Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

Na va-vien tik elektroninių paštų adresai doh.gif Pasirinkimas platus lotuliukas.gif
O apie veltinį kas rašys? verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,

rasiau rasiau.... elektra dingo, pravalas juodas, gavojau jeigu visa diena tai amen, gi ta gimtadieni ruost reikia, o kai elektros nera, ner nei duju (sildymo) nei vandens doh.gif
kaip supratoto, atsirado wink.gif
beje, siulau dar viena pramoga rolleyes.gif gal renkames 17 val penktadieni, galeciau jums kursus pravesti pamusalo isiuvimo i rankine, nereiktu ir Danuciu wink.gif
turiu kazkoki gi viena is triju diplomu ... ten 2 metus drabuziu konstravima-modeliavima mokemes.... tai net kvalifikuoti kursai butu lotuliukas.gif
NEMOKAMAI!aiii, o man e.pastas aurelijama@gmail.com, labai prasau knygeles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 16 kovo 2007 - 10:45
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 16, 10:26)
Na va-vien tik elektroninių paštų adresai doh.gif  Pasirinkimas platus  lotuliukas.gif
O apie veltinį kas rašys? verysad.gif

Aga..as ir apie tai norejau parasyti doh.gif drinks_cheers.gif . Tuoj sukusiu gmaila. Tik sakykit koki pasworda det g.gif ar nesvarbu. Ievuschka parasyk man ats. i emaila, nes tu cia bosas 4u.gif Knyga cia veltinioklubas@gmail.com del paasw. kol kas jis veltiniautojos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 16 kovo 2007 - 10:54
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 16, 11:43)
Sveikutes,

rasiau rasiau.... elektra dingo, pravalas juodas, gavojau jeigu visa diena tai amen, gi ta gimtadieni ruost reikia, o kai elektros nera, ner nei duju (sildymo) nei vandens  doh.gif
kaip supratoto, atsirado wink.gif
beje, siulau dar viena pramoga  rolleyes.gif gal renkames 17 val penktadieni, galeciau jums kursus pravesti pamusalo isiuvimo i rankine, nereiktu ir Danuciu wink.gif
turiu kazkoki gi viena is triju diplomu ... ten 2 metus drabuziu konstravima-modeliavima mokemes.... tai net kvalifikuoti kursai butu  lotuliukas.gif
NEMOKAMAI!aiii, o man e.pastas aurelijama@gmail.com, labai prasau knygeles  4u.gif

hmmm- nu va- pasirodo yr pas mus uzsislaptinusiu siuveju..smile.gif))
o tai manai per pusvalandi mes ka nors ismoksim?
smile.gif))
Labai smagu butu:))) as tai tikrai uz:) Danutei dar neskambijau del egoistiniu paskatu. Vyras mano matyt Pitery uzsilaiko, tai nezinau kada gris, o kol jis negris- as niekur is namu neiseisiu labai...
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 16, 10:54)
hmmm- nu va- pasirodo yr pas mus uzsislaptinusiu siuveju..smile.gif))
o tai manai per pusvalandi mes ka nors ismoksim?
smile.gif))
Labai smagu butu:))) as tai tikrai uz:) Danutei dar neskambijau del egoistiniu paskatu. Vyras mano matyt Pitery uzsilaiko, tai nezinau kada gris, o kol jis negris- as  niekur is namu neiseisiu labai...

