Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(ievuschka @ 2007 03 15, 14:48)
su tais nėriniais-įdomiai čia  g.gif  kažkada jau mačiau, bet nesugalvojau,kur galima pritaikyt(ant rūbų man kažkaip  schmoll.gif ), bet gi variacijų-tai tikrai daug  smile.gif

Na, galima būtų ir rankinę taip papuošti, ar pirštines. Manau kad gražiau ir "delikačiau" žiūrėtųsi tos pačios spalvos neriniai ir vilna. rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai nelabai tas variantas su nėriniais schmoll.gif . Daug darbo reikia įdėti į nėrimą, o šiuo atveju kai su vilna susimaišė, tai nei šis nei tas gavosi. Vien vilną dėliojant galima gražesnius kraštelius padaryti. Dar reikia suderinti kiek trauksis nėrinys ir kiek vilna.
Atsakyti
As tai jau svajoju apie vasarini rankinuka, balta, su baltais nerinukais rolleyes.gif Manau neblogai turetu atrodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 15, 15:00)
As tai jau svajoju apie vasarini rankinuka, balta, su baltais nerinukais  rolleyes.gif  Manau neblogai turetu atrodyt smile.gif

Velk velk, vasarą Klaipėdoje būsi "susekta" mirksiukas.gif
Neišsigąsk , jei kokia ciocė pripuolusi puls apžiūrinėti -tai būsiu aš lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 15 kovo 2007 - 14:07
4u.gif nu jo- puost neriniais- tai viena, o apvelt- biski kita...na bent tam pavyzduke gan siaip sau...
Atsakyti
Nei issigasiu, nei supyksiu mirksiukas.gif Kaip tik turetu buti malonu, jei kas susidomi tavo darbeliu, vadinasi vertas demesio happy.gif

O cia jau seniai daryta smulkmenele i savo kambari, kitaip sakant interjero detale victory.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 15, 15:26)
Nei issigasiu, nei supyksiu  mirksiukas.gif Kaip tik turetu buti malonu, jei kas susidomi tavo darbeliu, vadinasi vertas demesio  happy.gif

O cia jau seniai daryta smulkmenele i savo kambari, kitaip sakant interjero detale  victory.gif

Kailinukai kaktusui lotuliukas.gif Šaunu smile.gif
Atsakyti
Aciu blush2.gif
O gal kas gali patart ka is situ geliu padaryt? Netinka man nei i palta, nei prie tasiuko... Tai taip ir neranda jos vietos... Buvo pirmieji bandymai, bet gaila kazkaip palikt be pasirties... g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip šaunu, kad larina grįžo wub.gif labai šaunūs visų darbeliai tik nesupykit, kad nevardinu kiekvieno atskirai, nes man su atmintim blogai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 15, 15:41)
Aciu  blush2.gif 
O gal kas gali patart ka is situ geliu padaryt? Netinka man nei i palta, nei prie tasiuko... Tai taip ir neranda jos vietos... Buvo pirmieji bandymai, bet gaila kazkaip palikt be pasirties...  g.gif

user posted image

user posted image

na su zydraja gali kaktusa prazydint- man rodos kaip tik dydis tiks..smile.gif)) o siaip tai daug ka galima, bet cia jau patars musu papuosalu profesionales.. pas mane pacia panasios kvietkos voliojasi, laukia savo laiko..
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 15, 15:41)
Aciu  blush2.gif 
O gal kas gali patart ka is situ geliu padaryt? Netinka man nei i palta, nei prie tasiuko... Tai taip ir neranda jos vietos... Buvo pirmieji bandymai, bet gaila kazkaip palikt be pasirties...  g.gif

Gal kotus kvietkams įtaisyk ir merk į vaza?

Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 15, 15:52)
na su zydraja gali kaktusa prazydint- man rodos kaip tik dydis tiks..smile.gif)) o siaip tai daug ka galima, bet cia jau patars musu papuosalu profesionales.. pas mane pacia panasios kvietkos voliojasi, laukia savo laiko..

Hm... Gal ir nebloga mintis rolleyes.gif Reiks pabandyt, turetu graziai atrodyt smile.gif

QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 15, 15:53)
Gal kotus kvietkams įtaisyk ir merk į vaza?

Man jau ir tokia mintis po truputi bresta biggrin.gif reik ir vaza gal nuvelt, nes paprastoj kazi ar labai jau ziuretusi... g.gif
Atsakyti