Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(uups @ 2007 03 16, 14:18)
mh....idealiam pasaulyj butu taip: kai tik kokia naujoke sucirshkia (pvz, 'geras....nu kaip idomu veltinis,- as irgi velsiu, pasakykit, kaip nusivelt tashe?'), ishkart shoka visos, smulkiai aprasho kas, kaip, kur viska nusipirkti ir dar nuskanuoja knygas i emaila sukisha thumbup.gif
Atvirai pasakius, as nesuprantu, pvz, kodel knopke, sumokejusi kruva pinigu uz knygas, dabar vargsta, skanuoja, stengiasi, gaishta laika. Logikos jokios. Kadangi pati varciau tas knygas,- tikrai zinau, jog ten yra gudrybiu, kuriu nei viena cia besirodanti nenaudoja, tad jas naudodama gali pasigaminti sau ar pardavimui kazka itin originalaus ir dar nematyto.
Zodziu...gyvenime ant auksines lekshteles viskas nebuna paduota, galima kazkiek ir paciam pasistengti. Kai klausiama kazkokio techninio konkretaus dalyko,- patarimu visada buna rolleyes.gif

1. Nereikia smulkiai, bet reikia geranoriškai, bent jau nepiktai.
2. nenorėtų nedarytų, o daro nes tikisi, kad ir kitos pasielgs taip pat turėdamos geros info.
3. Nėviena negimėm mokėdamos, bet jei žmogus klausia nėra sunku atsakyti, o ne vien priekaištauti. Tam ir yra ši tema forume, jei jos nereikia galima išspęsti kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Vilke @ 2007 03 16, 14:12)

Dėkui, bet ten registruotis reikia, o aš tikiuosi čia sulaukti atsakymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 16, 16:05)
Šiaip tai, jei jau pas mus klubas, tai slaptažodį galima patiketi klubo prezidentui blush2.gif
Jei norite pažiūreti kaip viskas atrodo grupeje - luktelekit, ikeliu knygute ir issiuntinėju pakvietimus. Kas pageidaujate -parasykit e-mailus man į až.
Beje, gmailas labai geras dalykas- spamo beveik nera. Per metus naudojimosi juo buvo gal 3 spamo laiškai ax.gif

labai labai noreciau pasiziureto tokiu grozybiu is veltinio....jeo galima???
aciuuuuu
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2007 03 16, 12:25)
2. nenorėtų nedarytų, o daro nes tikisi, kad ir kitos pasielgs taip pat turėdamos geros info.
3. Nėviena negimėm mokėdamos, bet jei žmogus klausia nėra sunku atsakyti, o ne vien priekaištauti. Tam ir yra ši tema forume, jei jos nereikia galima išspęsti kitaip.

is dalies sutinku, bet dar karta kartoju,-kai klausiama konkreciai, yra susidurta su kazkokia konkrecia problema,- atsakoma visada. Beda ta, kad zmones tingi paieskot info (kuri net nurodoma kur ieshkot) ir daznai klausia abstrakciu klausimu.
o kas del info,- tai yra preke siais laikais...

Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2007 03 16, 14:25)
Papildyta:

Dėkui, bet ten registruotis reikia, o aš tikiuosi čia sulaukti atsakymų  4u.gif

registruotis nedaug trunka o atsakymu i iskilusisu klausimus tikrai daug yra...ir ...ai nenoriu uzsivesti o tai vel ne apie veltini bus...

P.S. viskas veikia Rubberneck ir labai faina... mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu naujoke uzduoda klausima kuris yra simta kartu aptartas ir kartojasi per visas temas, faktas, kad visu temu neperskaite wink.gif taip, kad normalu, kad i klausimus elementarius cia ir nieks neatsakines o nusius reikiama linkme wink.gif
Ir tu pykstanciu bus visada. As pati prisijungiau gal nuo kokios 10 temos ax.gif
menulis veikia ir mane nezmoniskai, esu pikta kaip sirse.... vyras grindis plauna, o as prei kompo sedziu verysad.gif
Atsakyti
Šis karas tarp naujokų ir seniokų vyko dar praeitoj temoj, rodos gun_rifle.gif Turbūt (kaip ir pasaulis spirale juda ir vystosi) tai kartojasi pagal mėnulio fazes.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 16, 15:19)
kazka prazhiurejau unsure.gif ar grupe vien knygelems, ar bus kaipo klubas? unsure.gif
i kluba ir as norec.....

