Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

Agnuže kikenau skaitydama tavo vakar dienos "batalijas".  thumbup.gif
lekute - pasakiški papuošalai thumbup.gif  wub.gif
Sansara -visai gerai gavosi. Manu kad popieriukai turėtų išsiplauti, ištirpti su laiku. Kokią vilnelę naudojai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 15 kovo 2007 - 09:48
Sveikos wink.gif
Gal galite kas papasakoti kaip ten su tuo meet'u nutarta buvo... Neturiu visai laiko skaityti, o tempai pas jus/mus blink.gif
Dar kelis puslapius perverčiau nuotraukas pažiūrėti tai darbeliai visų thumbup.gif
Atsakyti
Sansara, tau reikia duot priza uz kantrybe thumbup.gif As jau net bandau isivaizduoti kokia, pavyzdziui, pagalvele su siuo ornamentu 4u.gif

Tapkute, del meeto taip niekas iki galo dar ir nenuspresta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramkos: 15 kovo 2007 - 10:04
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 15, 00:04)
O iš kur jei ne paslaptis ? Nesenai įsigijau būtent samaninio karšinio  g.gif

Perku aš provincijoje. Atveža iš Vilniaus, pardavėja nežino tikro tiekėjo. Bet žydra vilnelė tikrai iš ten pat.
Vakar su adatėle vėliau, susivėlė, bet sunkiai. O ir kaip sukta - klota vilnelė matosi g.gif
user posted image
Na, gal ir ne samaninė, o chaki... ax.gif
Iš blogai besiveliančios esu meškiną nuvėlus. Kaip jis dabar atrodo doh.gif Vilnos plaukeliai nori po vieną pabėgti. Nufotografuosiu, įkelsiu.
Sansara - 5 valandas blink.gif unsure.gif manau rezultatas puikus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 15 kovo 2007 - 10:08
QUOTE(rim@ @ 2007 03 15, 10:02)
Perku aš provincijoje. Atveža iš Vilniaus, pardavėja nežino tikro tiekėjo. Bet žydra vilnelė tikrai iš ten pat.
Vakar su adatėle vėliau, susivėlė, bet sunkiai. O ir kaip sukta - klota vilnelė matosi g.gif
Na, gal ir ne samaninė, o chaki... ax.gif

g.gif reiks matyt bumbuliuką nuvolioti pabandymui, nes mąstau apie rankinę, tai jei nesivels gi nuo proto nušoksiu... blink.gif
Labai jautriai reaguoju į nesiveliančią vilną lotuliukas.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2007 03 15, 09:52)
Sveikos wink.gif
Gal galite kas papasakoti kaip ten su tuo meet'u nutarta buvo... Neturiu visai laiko skaityti, o tempai pas jus/mus blink.gif
Dar kelis puslapius perverčiau nuotraukas pažiūrėti tai darbeliai visų  thumbup.gif

Niekas konkrečiai nenutarta, bet turbūt jau laikas nutarti.Taigi aš siūlau, o jūs jeigu ką-reguliuokit smile.gif
gal darom kovo 23d.(penktadienį) apie 17.30, kad ir po darbų daug kas galėtų prisijungti.O vietą sugalvosim kai maždaug bus aišku kiek žmonių ateis.Reiktų,kad kas nors paregistruotų , aš nelabai galiu, mano až tokia puspilnė (negaliu pratrint info).Jei Minesota nieko prieš, siūlau, kaip ir anąkart-siųsti jai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos panelytes,

Norejau klausima uzduoti veliancioms su adatelemis. Sausai veliant daiktus ant plausines kempines ji labai greitai susidevi ir badant prisibado kempines daleles. Gal kokia kitokia medziaga naudojant sausam velimui?

Aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Etnamliv @ 2007 03 15, 11:28)
Sveikos panelytes,

Norejau klausima uzduoti veliancioms su adatelemis. Sausai veliant daiktus ant plausines kempines ji labai greitai susidevi ir badant prisibado kempines daleles. Gal kokia kitokia medziaga naudojant sausam velimui?

