Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(mamushka @ 2007 03 16, 13:58)
akivaizdu kad visa info kuria turit yra slaptesne  nei kgb czv  ftb  kartu sudejus, jus visos gimet mokedamos velti, naujokai jums kelia juoka, nervina.  visada patariat nueit i veltinio foruma, aciu, ten demesio tiek pat kiek ir cia . t.y. 0.

nesupratau g.gif ir visiai su tavim nesutinku schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Išsiunčiau pakvietimus visoms. Parašykite kuri nors - ar sekasi patekti į grupę ? 4u.gif
Atsakyti
man nereikia kad sutiktu kas nors ar ne, tiesiog paskutiniu metu skaitydama susidariau tokia nuomone, kuri yra tik mano, ir neiskenciau jos nepasakius, galima i mano postus nekreipti demesio.
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 16, 16:14)
Išsiunčiau pakvietimus visoms. Parašykite kuri nors - ar sekasi patekti į grupę ? 4u.gif

sekasi smile.gif ir viska ten gerai rodo, patogu
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2007 03 16, 11:58)
akivaizdu kad visa info kuria turit yra slaptesne  nei kgb czv  ftb  kartu sudejus, jus visos gimet mokedamos velti, naujokai jums kelia juoka, nervina.  visada patariat nueit i veltinio foruma, aciu, ten demesio tiek pat kiek ir cia . t.y. 0.

mh....idealiam pasaulyj butu taip: kai tik kokia naujoke sucirshkia (pvz, 'geras....nu kaip idomu veltinis,- as irgi velsiu, pasakykit, kaip nusivelt tashe?'), ishkart shoka visos, smulkiai aprasho kas, kaip, kur viska nusipirkti ir dar nuskanuoja knygas i emaila sukisha thumbup.gif
Atvirai pasakius, as nesuprantu, pvz, kodel knopke, sumokejusi kruva pinigu uz knygas, dabar vargsta, skanuoja, stengiasi, gaishta laika. Logikos jokios. Kadangi pati varciau tas knygas,- tikrai zinau, jog ten yra gudrybiu, kuriu nei viena cia besirodanti nenaudoja, tad jas naudodama gali pasigaminti sau ar pardavimui kazka itin originalaus ir dar nematyto.
Zodziu...gyvenime ant auksines lekshteles viskas nebuna paduota, galima kazkiek ir paciam pasistengti. Kai klausiama kazkokio techninio konkretaus dalyko,- patarimu visada buna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2007 03 16, 16:15)
man nereikia kad sutiktu kas nors ar ne, tiesiog paskutiniu metu skaitydama susidariau tokia nuomone, kuri yra tik mano, ir neiskenciau jos nepasakius, galima  i mano postus nekreipti demesio.

nuomone tai nuomone, bet kad ji taip isreiksta buvo baisiai jau izeidziai ar bent jau as tai zinutei toki tona pripaisiau biggrin.gif nu bet siandien negalima kreipt demesio, siandien menulis ir kitos planetos nepalankios, vakar planuodama sodinukus savo perskaiciau, tai net nieko seti nepataria, zmones kosmarus sapnuoja, kazkam gal nuotaikos blogos ir panasiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 16, 12:14)

kazka prazhiurejau unsure.gif ar grupe vien knygelems, ar bus kaipo klubas? unsure.gif
i kluba ir as norec.....
Atsakyti
na va kaip viskas blogai pas mus.. telieka klauptis ant zemes, dauzt galva i grindis ir maziausiai simtakart kartot as kaltas, kaltas,kaltas........
Atleisk mums mamushka, jei tik sugebesi.. O tai koki klausimai Tamsta kankina? Galgi padesim isspresti? ar tiesiog bloga nuotaika siandien ir nutarei cia issilieti?Galiu koki anekdota papasakot..smile.gif

4u.gif
Atsakyti
nieko izeidaus nera, galit pripaisyt menuliui, pms, ar ufonautams flirt.gif , tiesiog neesu linkus vyniot i vata ax.gif

uups> man rodos tas knygu skanavimas vyko savanoriskai unsure.gif
ai, nesvarbu.
Atsakyti
matau, Mari yra,- apziurejau kaziuke kaune tavo darbelius wub.gif issiskiriantys, ypatingi, shilti...ir taaaiiip ishtobuleje nuo pirmuju tavo darbeliu thumbup.gif labai malonu buvo apziuret smile.gif
Atsakyti
Informacija: į grupę rašyti ar siųsti informaciją galite per savo elektroninį paštą arba iš grupės puslapio -kaip kam patogiau smile.gif
Beje, valdytojai grupėje galimi keli.
Dar - aš bandysiu padėti knopkei su knygų įkelimu. 4u.gif

Norinčius prisijungti- prašom rašyti čia, nes jau nesusišneku su savo až dėže blink.gif :
kas turi gmail - http://groups.google...tinuku_taupykle
arba susisiekti su valdytoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 16 kovo 2007 - 14:27
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 16, 14:21)
na va kaip viskas blogai pas mus.. telieka klauptis ant zemes, dauzt galva i grindis ir maziausiai simtakart kartot as kaltas, kaltas,kaltas........
Atleisk mums mamushka, jei tik sugebesi.. O tai koki klausimai Tamsta kankina? Galgi padesim isspresti? ar tiesiog bloga nuotaika siandien ir nutarei cia issilieti?Galiu koki anekdota papasakot..smile.gif

4u.gif

jau niekas nebekankina, viska supratau be kanciu.
Atsakyti