Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 15, 21:01)
ooo.... bet čia tikriausiai čia komercinė paslaptis  biggrin.gif

JOOO kurią sėkmingai pradėjo naudoti Siesta cool.gif
Atsakyti
Bandžiau su neriniais - nepatiko. Kaip jau buvo minėta, nėrinys nuskendo...
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 15, 20:06)

Net nuėjau pažiūrėt iš smalsumo kokias rankenas Siesta daro doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif. O mano sena idėja, brandinta galvoj ne nėrinukus, o kitos spalvos plonus vilnelės suktinukus taip apvelt ant rankinuko:hm bet va vis nesusikaupiu.
Kam nenusisiuntė knyga, tai per mažai vietos dėžutėj blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 15 kovo 2007 - 20:20
QUOTE(knopkė @ 2007 03 15, 20:39)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
Nežinau ar su mano kompu kas negerai, bet laaaaaaaaaaaaaaabai sunkiai keliasi verysad.gif

o as kai daug tai renkuosi ta 1 buda su javascript kur- suzymi isas fotkes ir paleidi- jis sau krauna, o tu gali eit kavos gert:))
gielux- imesk ka ir man i daivoska@gmail.com smile.gif aciu labai:)gal kada gyvenime ir papuosalu prireiks..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 15 kovo 2007 - 20:27
Ametiste- SU GIMTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 15 kovo 2007 - 20:30
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 15, 20:06)

Nesupratau... blink.gif , ar čia turėčiau pasijausti kažkaip išskirtinai g.gif
Naudoju tas pačias technologijas kaip ir kiekviena iš mūsų mirksiukas.gif

Dėl nertinių apvėlimo, turėtų būti tikrai gražus derinys rankinių dekorui
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 15, 20:25)
gielux- imesk ka  ir man i daivoska@gmail.com smile.gif aciu labai:)gal kada gyvenime ir papuosalu prireiks..smile.gif

jau pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2007 03 15, 21:32)

Ir aš labai labai noriu. Gal gali įmesti ir man, jeigu nesunku Tik ką prasišlaviau savo el.paštą
nejurma@delfi.lt
i6anksto labai dekoju
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 03 15, 20:37)
Ir aš labai labai noriu. Gal gali įmesti ir man, jeigu nesunku Tik ką prasišlaviau savo el.paštą
nejurma@delfi.lt
i6anksto labai dekoju

Išsiunčiau, bet gali nenueiti, nes kas siuntė ne iš gmail'o nė viena negavo unsure.gif
Atsakyti
mergytės.... jei kam reikia gmail.com pašto, tai paprašykit.. atiųsiu pakvietimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 15, 21:49)
mergytės.... jei kam reikia gmail.com pašto, tai paprašykit.. atiųsiu pakvietimą  mirksiukas.gif

kad man rodos dabar jau ten laisvai duoda.nebereikia pakvietimu:)
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 15, 19:47)
Įmečiau paveiksliukus tik kaip idėją. Gal kam ir patiks ? rolleyes.gif
DOSETH, kiek gi laiko tą sruogą "lupti" reikės ? blink.gif  Pamirti galima gi... doh.gif  mirksiukas.gif

O kaip suprasti lupti ? Aš paimu sluoksnos visą tą sruogą ir dalinu per pusę - nuo viršaus ir trauki du galus - labai gražiai atsiskiria ax.gif

Gielux, ir aš noriu pabiseriauti, jurga10@gmail.com ; dėkavoju iš anksto 4u.gif

Merginos o kaip , kur knygas už mokestį pažiūrėti ? Na kur kalbėjote nesenai, ar visa tai dar tik idėjos lygyje ? blush2.gif

Beje kas dėl rankenų... biggrin.gif
Jis tik paklausė "mama, ką man veikti ? " doh.gif lotuliukas.gif ir tapo etatiniu rankenų voliotoju, ta prasme vidurinė darbo dalis jam tenka lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti