Lekute - labai gražu , ypač tas oranžas iš koto verčiantis Norėtųsi tik nuotraukyčių iš arčiau(arba didesnių),norisi gi beveik pačiupinėt per foto
O mėlynąją apyrankę šlapiai ar adatėlėm vėlei?
Visu pirma labai aciu Ievuschkai, Agnuzei, Rubberneck uz pagyras, labai apsidziaugiau Pasirodo visai nebuvo baisu.
Melyna apyranke adatelem veliau.
Nuotraukos tikrai labai prastos kokybes, nu bet su laiku gal pasitaisysiu.
O del meet'uko ir vel reikes pavydeti baltu pavydu. Tikiuosi aprasysite viska toms kurios negali buti su Jumis.
QUOTE(mamushka @ 2007 03 15, 08:58)
dideli paršą
Hmm... Matyt taip ir teks padaryti
QUOTE(Minesota @ 2007 03 15, 09:56)
Kristinakristina, labai gražios piniginės
Aciu Malonu, kad kazkam patiko
QUOTE(lekute @ 2007 03 15, 10:25)
[URL=http://]My Webpage[/URL]
http://i81.photobuck...IMG]]My Webpage
Na o cia mano (pilnai tikiu kad jums visokie rutuliukai ir bumbuliukai jau seniai atsibodo.... nu bet .... idejau )
http://i81.photobuck...IMG]]My Webpage
Na o cia mano (pilnai tikiu kad jums visokie rutuliukai ir bumbuliukai jau seniai atsibodo.... nu bet .... idejau )
Nerealus grozis
QUOTE(Sansara @ 2007 03 15, 10:37)
čia mano bandymas dėliot tikslų ornamentą pagal Vilkės įmestą būdą.
niu nesigavo l.tikslus kaip norėjau, bet nereik norėt, nes mano ornamento trafaretas buvo vos didesnis už pusę A4 lapo dėliojau tai geras 5 valandas (tuo pat ganant vaiką)... tik vat klaidą padariau. taip bijojau, kad išsiplauks ornamentas, kad per vėlai nuėmiau popierių su raštu. tai jis man irgi susivėlė kartu tai dabar tų popieriūkščių neiškrapštyti
niu nesigavo l.tikslus kaip norėjau, bet nereik norėt, nes mano ornamento trafaretas buvo vos didesnis už pusę A4 lapo dėliojau tai geras 5 valandas (tuo pat ganant vaiką)... tik vat klaidą padariau. taip bijojau, kad išsiplauks ornamentas, kad per vėlai nuėmiau popierių su raštu. tai jis man irgi susivėlė kartu tai dabar tų popieriūkščių neiškrapštyti
Labai grazus ornamentas Reik ir man kada pabandyt sia technika
QUOTE(Etnamliv @ 2007 03 15, 11:28)
Sveikos panelytes,
Norejau klausima uzduoti veliancioms su adatelemis. Sausai veliant daiktus ant plausines kempines ji labai greitai susidevi ir badant prisibado kempines daleles. Gal kokia kitokia medziaga naudojant sausam velimui?
Aciu uz atsakymus
Norejau klausima uzduoti veliancioms su adatelemis. Sausai veliant daiktus ant plausines kempines ji labai greitai susidevi ir badant prisibado kempines daleles. Gal kokia kitokia medziaga naudojant sausam velimui?
Aciu uz atsakymus
As naudoju juros putos plyta Labai gerai, nieks neapsivelia, bet jau garsas Galit isivaizduot...
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 14, 23:30)
Oi ir as turiu tokios blogai besiveliancios... kelis kilogramus... Tai galvoju kokius zaisliukus daryt... Gal pradet jau ateinanciai valentino dienai ruostis??? Ka dar galima butu padaryt is dvieju kilu rozines vilnos? (retorinis klausimas...)
Ar tavo rožinė iš ABC? Nes irgi turiu apie kg, gaila kažkaip spalvytė tai tokia labai fainutė.
Girdėjau tokį dalyką, kad nesiveliančią vilną galima padaryti besiveliančia, reikia tik šiek tiek karštam virintam vandeny palaikyti, nežinau, kiek tame tiesos, bet kada reiks išbandyti . Kol kas nesu susidūrusi su visiškai nesiveliančia vilna, būna, kad sunkiai veliasi kai kurios spalvos, bet ilgiau pakankini veltinuką ir suveli
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 15, 11:24)
As naudoju juros putos plyta Labai gerai, nieks neapsivelia, bet jau garsas Galit isivaizduot...
Aš irgi tokią naudojau Garsas tai man patiko, bet man bent jau prisibaksnodavo ir tos putos truputi Dabar (na kai atsiranda laiko velti) naudoju paraloną storą
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 15, 12:24)
ojazau.. net nupurte.. man vienas tas garsas siurpeli ant odos sukelia,o jei istisai- jauciu nuo protonusokciau..))
labai grazus darbeliai- Lekute, KristinaKristina. nu va- ir nebuvo baisu:))) rodykites ir toliau- lauksim:)))
O as vakar paskendau airisku neriniu temoj.. pradejau visokias gelytes nert.. kentes mano velimas..)))))nu gal pavyks ir pavelt siandien jei chebryte duos..
