Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

Ametiste - prisidedam ir visos kitos prie tavo tortadienio sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Daug naujų idėjų, entuziazmo , pavasarinio polėkio !!!!!
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 15, 21:46)
sveikinimai!!

aciuks.gif Labai labai dekui, *Diva*
Atsakyti
Ametiste
SU GIMTADIENIU !!!

user posted image
Atsakyti
Visoms dar kartelį AČIŪ AČIŪ labai už sveikinimus ir palinkėjimus gražius. Pagalvojau, kad taip (t.y. lietuviškai) gražiau blush2.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ametiste: 15 kovo 2007 - 21:57
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 15, 21:00)

Gielux, ir aš noriu pabiseriauti, jurga10@gmail.com ; dėkavoju iš anksto  4u.gif

Merginos o kaip , kur knygas už mokestį pažiūrėti ? Na kur kalbėjote nesenai, ar visa tai dar tik idėjos lygyje ?  blush2.gif

Nekreipkit demesio, jei gausit 2 mailus. Man jau biski galvele perkaito lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aga drinks_cheers.gif , informuokit mergytes, please, del knygeliu. Gaila, kad negalesiu dalyvaut meet'uky, nes vaiku neturiu kur palikti verysad.gif

QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 15, 21:32)
As irgi labai noreciau bet va pas mane yahoo.com...  verysad.gif

Yahoo nepriima unsure.gif , o kitur nemoku niekur ikelt doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Ametiste happybday.gif 4u.gif kurybingu metu!
Atsakyti
tai siaip tai i mytukus ir su vaikuciais ateina..
Atsakyti
uups dėkoju už servetėles, tik kam mokėti tai jau nebesuprantu. Net kas atnešė nežinau, gal paštininkas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 15, 20:28)
uups dėkoju už servetėles, tik kam mokėti tai jau nebesuprantu. Net kas atnešė nežinau, gal paštininkas rolleyes.gif

prashom, niekam nieko nereikia,priimk kaip komplimenta 4u.gif
pashtininkas turejo atnesht smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 15, 23:32)
prashom,  niekam nieko nereikia,priimk kaip komplimenta 4u.gif
pashtininkas turejo atnesht smile.gif

DĖKUIIII blush2.gif
Atsakyti
gielux - trikriausiai nagus dabar griauži, dėl savo geronoriškumo. Noriu ir aš juo pasinaudoti: vrima@yandex.ru O gal taip kokia motera atsiūs tą knygutę blush2.gif Ačiū 4u.gif
Ametiste - be veltinio yra kitokių malonumų. Jų tau ir linkiu happybday.gif
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 15, 22:27)
tai siaip tai i mytukus ir su vaikuciais ateina..

Aga, turėjau tokią fainą nuotraukytę su lelium wub.gif Reiks archyvuos paieškoti bigsmile.gif
Atsakyti
N, merginos Jus ir pasiutusios!!!! Jau net 20!!! Per savo darbus as su Jumis nebepaspeju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti