinėti laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 16 kovo 2007 - 15:21
abc ir veza is marijampoles, berods is to pacio fabriko. bus ta pati. bet gal bus gera papuolus, nes ne visas karsinys pas juos blogas

g.gif nors gal ir ne ta. nes ten karsinys kainuoja 3.5 Lt uz 100 g, o ne 6 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 16 kovo 2007 - 15:22
QUOTE(Vilke @ 2007 03 16, 15:21)
abc ir veza is marijampoles, berods is to pacio fabriko. bus ta pati. bet gal bus gera papuolus, nes ne visas karsinys pas juos blogas

ne šita pas žmogų karšta ne išfabriko schmoll.gif teta sakė, kad fabrike bloga blink.gif

Tai vat ir didelis dėkui moterims, kad paprotina umn.gif
Atsakyti
O niekas negirdėjot apie karšyklą Molėtuose? Girdėjau, kad yra tokia, bent jau buvo rolleyes.gif Mano tėvukai dabar netoli Molėtų, tai prisakiau, kad kai bus turgelyje, paklausinėtų bobučių, bet gal ir jūs ką žinot?
Atsakyti
teisingai teta sake smile.gif nu tai turetu gerai veltis, sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 16, 15:28)
teisingai teta sake smile.gif nu tai turetu gerai veltis, sekmes smile.gif

Man tai žinai skaityk neskaitęs, aš kol nepamatau savo akims tai kaip kokiai tundrai lotuliukas.gif Perskaičiau aš apie vėlimą šlapiuoju būdu , bet, kad nežinau kaip čia man gausis blush2.gif
Gal ryt viena maytė parodys, tai tada ir bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Fuuuu karsta.gif karsta.gif karsta.gif sukėliau visą knygą tease.gif
Atsakyti
ačiū assa.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif sokiai.gif ploja.gif first.gif first.gif victory.gif victory.gif yahoo.gif yahoo.gif heart.gif lithuania.gif bis.gif clap_1.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2007 03 16, 16:11)
Nu štai dėkui, tik dar vienas klausimėlis tai tas karšinys veliasi šlapiuoju būdu ar ne, nebandžiau, dabar viena mamytė kažkaip užkabino mane, tai arverta man išjos bandyti šlapiai velti, artada geriau tą sluoksniuotąją pirkti  blush2.gif  nes kaip suprantu tai pas mane karšinys, nors ji tokia išilga, nėra kad kukils kos būtų  g.gif
Kada bus kokie kursai pradedančioms, tai aš noriu pirma būti  smile.gif  žiūrėjau skelbimuose tai ten tik pažengusioms  verysad.gif
Diva, gal tu darysi?

neeeee, as tai nedarysiu...smile.gif Bet Tau kaip kaimynkai ir busimai uosvienei prie arbatos galiu parodyt:)))

QUOTE(knopkė @ 2007 03 16, 16:50)
Fuuuu karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif sukėliau visą knygą tease.gif

saunuole. uzuojauta- maciau, kaip sunkiai ten kelesi ir kiek vietos uzima. spaudziu desine:) kaip nors sugalvosim kaip atsidekot, manau penktadieni:) aciu labai:)

merginos, o galdazniau pasipykstam? mane tai labai gerai veikia- kai atsibosta skaityt, einu kambariu tvarkyt.. ir turbut visas ateinancias 15min viskas blizges, kol Gustas vel visu zaislu neiskraustys..smile.gif)

O jei apie diskusijas tasrp naujokiu ir seniokiu- tai as, pvz esu blogesnej padety:)) Bo kadangi jau visos laiko mane profe, tai kai man kylaklausimas, kazkaip labai nedrasu elementariu dalyku klausti ir tenka paciai galvoti ir ieskotis informacijos.. dazniausiai bandymu ir klaidu keliu..smile.gif tep kad geriau but naujokei..smile.gif)

Atsakyti
Tai nėr už ką irnesakyk.gif bi tik kad patiktų, ir tiesa, patikrinkite, ar visi puslapiai sukrauti, jei ką šaukit wub.gif

Uups - sveika sugrįžus mirksiukas.gif , kur buvai dingusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopkė: 16 kovo 2007 - 16:01