Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(murzinyte @ 2007 03 15, 18:40)
O aš šian iš rankdarbių gavau siuntinuką, be vienos spalvos vilnos... Pasiutimas  cool.gif

Nu dar taip man nebuvo. Uzuojauta verysad.gif . As kaip tik prisisakius laukiu siuntinio. Reikes viska sutikrint
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 15, 20:00)
merginos... dabar negaliu išsėdėt... jau keliama knygutė apie rankinukus...  wub.gif jau taip apsidžiaugiau kai pamačiau naują albumą, o ten "empty"  tongue.gif  na dabar budėsiu prie kompiuterio...  thumbup.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Nežinau ar su mano kompu kas negerai, bet laaaaaaaaaaaaaaabai sunkiai keliasi verysad.gif

Atsakyti
gal internetas lėtas verysad.gif arba tuo pačiu metu siuntiesi ir kažką kitą... rolleyes.gif nors ir man į fotki.com sunkiai keliasi nuotraukos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 15, 14:37)
*Diva* gal sudomins ir toks nėrinių panaudojimo būdas  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Ex mergikes, jau išbandžiau.
Patarimas:smarkiai veliamiems darbams geriau nenaudoti. Pav. rankinėm mirksiukas.gif
Nėrinys nuskęs verysad.gif
Atsakyti
na atsiprašau, bet man tas apveltas nėrinys kaip koks raudonas snarglys atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
išprotėjot swoon.gif
kada perksiatyti, kaip įsivaizduojat hihihi.gif
buvau monos galerijoj šiandiena, kaip smagu, kai kokias 10 darbelių autorių atpažinau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 15 kovo 2007 - 19:47
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 15, 16:42)
bonbonke, nneringa-ačiū, tik va-jei ta gija per plona ir norėtųsi ją pastorint,kaži kaip reiktų daryt?

Paėmus sruogą, dalink per pusę. Sruogos ilgis turėtų būti 1,50jei nori kad galėtum ant peties kabinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 15, 20:43)
Ex mergikes, jau išbandžiau.
Patarimas:smarkiai veliamiems darbams geriau nenaudoti. Pav. rankinėm mirksiukas.gif
Nėrinys nuskęs verysad.gif

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 15, 20:45)
na atsiprašau, bet man tas apveltas nėrinys kaip koks  raudonas snarglys atrodo  lotuliukas.gif

Įmečiau paveiksliukus tik kaip idėją. Gal kam ir patiks ? rolleyes.gif

Paėmus sruogą, dalink per pusę. Sruogos ilgis turėtų būti 1,50jei nori kad galėtum ant peties kabinti

DOSETH, kiek gi laiko tą sruogą "lupti" reikės ? blink.gif Pamirti galima gi... doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 15 kovo 2007 - 19:48
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 15, 19:47)
Įmečiau paveiksliukus tik kaip idėją. Gal kam ir patiks ? rolleyes.gif

DOSETH, kiek gi laiko tą sruogą "lupti" reikės ? blink.gif  Pamirti galima gi... doh.gif  mirksiukas.gif

atleisk už kvailumą, bet aš biški nesupratau kur tą nuotraukėlę įdėjai.. blush2.gif
oi aš tokią rankeną turiu... tai kočiojau geras porą valandų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 15, 20:51)
atleisk už kvailumą, bet aš biški nesupratau kur tą nuotraukėlę įdėjai..  blush2.gif

turejau galvoj tuos paveiksliukus kur neriniai apvelti 4u.gif
oi aš tokią rankeną turiu... tai kočiojau geras porą valandų

Vieną rankeną porą valandų ?? blink.gif Nusibaigsiu doh.gif Geriau visas 19 temų perskatysiu dar kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 15 kovo 2007 - 19:56
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 15, 20:51)
atleisk už kvailumą, bet aš biški nesupratau kur tą nuotraukėlę įdėjai..  blush2.gif
oi aš tokią rankeną turiu... tai kočiojau geras porą valandų  lotuliukas.gif

Jep laiko užtrunka tiek kiek rankinei suklot. Tei va ir sugalvojom kitą būdą rankenom daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
ooo.... bet čia tikriausiai čia komercinė paslaptis biggrin.gif
Atsakyti