Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(*Diva* @ 2007 03 15, 12:23)
nu va- tai kas nutiko, kad cezaris? Lauksim sugriztant su krua foto- tikiuosi fotografuot nepamirsti darbeliu?smile.gif

Na siaip tai galeciau gimdyti, nes lelius apsivertes, bet pirmaja ir cezariu pagimdziau, tai nenori rizikuoti. ir bijo, kad pati neisgimdysiu, nes esu labai labai smulki. Svarbiausia, kad ir pati to noro neturiu blush2.gif

Dabar planuose, tai i dukrytes kambary nuvelti uzuolaidas.

Matau graziu darbeliu privele.
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 03 15, 10:47)
Gerai, sudarysiu ir šį kartą sąrašiuką.  pioneer.gif

Numatomas laikas:  kovo 23 d., 17:30 .

Rašykit, mergaitės, AŽ kas norit dalyvauti.  Dar vis turiu tel nr. tų kurios praitą kartą parašė.  Man patiko tas Forto Dvaras Pilies gatvėje,  kur sykį jau buvom susitikę.  Tai tegu numatoma vieta ir būna ten.  Būtų faina, jeigu atsineštumėt  kuo daugiau savo darbelių. 

Antras susitikimo vietos variantas-siūlau VCUP viršutiniame aukšte kavinę "Laikinoji sostinė", ji turi atskirą salytę,tai galėtume sau taip jaukiai niekieno nematomos bendrauti, ir jokia kavinės muzika netrukdys.Be to-mašinom pasistatyt -daug nemokamų vietų. Nežinau-čia tik pasiūlymas, kaip nuspręsit ax.gif

Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 03 15, 13:27)
Na siaip tai galeciau gimdyti, nes lelius apsivertes, bet pirmaja ir cezariu pagimdziau, tai nenori rizikuoti. ir bijo, kad pati neisgimdysiu, nes esu labai labai smulki. Svarbiausia, kad ir pati to noro neturiu blush2.gif

Dabar planuose, tai i dukrytes kambary nuvelti uzuolaidas.

Matau graziu darbeliu privele.

oho koki planai..sekmes:)))lauksim nuotraukeliu:)
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 15, 14:03)

gal skambink, pasiteirauk, kiek prisimenu-5 štukos buvo sąrašėlyje.Pats tas, nes su daugiau-nekoks darbas  schmoll.gif

Na, aš tai neturiu rankinės ir bijau, kad per artimiausias 2 savaites neturėsiu ax.gif . Bet vis vien skambink, gal bent kokią kosmetinę kaip pavyzduką suvelsiu ir praktikuosiuos su ja. O jei ir to nespėsiu, būsiu stebėtoja, arba siūsiu pamušalą, po to velsiu rankinę pagal pamušalą lotuliukas.gif .

Galima "Laikinojoje sostinėje" meet'ą daryti. Dėl mašinos stovėjimo vietų gerai pastebėjai thumbup.gif .
Atsakyti
Sansara, ornamentas thumbup.gif wub.gif . Labai gražus. Aš čia truputį ne į temą, bet turiu knygelę apie biserį. Nors pati nieko su juo nedarau, bet parsisiunčiau pažiūrėti kaip papuošalai atrodo ax.gif kaip ten tuos užsegimus padaryt, na ir šiap ka pritaikyt.Nieko, ten blatno nėr, bet jei kas nori, galiu persiųst blush2.gif user posted image
Atsakyti
Cia siaip paprastutis aksesuaras kiekvienai dienai mirksiukas.gif Sirdute i mokyklinio svarko atlapa ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 15, 13:16)
Cia siaip paprastutis aksesuaras kiekvienai dienai  mirksiukas.gif  Sirdute i mokyklinio svarko atlapa  ax.gif

tai kad ne į atlapą įsegta lotuliukas.gif
O jei rimtai-tikrai pagyvina gana niūrų mokyklinį švarką smile.gif
Atsakyti
Tai kad labai jau siauras tas atlapukas biggrin.gif
O nesugalvojau kaip kitaip pavadint biggrin.gif
Atsakyti
*Diva* gal sudomins ir toks nėrinių panaudojimo būdas mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gielux, būtų smagu į knygutę paveizėti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 15 kovo 2007 - 13:46
su tais nėriniais-įdomiai čia g.gif kažkada jau mačiau, bet nesugalvojau,kur galima pritaikyt(ant rūbų man kažkaip schmoll.gif ), bet gi variacijų-tai tikrai daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 15 kovo 2007 - 13:50
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 15, 13:45)
Gielux, būtų smagu į knygutę paveizėti blush2.gif

Tai parašyk savo mailą mirksiukas.gif , nes niekur kitur įkelt nemoku doh.gif blush2.gif . Bet yahoo nepriima schmoll.gif , rašo, kad perdidelis failas, todel geriau gmail'as.
Atsakyti