Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(Agnužė @ 2007 03 15, 16:57)
Aš rankenas darau kaip *Diva* papasakojo.
Atėjo knygos, tai vartau dabar thumbup.gif  Jaučiuos tai kaip pirmokėlis su naujais vadovėliais prieš Rugsėjo pirmąją lotuliukas.gif

Puikus jausmas thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nneringa @ 2007 03 15, 15:46)
aš jau kokią nuveliu, tokia ir lieka... gali nebent 2 suveltas susukti, ar 3 kasale supinti  ax.gif  visai neblogai atrodyti turėtų  g.gif

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 15, 15:50)
nieko čia nepadarysi jei gija jau pradėta velti... nebeprilips antras sluoksnis vilnos...  schmoll.gif

Ne, mergaitės, nesupratot schmoll.gif Gi jau tiek tai žinau, kad pavėlus neprisivels.Turėjau omeny-sausos sluoksnos gija, na tokia,kokia ji parduodama, va jeigu ją storint.
Diva-aach tu besarmatė :mirksiukas:Nedariau nė karto aš tų suktinukų blush2.gif Nelabai man jie patinka vizualiai ax.gif Tai jei reikia pvz.90cm ilgio rankenų, tai ir dėliot sakykim 110/10cm tokį ilgą stačiakampį(čia dar galams nesuveltiems po 10cm užmečiau)? Ir kaip tokį didelį lygiai gražiai vienodai susukt?ar nesigauna jie tuščiaviduriai?
Diva-tu taip ir darei iš sluoksnos tašiukams rankenas? Jetau-iš karšinio paprasčiau-sudėlioji reikiamą ilgį ir kilimėliu pakočioji ir turi vienodo storio"dešrą" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 15 kovo 2007 - 16:08
o ką čia storint? paimi kitą giją (arba jos dalį) ir pridedi prie esamos... tik šiek tiek ją papurenk, nes jei dėsi nepapurenus, tai arba tie sluoksniai nesulips arba matysis jungimosi linija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 15, 16:46)
Sveikutes,
na kad ko nepraleisciau, labai grazus visu darbeliai, lekutes labai faini papuosalai, as kantrybes neturiu jiems  blush2.gif
Ir visi kiti darbeliai labai grazus, neatsimenu niku....
Del susitikimo, man geriau pilies gatves, bet gerai bus ir VCUP  thumbup.gif
I susitikima reikalavimai na kaip visur.... 90-60-90, kitaip niekaip  lotuliukas.gif
Jeigu nesupratot, niekaip negaliu padet  schmoll.gif
O del nerinio ivelimo, bandziau.... gaila nerinio  g.gif  pasilepia, va gryn taip ir gaunasi skyles istempti reikia... be rysio, geriau prisiuti ;)Ir siulais visokiais bandziau, pasislepia ir viskas....  doh.gif
Diva, ir as tuo airisku uzsikabinau.... pradejau nerti suknele, gal palaidine, net nezinau, tai irgi vis koki lapeli, kvadrateli nuneriu  ax.gif  sunkiai... 2008 metu vasarai gal kaip nors ir iveiksiu wink.gif

Nu bliambački doh.gif a jei viršutinis mažesnis nei reikalavimuose hihihi.gif kibo pasididinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms, 4u.gif . Tik neprisėsk prie kompo kelias dienas, tai žiū-kiek puslapių pripiškinta bigsmile.gif Nebespėju skaityti, o ir laisvo laiko taip trūksta... g.gif schmoll.gif Pasirodo ir naują Prezidentę turim thumbup.gif Sveikinimai ievuschkai. Pagal atliktų darbelių kruopštumą-verta ji tokių pareigybių ir titulo drinks_cheers.gif .
Nauji darbeliai visų gražūs.Ir naujokių ir "seniokių"t.y. labiau patyrusių.Tikiuosiu neįsižeisit, ne amžių turėjau galvoj. Atskirai kiekvienos nevardinsiu, nes kol tiek perskaičiau , tai ir nebeprisiminsiu kas kieno. g.gif O aš kabau namuose, koja langetėj(prisislidinėjau). Tai nieko daryt klūpomis jau nebegaliu, kelias suvarytas. Tikiuosi, kad laikinai. verysad.gif
Va kokia gavosi ,net nesugalvojau tiksliai paskirties, gal "ala saldaininė", ar "ala velykinė kiaušininė biggrin.gif ". Tikiuosi šį kartelį nieko vulgaraus neįžiūrėsit biggrin.gif tongue.gif čia:
Atsakyti
vargšelė disi verysad.gif tegu greičiau tavo kojytė sveiksta 4u.gif o darbelis tai labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
Disi, labai gražus įvairios paskirties gaminys thumbup.gif
O ką čia vulgaraus galima ižiūrėti? Čia turbūt tau mintys visokios kyla, nes sėdi langetėj topsecret.gif
Sveik greičiau doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2007 03 15, 16:31)
Labukas visoms, 4u.gif . Tik neprisėsk prie kompo kelias dienas, tai žiū-kiek puslapių pripiškinta bigsmile.gif Nebespėju skaityti, o ir laisvo laiko taip trūksta... g.gif  schmoll.gif Pasirodo ir naują Prezidentę turim thumbup.gif Sveikinimai ievuschkai. Pagal atliktų darbelių kruopštumą-verta ji tokių pareigybių ir titulo drinks_cheers.gif .
Nauji darbeliai visų gražūs.Ir naujokių ir "seniokių"t.y. labiau patyrusių.Tikiuosiu neįsižeisit, ne amžių turėjau galvoj. Atskirai kiekvienos nevardinsiu, nes kol tiek perskaičiau , tai ir nebeprisiminsiu kas kieno. g.gif O aš kabau namuose, koja langetėj(prisislidinėjau). Tai nieko daryt klūpomis jau nebegaliu, kelias suvarytas. Tikiuosi, kad laikinai.  verysad.gif
Va kokia gavosi ,net nesugalvojau tiksliai paskirties, gal "ala saldaininė", ar "ala velykinė kiaušininė biggrin.gif ". Tikiuosi šį kartelį nieko vulgaraus neįžiūrėsit biggrin.gif  tongue.gif čia:

Ačiū ačiū, keistenybės čia su ta prezidente, pati buvau apakus rolleyes.gif Linksminosi merginos biggrin.gif Šauni dienelė buvo mirksiukas.gif

Bet jau kiaušininės koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 15, 17:00)
o kurias dar knygas užsisakinėjai?  bigsmile.gif

Šitą dabar skanuoju, Uups parvežė
user posted image
Šita su kompaktu, dar neperžiūrėjau
user posted image
Šią jau lyg kažkas turi
user posted image
Šita, tikriausiai, labiausiai džiaugiuosi, nes daug skaitymo apie veltinio istoriją, vilnos rūšis ir pan. Teks trauktis žodyną, nes vokiečių primiršusi esu.
user posted image
Ir dar tą apie rankines, kurią taip pat ruošiamasi skanuoti jau.
Atsakyti
disi - darbelis gražus 4u.gif
Aš jau pradėjau galvoti kur pasislėpei ir ar ne per smarkiai papokštavom g.gif Na, aš tylėjau, bet mintys buvo kūdlotos ax.gif
Sveikatėlės tau wub.gif
Jetaus, kaip jums pavydžiu dėl tų knygelių. Aš tai išskyrus rusų kalbą daugiau nei bum bum verysad.gif (aš čia nesiruošiu nuo kokio nors mokesčio nusimuilint lotuliukas.gif kur kiek reiks pioneer.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 15 kovo 2007 - 17:20
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 15, 17:07)
Ne, mergaitės, nesupratot  schmoll.gif  Gi jau tiek tai žinau, kad pavėlus neprisivels.Turėjau omeny-sausos sluoksnos gija, na tokia,kokia ji parduodama, va jeigu ją storint.
Diva-aach tu besarmatė  :mirksiukas:Nedariau nė karto aš tų suktinukų  blush2.gif Nelabai man jie patinka vizualiai  ax.gif  Tai jei reikia pvz.90cm ilgio rankenų, tai ir dėliot sakykim 110/10cm tokį ilgą stačiakampį(čia dar galams nesuveltiems po 10cm užmečiau)? Ir kaip tokį didelį lygiai gražiai vienodai susukt?ar nesigauna jie tuščiaviduriai?
Diva-tu taip ir darei iš sluoksnos tašiukams rankenas? Jetau-iš karšinio paprasčiau-sudėlioji reikiamą ilgį ir kilimėliu pakočioji ir turi vienodo storio"dešrą"  lotuliukas.gif

nu del 90cm ir 110 nezinau- as is akies darau. jis is pradziu patysta, o paskui susitraukia. o susisuka lengai imi issono ir rideni... nu taip, visad taip darau. nieko ten sudetingo..

blin, reik man ta karsini pabandyt, kad taip jau su juo viskas paprasta..
Atsakyti
Rankinių knyga nuskanuota, liko tik patalpinti ( ievuschka - au, ar bandei patalpinti)

Agnuže - antra pas mane irgi yra ir jau pradėjau wub.gif

Ir ar reikia šią

user posted image
Atsakyti