Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

Labas rytas visoms.

Noriu ir aš paprašyti... tos knygelės. Jeigu dar įmanoma, būtų labai didelis ačiū.
milda.matulioniene@gmail.com

LĖLĖS ir kiti smagumai
Atsakyti
niekas nieko neatsiuntė cry.gif...ausrytes@walla.com 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 16 kovo 2007 - 07:58
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 15, 22:27)
tai siaip tai i mytukus ir su vaikuciais ateina..

Tai vat ir mastau apie tai. Tik, kad jos pas mane neseniai po antibijotiku abi...Tektu vaziuot dar ir autobusu doh.gif

QUOTE(rim@ @ 2007 03 15, 22:35)
gielux - trikriausiai nagus dabar griauži, dėl savo geronoriškumo. Noriu ir aš juo pasinaudoti: vrima@yandex.ru  O gal taip kokia motera atsiūs tą knygutę blush2.gif Ačiū 4u.gif
:

Isiunciau, bet gali ir negauti, nes tik i viena ne gmaila nuejo laiskutis. Visus kitus pastus isbrokijo doh.gif . Nesunku man gi persiust, ka padarysi, kad i neta nemoku patalpinti blush2.gif

QUOTE(MELDA @ 2007 03 16, 07:57)
niekas nieko neatsiuntė  cry.gif...ausrytes@walla.com 4u.gif  4u.gif

Katineli, siunciau, bet atejo atsakymas, kad dezutej mazai vietos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2007 03 16, 09:10)
Tai vat ir mastau apie tai. Tik, kad jos pas mane neseniai po antibijotiku abi...Tektu vaziuot dar ir autobusu  doh.gif

Jei tikrai apsispręsi ateit( o to mes tikrai labai lauktume 4u.gif ),brūkštelk Minesotai,kad su vaikais, tai tada susitikimo vietą rezervuotume ten,kur yra kampas vaikams žaisti, piešti ir pan.
Ir visos kitos vėlėjėlės-jei planuojat su vaiku/-ais parašykit, kad būtų aišku,kur geriau užsakyt salytę biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Vilke,2007 03 15, 22:01]
Kadangi as jau daugiau nei pora menesiu deliojuosi kilima mozaika, tai jau galiu kazka patart apie mozaikas wink.gif

Nu merginos ir priraset, as jau niekaip nebesuspeju su jumis. Jau nekalbu apie velima as tik rankine sleiva kreiva ir sali toki ne visai suvelta padariau o jus jau kilimus veliate thumbup.gif thumbup.gif Reikejo man ta veltini mazu maziausiai pries metus pamatyti, o dabar vis vejuos, vejuos ir niekaip nespeju, vien veltinio temu kiek reiko perskaityti kad suprasciau kas tai yra. O beje veltiniu susidomejau lapkricio men paziurejusi Zukauskienes laida moterims apie DOSETH, ir apsvaigau nuo jos darbu, ir susivele viskas galvoje g.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kristinakristina: tavo geltonas babauziukas toks nuotaikingas biggrin.gif

Murzinyte: nu kaip smagu velti kai toks pagalbinikas padeda thumbup.gif thumbup.gif

Gielux: jei nesunku tai ir man imesk: adeksa1@micro.lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2007 03 16, 09:10)
Katineli, siunciau, bet  atejo atsakymas, kad dezutej mazai vietos. unsure.gif

As jau vakar gavau knygute i gmaila. Failas uzima, atrodo, virs 11 Mb, taigi pasidarykit laisvos vietos pasto dezutese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramkos @ 2007 03 16, 09:45)
As jau vakar gavau knygute i gmaila. Failas uzima, atrodo, virs 11 Mb, taigi pasidarykit laisvos vietos pasto dezutese 4u.gif

Laba visoms.
Jei nebūtų sunku, labai prašau ir man knygelę įmesti į vaidulei@gmail.com

Didelis didelis ačiū iš anksto!
Atsakyti
Ta proga susikūriau ax.gif vrimant@gmail.com Mergaitės, prašyčiau knygutės blush2.gif

Ačiū thumbup.gif kažkam balionėlis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 16 kovo 2007 - 10:24
šiaip visada galima sukurti bendrą gmailą ir jame talpinti knygas, o dalintis tik slaptažodžiu
Atsakyti
labas rytas,

ir as labai noriu knygutes rolleyes.gif verksne@delfi.lt aciuz ax.gif
Atsakyti
jei kam reikia pakvietimų gmail dėžutei susikurti - rašykit -galiu pasidalinti.
Atsakyti
4u.gif Jeigu nesunku atsiuskit prašau ir man teomas@delfi.lt
Ačiū 4u.gif
Atsakyti