Papildyta:
a- tiesa, o kaip ten su pamusalo siuvimo kursais? gal dar kas prisides? ar jau skambint Danutei ir tartis?
Baisuuuuuuu Siaubas, neiškentėčiau, man jau vien nuo prisilietimo plaukai šiaušiasi, o jei kas dar tyčia žinodamas mano fobiją dvi tokias plytas vieną į kitą patrina- Nuprotėt galima
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 15, 11:54)
a- tiesa, o kaip ten su pamusalo siuvimo kursais? gal dar kas prisides? ar jau skambint Danutei ir tartis?
gal skambink, pasiteirauk, kiek prisimenu-5 štukos buvo sąrašėlyje.Pats tas, nes su daugiau-nekoks darbas
QUOTE(Minesota @ 2007 03 15, 10:47)
Gerai, sudarysiu ir šį kartą sąrašiuką.
Numatomas laikas: kovo 23 d., 17:30 .
Rašykit, mergaitės, AŽ kas norit dalyvauti. Dar vis turiu tel nr. tų kurios praitą kartą parašė. Man patiko tas Forto Dvaras Pilies gatvėje, kur sykį jau buvom susitikę. Tai tegu numatoma vieta ir būna ten. Būtų faina, jeigu atsineštumėt kuo daugiau savo darbelių.
Numatomas laikas: kovo 23 d., 17:30 .
Rašykit, mergaitės, AŽ kas norit dalyvauti. Dar vis turiu tel nr. tų kurios praitą kartą parašė. Man patiko tas Forto Dvaras Pilies gatvėje, kur sykį jau buvom susitikę. Tai tegu numatoma vieta ir būna ten. Būtų faina, jeigu atsineštumėt kuo daugiau savo darbelių.
Ar yra kokie reikalavimai dalyvausiančiom ?
Uaaa, net nupurtė.... negalėčiau
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 15, 13:06)
na- pirmiausia reiks prisistatyti. paskui parodyti ka nors nuvelto ir draugiskai pasiplepeti paskui.
kokie gi gali buti reikalavimai:)) dalyvauti ir tiek..)) mes nebaisios!!! ane, merginos?
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 15, 12:13)
na- pirmiausia reiks prisistatyti. paskui parodyti ka nors nuvelto ir draugiskai pasiplepeti paskui.
kokie gi gali buti reikalavimai:)) dalyvauti ir tiek..)) mes nebaisios!!! ane, merginos?
Tinka aš ir negalvoju, kad jūs baisios , čia mes, naujokės, baisios
OK, einu velt "ką nors"
Sveikos panelytes.
Labai jau jusu pasiilgau. tikrai neperskaiciau visko, nes dar neturiu neto namie. manau, kad keliu savaiciu begyje jau turesiu, tai prisijungsiu prie jusu. namuciuose turiu savo darbo kampeli... nuveliau tris tasytes ir dar turiu kelis uzsakymus. siek tiek atsikele gimdymo data. tiksliau - cezari darys.
Labai jau jusu pasiilgau. tikrai neperskaiciau visko, nes dar neturiu neto namie. manau, kad keliu savaiciu begyje jau turesiu, tai prisijungsiu prie jusu. namuciuose turiu savo darbo kampeli... nuveliau tris tasytes ir dar turiu kelis uzsakymus. siek tiek atsikele gimdymo data. tiksliau - cezari darys.
QUOTE(Siesta @ 2007 03 15, 12:52)
Ar tavo rožinė iš ABC? Nes irgi turiu apie kg, gaila kažkaip spalvytė tai tokia labai fainutė.
Girdėjau tokį dalyką, kad nesiveliančią vilną galima padaryti besiveliančia, reikia tik šiek tiek karštam virintam vandeny palaikyti, nežinau, kiek tame tiesos, bet kada reiks išbandyti . Kol kas nesu susidūrusi su visiškai nesiveliančia vilna, būna, kad sunkiai veliasi kai kurios spalvos, bet ilgiau pakankini veltinuką ir suveli
Ne, mano is Kelmes...Tokia svelni, be proto grazi ir visiskai nesivelianti...
Aciu Diva uz palaikyma Eisiu siandien kitu savo darbeliu ta proga pafotografuot... Vienas pas drauga masinoj kaba visai neblogai atrodo, vis geriau nei kokie kvapai ar siaip niekuciai
O del tos putos tai is pradziu ir man siurpas ejo, bet pripratau Nak artais gal ir prisivelia koks nuplyses gabaliukas, bet lengvai nusikrapsto
QUOTE(larina @ 2007 03 15, 13:18)
Sveikos panelytes.
nu va- tai kas nutiko, kad cezaris? Lauksim sugriztant su krua foto- tikiuosi fotografuot nepamirsti darbeliu?