Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

thumbup.gif mintis
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 16, 14:23)
Klausykit, turiu mintį apie grupės sukūrima google aplinkoje. Galėtume ten laikyti informaciją ir literatūrą apie veltinį.  Kaip jums tokia mintis ?
pvz: http://groups.google...le/topics?hl=lt

Grupė būtų uždara. Tam kad į ją patekti reikėtų pakvietimo.
Kaip jums tokia mintis ?

o cia jau nieks nebegales nieko keisti ir trinti, tik valdytojas, ane?
Jei taip- tai jega:) nes gmaile tai jei visi tures passwordus, tai visi ir gales juos keisti, trinti laiskus ir pan..
Atsakyti
Mintis tai labai faina, bet, įtariu, vėl gi ne naujokams, juo labiau neturintims nei informacijos, nei patirties pasidalijimui verysad.gif
O kažkaip kad kiti trintų svetimą informaciją tai nenorėčiau labai jau tikėt. Nepanašu, kad piktavaliai čia lankytusi. Nelabai ir įkertu, kokia nauda ištrynus (lyg ir nesu naivuolė, bet kampo visvien nepagaunu, gal darbo savaitės nuovargis kaltas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 16 kovo 2007 - 13:31
taip, jei cia kaip yahoo groupsai, tai tik valdytojas ir gales smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

Skaitau jau kelinta diena, tiek visokių reikalų reikaliukų ...
Nėra net ką bepridurti biggrin.gif
O dėl failų talpinimo, čia aš apie tą , ar tas knygutes, kur pašte talpinote, tai yra visokių "vietelių", kur internete galima patalpinti , tik ribotą laiką ten laikoma.
Pvz.: kad ir čia http://www_gigasize_com/index.php
ar čia http://www.sendmefile.com/index.htm
Kas turit tas knygutes ir negaila laiko, patalpinkit ir pasidalinkit nuoroda, nes ir man jau smalsu pasidarė ax.gif , kas ten...

Nu kol savo žinutę sukurpiau, jau ir mano "informacija" paseno ir pasidarė nebeaktuali blush2.gif , ai , jau kažkada minėjau , kad pas mane labai jau lėtos apsukos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 16 kovo 2007 - 13:32
būtų geriau, o tai kelti į kompą knygas kai jos lėtos, ir nežinai ar tinkamos doh.gif o taip įmetei kažkokią knygą ir teparsisiunčia visos thumbup.gif:
Atsakyti
Šiaip tai, jei jau pas mus klubas, tai slaptažodį galima patiketi klubo prezidentui blush2.gif
Jei norite pažiūreti kaip viskas atrodo grupeje - luktelekit, ikeliu knygute ir issiuntinėju pakvietimus. Kas pageidaujate -parasykit e-mailus man į až.
Beje, gmailas labai geras dalykas- spamo beveik nera. Per metus naudojimosi juo buvo gal 3 spamo laiškai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2007 03 16, 13:48)
Nu ir grožybių prisižiūrėjau  thumbup.gif
Diva, teks pas tave į svečius apsilankyti kada , marčią aplankyti  wub.gif  kaip ir suspėji  g.gif
Nu man iki jūsų grožių toli  doh.gif
O dar parašysiu, kad turiu vilnos 100 gr. - 6lt. yra raudona, geltona, rožinė tokia purvinoka  g.gif , orandžinė, žalia dar kažkokia  g.gif natūrali , šiaip nepamenu kokia dar  blush2.gif  čia aš pas tetą užsiskiau tai man perdaug atvežė aš vistiek jos tiek nesunaudosiu  doh.gif tai jei kas norėsite, rašykite į AŽ, retai užsuku, nes seilė nutysta  bigsmile.gif

nugi mielai kvieciam:)) juolab kol kas man liudna- naslauju, zinote...smile.gif))
O vilna tai turbut karsinys, ane?
Papildyta:
4u.gif
Knopke, o Tu vis su knygos kelimu vargsti... Labai jau dideli ten failai- siaip tai ir mazesniu uztektu- kaip cia palengvinus Tau darba.. Cia fotografuota, ane? O neturi kokios programos kompe kaip picassa pvz??ten galima visus failus sumazinti ir eksportuoti kaip web- tada jie uzims gerokai maziau ir greiciau siusis. Galiu pakonsultuoti kas ir kaip..
Atsakyti
akivaizdu kad visa info kuria turit yra slaptesne nei kgb czv ftb kartu sudejus, jus visos gimet mokedamos velti, naujokai jums kelia juoka, nervina. visada patariat nueit i veltinio foruma, aciu, ten demesio tiek pat kiek ir cia . t.y. 0.
Atsakyti
blink.gif nu baikit, nera taip bogai, kaip cia kalbat dabar. visu pirma, tai veltinio forume viskas yra, ko reikia, visu antra, tai cia kad ir pasipiktina senbuves isgirdusios n karta girdeta klausima, bet vis tiek atsako ar bent uzuomina duoda. Nereikia jau taip, kad visai niekas nieko.
o del knygu slaptumo kgb ir panasiai, tai atsiprasau, bet nera taip slapta, o tiesiog merginos dar nenusprende, kokia tvarka dalins saptazodzius. nera ko pergyventi pries laika. o kad viesai idejo, tai pacios matet, kas buvo - kazkas piktavaliskai tryne
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 16, 13:45)
nugi mielai kvieciam:)) juolab kol kas man liudna- naslauju, zinote...smile.gif))
O vilna tai turbut karsinys, ane?

nu ta reiks kada atlėkti mirksiukas.gif
O vilnoj dar nieko nesigaudau blush2.gif aš gi adatėlėmis baksnoju, daugiau nieko ir nemoku dar, laiko neturiu verysad.gif doh.gif
O gal paaiškinsit kuo tos vilnos skiriasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2007 03 16, 16:03)
nu ta reiks kada atlėkti  mirksiukas.gif
O vilnoj dar nieko nesigaudau  blush2.gif  aš gi adatėlėmis baksnoju, daugiau nieko ir nemoku dar, laiko neturiu  verysad.gif  doh.gif
O gal paaiškinsit kuo tos vilnos skiriasi  blush2.gif

http://veltinis.efor...wtopic.php?t=50
Atsakyti