kokiu adresu siųsti Jums kvietimą į grupę ?
Manau gad grupė būtų ne tik kaip informacijos kaupykla, bet ir klubas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2007 03 16, 16:25)
Papildyta:

Dėkui, bet ten registruotis reikia, o aš tikiuosi čia sulaukti atsakymų  4u.gif

nono.gif siaip jei tikrai idomu, bent jau as, tai visur registruojuosi, kad tik perskaityt, kas man reikia wink.gif
bet specially for you, kopijuoju biggrin.gif
Sluoksna yra orientuotas vilnos pluoshtas, ty, visi plaukeliai yra ishdestyti viena kryptim.
Merinosu vilna yra Merinosu veisles aviu vilna. Meriosu vilna yra ypatingai plona ir svelni, nekandanti... nuo vienos avies per metus surenkama nuo 4.5 iki 6 kg vilnos.
111dalia rašo:
Pasakykit man pradedančiajai,parsisiunčiau vilnos. ka i kurios yra lyg plonom gijom vilnos plaukas suguldytas išilgai vienodai gali pešioti ilgais galais ir yra švelni.O kita toks kukulys lygiai tokia pat kaip mano naminė vilna dažyta.Kaip jos ten vadinasi įdomu.

Ta pirmoji - sluoksna, o tas "kunkulys" - karšinys
Šį pranešimą redagavo Vilke: 16 kovo 2007 - 15:06
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 16, 12:52)
kokiu adresu siųsti Jums kvietimą į grupę ?
Manau gad grupė būtų ne tik kaip informacijos kaupykla, bet ir klubas  4u.gif

i upcik@yahoo.com aciu 4u.gif
manau, klubo reiketu ir naudingas jis butu unsure.gif

kas del visu temu perskaitymo, tai nerealu ju tiek daug perskaityt, juolab, kai puse postu vien blevyzgos, pykciai, derinami mytai ir pan. Tam ir yra veltinio forumas, kur info glausta ir klasifikuota, tereik nepatinget prisiregistruoti rolleyes.gif
Atsakyti
kad ismokt velt uztenka sito forumo 4-5 temas perskaityt wink.gif o jei nori visos koncentruotos info, tai eini sau kaip ponas i veltinio foruma ir viska gauni ant lekstutes
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 16, 15:05)
nono.gif siaip jei tikrai idomu, bent jau as, tai visur registruojuosi, kad tik perskaityt, kas man reikia wink.gif
bet specially for you, kopijuoju  biggrin.gif
Sluoksna yra orientuotas vilnos pluoshtas, ty, visi plaukeliai yra ishdestyti viena kryptim.
Merinosu vilna yra Merinosu veisles aviu vilna. Meriosu vilna yra ypatingai plona ir svelni, nekandanti... nuo vienos avies per metus surenkama nuo 4.5 iki 6 kg vilnos.
111dalia rašo:
Pasakykit man pradedančiajai,parsisiunčiau vilnos. ka i kurios yra lyg plonom gijom vilnos plaukas suguldytas išilgai vienodai gali pešioti ilgais galais ir yra švelni.O kita toks kukulys lygiai tokia pat kaip mano naminė vilna dažyta.Kaip jos ten vadinasi įdomu.

Ta pirmoji - sluoksna, o tas "kunkulys" - karšinys

Nu štai dėkui, tik dar vienas klausimėlis tai tas karšinys veliasi šlapiuoju būdu ar ne, nebandžiau, dabar viena mamytė kažkaip užkabino mane, tai arverta man išjos bandyti šlapiai velti, artada geriau tą sluoksniuotąją pirkti blush2.gif nes kaip suprantu tai pas mane karšinys, nors ji tokia išilga, nėra kad kukils kos būtų g.gif

Kada bus kokie kursai pradedančioms, tai aš noriu pirma būti smile.gif žiūrėjau skelbimuose tai ten tik pažengusioms verysad.gif
Diva, gal tu darysi?
Atsakyti
jei geras karsinys, tai veliasi slapiuoju budu. jei pirktas abc parduotuvej, tai gali ir nesivelti.
jei pas tave karsinys, tai jis toks visas lyg suveltas, siurkstus, plesyt gali bet kaip, gumuliukais. jei sluoksna, tai ji tokia giju juosta vienakrypte, is jos pesia kuokstelius tokius, ji svelni ir nekanda
Atsakyti