Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

a jau priraset doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Minesota @ 2007 03 14, 18:23)
Už tokias gėles tai cielus 4 litus galėjot imti  thumbup.gif  .

tokios gelytes, parduodamos kur dovanas pakuoja meniskai, tai kainuoja 16-25 Lt viena gelyte lotuliukas.gif

QUOTE(lekute @ 2007 03 15, 11:25)

Na o cia mano (pilnai tikiu kad jums visokie rutuliukai ir bumbuliukai jau seniai atsibodo....  nu bet .... idejau ax.gif )

labai graziai ant rankos atrodo 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 03 15, 11:37)
čia mano bandymas dėliot tikslų ornamentą pagal Vilkės įmestą būdą.
niu nesigavo l.tikslus kaip norėjau, bet nereik norėt, nes mano ornamento trafaretas buvo vos didesnis už pusę A4 lapo  doh.gif dėliojau tai geras 5 valandas (tuo pat ganant vaiką)... tik vat klaidą padariau. taip bijojau, kad išsiplauks ornamentas, kad per vėlai nuėmiau popierių su raštu. tai jis man irgi susivėlė kartu  doh.gif tai dabar tų popieriūkščių neiškrapštyti  blink.gif
user posted image

siaip tokiam ornamentui geriau naudot kita technika, maziau laiko bus sunaudota wink.gif toki labiau ornamenta tai gerai piesti ir delioti, beje, galima ji net ne ant veltinio fono privelti, o tiesiog issidelioti pavyzdziui ornamenta gele ir ja velti - nebereik karpyt wink.gif
o jei nori daryti mozaika, bus paprasciau karpyti dalis ir delioti - karpyti is sukloto ir sausai rankom papresuoto vilnos sluoksniu (keliu sluoksniu ta prasme) arba is siek tiek apveltos veltinio medziageles. Kadangi as jau daugiau nei pora menesiu deliojuosi kilima mozaika, tai jau galiu kazka patart apie mozaikas wink.gif
beje, dar apie tuos ornamentus. galima deti ir ant pleveles standesnes, jos pavirsiu tik svitriniu popierium susiausti, tai vilna neslys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 15, 22:00)
O kaip suprasti lupti ? Aš paimu sluoksnos visą tą sruogą ir dalinu per pusę - nuo viršaus ir trauki du galus - labai gražiai atsiskiria  ax.gif

Beje kas dėl rankenų...  biggrin.gif
Jis tik paklausė "mama, ką man veikti ? "  doh.gif  lotuliukas.gif ir tapo etatiniu rankenų voliotoju, ta prasme vidurinė darbo dalis jam tenka  lotuliukas.gif

user posted image

Kad man toki pagalbininka bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif norėčiau KNYGELIŲ blush-anim-cl.gif2
ausrytes@walla.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 15 kovo 2007 - 21:22
QUOTE(gielux @ 2007 03 15, 21:46)
Išsiunčiau, bet gali nenueiti, nes kas siuntė ne iš gmail'o nė viena negavo  unsure.gif

clap.gif clap.gif clap.gif oaš gavau, man tikrai labai pasisekė. Jau peržiūrėjau, bet dar neatidžiai, nes labai norėjosi pasidžiaugti ir parašyti, kad gavau ir dar kartą pasakyti AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 15, 22:00)
O kaip suprasti lupti ? Aš paimu sluoksnos visą tą sruogą ir dalinu per pusę - nuo viršaus ir trauki du galus - labai gražiai atsiskiria  ax.gif

Gielux, ir aš noriu pabiseriauti, jurga10@gmail.com ; dėkavoju iš anksto  4u.gif

Merginos o kaip , kur knygas už mokestį pažiūrėti ? Na kur kalbėjote nesenai, ar visa tai dar tik idėjos lygyje ?  blush2.gif

Beje kas dėl rankenų...  biggrin.gif
Jis tik paklausė "mama, ką man veikti ? "  doh.gif  lotuliukas.gif ir tapo etatiniu rankenų voliotoju, ta prasme vidurinė darbo dalis jam tenka  lotuliukas.gif

user posted image

kaip suprantu nieko nenutarem- tiksliau nutarem ne forume, o gyvai pasisneketi myto metu visais klausimais:))

O cia sakyciau vaiku isnaudojimas gaunas..smile.gif)))
O kokio amziaus vaikus jau galima taip isnaudoti?? turiu tokiu planu irgi..smile.gif))))
Atsakyti
As irgi labai noreciau bet va pas mane yahoo.com... verysad.gif

O cia mano daryti pakabukai i draugo masina smile.gif paprasti burbuliukai ir multiplikaciniu filmu herojus Pikaciu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

As tai dar darydama rankena, i vidu idedu is stipriu siulu virvute padaryta...Man atrodo kad kazkiek tvirtesne ta rankena gaunas... o ir vilnos maziau reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 15 kovo 2007 - 21:37
Tas geltonas pabauziukas tai labai fainutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 15, 21:30)
kaip suprantu nieko nenutarem- tiksliau nutarem ne forume, o gyvai pasisneketi myto metu visais klausimais:))

blush2.gif paskui informuokit ir kitas kurios dėsis prie visko ką nutarsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir priplepejot per pora savaiteliu blink.gif o privelet grozhiu tai mazokai unsure.gif

QUOTE(Aurelia @ 2007 03 15, 15:16)
veliau pirstines siandien is tragiskos sluoksnos.... bet jau taip sunkiai velesi, sakau reik gal ta turbo filceri isigyt tokiems atvejams? Ar bandet ta TURBINI kuri nors? Ir kur pirkot ir kiek kainuoja  smile.gif Va kiek klausimu wink.gif

bandyk gerai isdziovint ir vel velt. Tada geriau veliasi (gali ir pora kartu dziovint-velt). Turbo filzer turiu, bandziau,- neapsimoka,- kai vilna gerai veliasi,- ji veliasi gerai ir taip...o kai blogai...nu, suvelia jis...tikrai padeda, bet ir kaina atitinkamai ishauga. As jo sunaudoju daug, nes megstu, kai smarkiai putoja, o jis kazkaip nelabai putojantis (bent jau maziau uz indu plovikli,kuriuo esu pratus velt). Naudociau tik butinai gelbetiniems darbeliams.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 15, 20:29)
Ametiste- SU GIMTADIENIU 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu labai, Doseth, uz pasveikinima. Zinok, kai pamaciau savo varda taip paryskinta, pagalvojau, o jerguteliau, ka as cia dabar prisidirbau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Gimtadienio pyragiukas is interneto platybiu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2007 03 15, 22:44)
Aciu labai, Doseth, uz pasveikinima. Zinok, kai pamaciau savo varda taip paryskinta, pagalvojau, o jerguteliau, ka as cia dabar prisidirbau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Gimtadienio pyragiukas is interneto platybiu  mirksiukas.gif 
user posted image

sveikinimai!!
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2007 03 15, 22:37)
Tas geltonas pabauziukas tai labai fainutis  wub.gif

Dekui biggrin.gif 4u.gif ir taipogi sveikinu su gimtadieniu clap.gif clap.gif clap.gif happybday.gif clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti