Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 15, 16:00)
Hm... Gal ir nebloga mintis  rolleyes.gif  Reiks pabandyt, turetu graziai atrodyt  smile.gif
Man jau ir tokia mintis po truputi bresta  biggrin.gif  reik ir vaza gal nuvelt, nes paprastoj kazi ar labai jau ziuretusi...  g.gif

man atrodo ,kad perdaug butu jeigu ir vaza iš vilnos butu,stiklo vazoje gražiai atrodytu 4u.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos help.gif
Skubiai ieškau patarimo:
Kokiu būdu iš sluoksnos velti tašiukui rankenas? ar kloti visą giją ir kočioti, ar plėšyti sruogelėm kaip kad patį tašiuką klojant ar dar kaip kitaip? Kiek dariau-buvo iš karšinio, tai ten-be problemų susikočioja į apvalią rankeną, o sluoksna kaip?

bandau kaip tik mažą gabalėlį-pavyzdėlį, tai kažkaip susistumia tos sluoksnos sruogos į vieną vietą, kažkokie tarsi siūlai atskirai veliasi , nesulimpa į vientisą "vamzdį" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 15 kovo 2007 - 15:30
galima ir taip ir taip tik jei imsi iškarto giją, tai drėkindama paspaudinėk ją, kad neliktų oro tarpų, kadangi paskui jei neišspaudinėsi matysis sustorėjimai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 15, 15:29)
tik jei imsi iškarto giją, tai drėkindama paspaudinėk ją, kad neliktų oro tarpų, kadangi paskui jei neišspaudinėsi matysis sustorėjimai  unsure.gif

as taip pat darau ax.gif
Atsakyti
bonbonke, nneringa-ačiū, tik va-jei ta gija per plona ir norėtųsi ją pastorint,kaži kaip reiktų daryt?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 15, 15:42)
bonbonke, nneringa-ačiū, tik va-jei ta gija per plona ir norėtųsi ją pastorint,kaži kaip reiktų daryt?

aš jau kokią nuveliu, tokia ir lieka... gali nebent 2 suveltas susukti, ar 3 kasale supinti ax.gif visai neblogai atrodyti turėtų g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na kad ko nepraleisciau, labai grazus visu darbeliai, lekutes labai faini papuosalai, as kantrybes neturiu jiems blush2.gif
Ir visi kiti darbeliai labai grazus, neatsimenu niku....
Del susitikimo, man geriau pilies gatves, bet gerai bus ir VCUP thumbup.gif
I susitikima reikalavimai na kaip visur.... 90-60-90, kitaip niekaip lotuliukas.gif
Jeigu nesupratot, niekaip negaliu padet schmoll.gif
O del nerinio ivelimo, bandziau.... gaila nerinio g.gif pasilepia, va gryn taip ir gaunasi skyles istempti reikia... be rysio, geriau prisiuti ;)Ir siulais visokiais bandziau, pasislepia ir viskas.... doh.gif
Diva, ir as tuo airisku uzsikabinau.... pradejau nerti suknele, gal palaidine, net nezinau, tai irgi vis koki lapeli, kvadrateli nuneriu ax.gif sunkiai... 2008 metu vasarai gal kaip nors ir iveiksiu wink.gif

Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 15, 16:26)
Prašau pagalbos help.gif
Skubiai ieškau patarimo:
Kokiu būdu iš sluoksnos velti tašiukui rankenas? ar kloti visą giją ir kočioti, ar plėšyti sruogelėm kaip kad patį tašiuką klojant ar dar kaip kitaip? Kiek dariau-buvo iš karšinio, tai ten-be problemų susikočioja į apvalią rankeną, o sluoksna kaip?

bandau kaip tik mažą gabalėlį-pavyzdėlį, tai kažkaip susistumia tos sluoksnos sruogos į vieną vietą, kažkokie tarsi siūlai atskirai veliasi , nesulimpa į vientisą "vamzdį"  g.gif

cha cha-------pasiust tave paskaityti veltinio foruma?smile.gif))))))))))))))

o siaip- gi suktinukus darai- tai cia tas pats. plesyti sruogelem kaip tasiukui ,du sluoksnius issidelioji ant stalo, slapini ir susuki,o tada jau trini. sluoksniai- vienas horizontaliai, kitas vertikaliai, kaip ir tasiukui. jei nori storesnes rankenos- kloji didesni staciakampiuka- t.y. platesni, jei siauro- siauresni.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 15, 15:42)
jei ta gija per plona ir norėtųsi ją pastorint,kaži kaip reiktų daryt?

nieko čia nepadarysi jei gija jau pradėta velti... nebeprilips antras sluoksnis vilnos... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 15, 16:49)
cha cha-------pasiust tave paskaityti veltinio foruma?smile.gif))))))))))))))

lotuliukas.gif Kokia negailestinga lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Aš rankenas darau kaip *Diva* papasakojo.
Atėjo knygos, tai vartau dabar thumbup.gif Jaučiuos tai kaip pirmokėlis su naujais vadovėliais prieš Rugsėjo pirmąją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 15, 15:57)
Aš rankenas darau kaip *Diva* papasakojo.
Atėjo knygos, tai vartau dabar thumbup.gif  Jaučiuos tai kaip pirmokėlis su naujais vadovėliais prieš Rugsėjo pirmąją lotuliukas.gif

o kurias dar knygas užsisakinėjai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonbonke...: 15 kovo 2007 - 16:00