nesu as siuveja tongue.gif bet per pusvalandi spesim, ten daug mokslo nereikia, tik butu gerai rankine pavyzdziui smile.gif tai atasineskit kuo ivairesniu smile.gif Ten daug mokslo nera mirksiukas.gif Ilgesni kursai butu su siuvimo masina, bet i kavine gal tiek tos biggrin.gif tai pasistengsiu viska detaliai paaiskint wink.gif jeigu reikia, atsineskit kuo rasyti, paisyti, zodziu gal dukros lenta atsitempsiu paisymams bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos veltiniautojos 4u.gif Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų būrio. Rodau savo pirmą veltą šalikiuką ax.gif
user posted image
Atsakyti
o aš iš veltinio pasisakysiu lotuliukas.gif
viską nepavykusio suvelt - atiduodu savo mamai. ji pas mane visokius marazmus savo namo interjerui iš visko daro: drožlių, nuopjovų, drobių ir t.t žodžiu - viską panaudoja kas po ranka... man ne visada gražu, ale nesikišu.
tai vat, atidaviau šūsnį visokio nedavelto, nesusivėlusio ir t.t. ššš. žodžiu - treniruočių medžiagą. o mano mama, norėdama pademonstruot savo orginalumą ir mokėjimą viską pritaikyt, vieną jų sukarpė, apnėrė ir prisiuvo prie numegztų vaiko kelnyčių, kaip priekutį prisegt petnešom blink.gif ir dar svarbiausia - išsirinko patį labiausiai nedaveltą.... bandžiau telefonu aiškint, kad nedaro tegu taip, kad jai tik broką atiduodu ir t.t. ji savo kūrinį pavadino -avangardu, o man tai tapo - galvos skausmu.... kiek beskalbiu aš tas kelnytes, tiek tas priekutis traukias, velias ir mažėja doh.gif atrodo gražiai, bet po 2-3 skalbimų jis jau mažesnis kokiais 30 proc.
dabar džiūna ir galvoju, ar dar įtilps vaikas ar jau ne doh.gif teks naują priekutį megzt doh.gif
Atsakyti
be reikalo savo emailus viesai rasinejat, paskui spamo neatsikratysit schmoll.gif
Atsakyti
Sansara, prisijuokiau i to priekučio lotuliukas.gif
Coliuke, gražus šalikiukas. O kas ten blizga? Aš kaip šarka paklausiau lotuliukas.gif
Tose knygose prisižiūrėjau daba visko doh.gif - labai patogų daiktą drėkinimui naudoja, tokia kriaušytė su dušine galvute, suspaudi, pritrauki vandens ir užpurški, kur reikia thumbup.gif O pasitiesusi buvo kažką panašaus į tuos guminius vonios kilimėlius, tik smulkaus grublėtumo, būna tokie rulonai parduotuvėse, pamaniau, kad irgi patogus daiktas, nes man burbulinė plėvelė čiužinėja ant stalo (aš ją tiesiuosi, o po apačia dar klijonkė, kad stalui nekliūtų), tai gal toks kilimėlis tvirčiau laikytųsi g.gif Ir vandens perteklius nubėgtų, tik drenažą reik gerą pasidaryt lotuliukas.gif
Dar dėl myto - man patogiau būtų VCUP'as. Dėl privažiavimo, nes po 4 mėnesių pertraukos dabar prisėdau, o ir taip teises tik vasarą laikiau, tai baisu man į centrą blush2.gif Bet šiaip tai atvažiuočiau ir ten, jei reiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnužė: 16 kovo 2007 - 11:20
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 16, 11:15)
  O pasitiesusi buvo kažką panašaus į tuos guminius vonios kilimėlius, tik smulkaus grublėtumo, būna tokie rulonai parduotuvėse, pamaniau, kad irgi patogus daiktas, nes man burbulinė plėvelė čiužinėja ant stalo (aš ją tiesiuosi, o po apačia dar klijonkė, kad stalui nekliūtų), tai gal toks kilimėlis tvirčiau laikytųsi g.gif  Ir vandens perteklius nubėgtų, tik drenažą reik gerą pasidaryt lotuliukas.gif

zinok tokia "servetele" (ruloniuke) smulkaus grubletumo (biski su skylutem) yra JYSK'e prie visokiu ten serveteliu, bambukiniu kilimeliu ir panasiai. As tokia naudoju, neslysta ant stalo visiskai.
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 16, 12:15)
Sansara, prisijuokiau i to priekučio lotuliukas.gif
Coliuke, gražus šalikiukas. O kas ten blizga? Aš kaip šarka paklausiau lotuliukas.gif
Tose knygose prisižiūrėjau daba visko doh.gif  - labai patogų daiktą drėkinimui naudoja, tokia kriaušytė su dušine galvute, suspaudi, pritrauki vandens ir užpurški, kur reikia thumbup.gif  O pasitiesusi buvo kažką panašaus į tuos guminius vonios kilimėlius, tik smulkaus grublėtumo, būna tokie rulonai parduotuvėse, pamaniau, kad irgi patogus daiktas, nes man burbulinė plėvelė čiužinėja ant stalo (aš ją tiesiuosi, o po apačia dar klijonkė, kad stalui nekliūtų), tai gal toks kilimėlis tvirčiau laikytųsi g.gif  Ir vandens perteklius nubėgtų, tik drenažą reik gerą pasidaryt lotuliukas.gif

as tai sakiau, kai sodu metas ateis ir pilnos parduotuves bus sodo reikmenu koki nedideli laistytuvuka nusipirksiu- turbut bus panasiai kaip kriausyte dusine galvute:))
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2007 03 16, 12:20)
zinok tokia "servetele" (ruloniuke) smulkaus grubletumo (biski su skylutem) yra JYSK'e prie visokiu ten serveteliu, bambukiniu kilimeliu ir panasiai. As tokia naudoju, neslysta ant stalo visiskai.

Ačiū 4u.gif Reikės pasižiūrėti smile.gif

*Diva*, manau, kad turėtų laistytuvukas tikti tokiam reikalui thumbup.gif
Atsakyti