Aciu uz atsakymus

Esu sausai vėlus ant drabužių šepečio. Patogu smulkias detales badyti.
Atsakyti
QUOTE(Etnamliv @ 2007 03 15, 10:28)
Sveikos panelytes,

Aciu uz atsakymus

Man dar niekada nebuvo,kad kempinės dalelės prisibadytų prie darbelio schmoll.gif
Atvirkščiai-pilna kempinė prisibado vilnos ilgainiui ir tos vietos,kur daugiausiai tenka adatos dūrių-tarsi įdumba.Bet aš badau ne ant prausimosi ar indų plovimo kempinėlės, o ant storo porolono plytos( yra senukuose visokių išmatavimų, tai pirkau tokią ilgą"plytą" ir susipjausčiau kaip man patogu).
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 15, 12:10)
Niekas konkrečiai nenutarta, bet turbūt jau laikas nutarti.Taigi aš siūlau, o jūs jeigu ką-reguliuokit  smile.gif
gal darom kovo 23d.(penktadienį) apie 17.30, kad ir po darbų daug kas galėtų prisijungti.O vietą sugalvosim kai maždaug bus aišku kiek žmonių ateis.Reiktų,kad kas nors paregistruotų , aš nelabai galiu, mano až tokia puspilnė (negaliu pratrint info).Jei Minesota nieko prieš, siūlau, kaip ir anąkart-siųsti jai  mirksiukas.gif

Gerai, sudarysiu ir šį kartą sąrašiuką. pioneer.gif

Numatomas laikas: kovo 23 d., 17:30 .

Rašykit, mergaitės, AŽ kas norit dalyvauti. Dar vis turiu tel nr. tų kurios praitą kartą parašė. Man patiko tas Forto Dvaras Pilies gatvėje, kur sykį jau buvom susitikę. Tai tegu numatoma vieta ir būna ten. Būtų faina, jeigu atsineštumėt kuo daugiau savo darbelių.

Papildyta:
QUOTE(Etnamliv @ 2007 03 15, 12:28)
Sveikos panelytes,

Aciu uz atsakymus

Susidėvi kempinės greitai, tas tiesa. Bet jeigu pas tave prisibado prie darbelio, tai man rodos naudoji per daug susidėvėjusią. Dažniau pakeisk kempinę į naują. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etnamliv @ 2007 03 15, 10:28)
Sveikos panelytes,

Aciu uz atsakymus

Man taip pat kartais prisivelia nuo ilgiau panaudotos kempines, ypatingai su 36 Nr adata. taciau tas pat atvejis buvo net ir su specialiu pagrindu velimui, kuri pirkau "gerose akyse". Tada nusprendziau, kam moketi brangiai uz brangu spec. pagrinda, jei galima pigiai prisipirkti poroloniniu kempiniu senukuose.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 15, 09:44)
Papildyta:
Ornamentas tikrai gražus, nuotaikingas  smile.gif
Tik, man atrodo-jam trūksta dar vėlimo  ax.gif
O dėl popieriaus-tai gal geriau reikėjo ant plėvelės ar klijuotės gabalo paišytis. Jei ne paslaptis-ką iš jo darysi?

tikiu, kad trūksta blush2.gif pirma naujokių klaida lotuliukas.gif
ką darysiu dar nežinau. variantų daug: A) kur pritaikysiu ant kokio rūbo, savo ar vaiko... b ) yra noras iškirpt kaip servietėlę, po puoduku žiauriai gražiai atrodo, c) pagalvėlę, kaip ramkos sakė, d) kažkaip ir kvadratinis rankinukas neblogai su tokiu atrodytų, bet jam naujai išdėliočiau doh.gif
o dėl paišymo, tai aš to ornamento nepaišiau... blush2.gif pasinaudojau turimu, tai vat todėl ir naudojaus popieriumi. ant plėvelės aišku galima padėjus po apačia šį bandyt g.gif bet aš džiaugiaus, kad ant paprasto rašomojo popieraus dėliojau, nes jis sugerdavo vandens likučius ax.gif ir per 5 valandas neleido mano ornamentui išdžiūt ir išsilakstyt ir per tą laiką nei per daug permirko, nei ištirpo doh.gif tik vat taip drebėjau dėl to ornamento, kad sutryniau jį su visu popieriumi po to lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 15, 09:46)
Sansara -visai gerai gavosi. Manu kad popieriukai turėtų išsiplauti, ištirpti su laiku. Kokią vilnelę naudojai ?

pagrindas natūrali nedažyta sluoksna, ornamentas beveik viskas karšiniu. (čia irgi tubūt klaida, gal geriau vienos rūšies naudot, ale sunku sukaupt vieno tipo tiek spalvų, ypač pradedančiam žmogui) blush2.gif o sukaupta iš visus: Rasos, kosciuškos g., vilnos fabriko ax.gif doh.gif

P.S. sausai badau ant statybinės kempinės iš senukų (kaina vos keli Lt), visiškai neprisivelia kempinės, tik kempinė apsivelia vilną, kurią nukrapštau ir vėl veliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 15 kovo 2007 - 10:55