Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 13, 20:15)
Kiek gi šiam forume Klaipėdiečių ? Ant pirštukų gali suskaičiuoti...

As irgi is Klaipedos ax.gif Pora kartu buvau cia parasius ir darbeliu bent kelis buvau idejus, bet siaip daug nesireiskiu, nes vos skaityt speju... doh.gif

O cia keletas mano darbeliu - kosmetine draugei, juodoji jos sesei, o karoliai kitai draugei... blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
P.s. atsiprasau uz nekokybiskas nuotraukas...mat uztrauktukus i kosmetines baigiau isiuti vidury nakties, o ryte jau pas seimininkes darbeliai buvo...tai tik nakti su tokiu apsvietimu tegalejau nufotografuoti... unsure.gif
Atsakyti
Stropios tos Klaipėdietės mirksiukas.gif
Prie žydros blogai besiveliančios vilnos galima pridėti ir samaninę gun_bandana.gif
Vakaro darbas "šuniui ant uodegos"...
Einu adatėlėm bandyti velti verysad.gif
Atsakyti
Oi ir as turiu tokios blogai besiveliancios... verysad.gif kelis kilogramus... Tai galvoju kokius zaisliukus daryt... Gal pradet jau ateinanciai valentino dienai ruostis??? g.gif Ka dar galima butu padaryt is dvieju kilu rozines vilnos? g.gif (retorinis klausimas...)
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 03 14, 21:57)

Prie žydros blogai besiveliančios vilnos galima pridėti ir samaninę gun_bandana.gif

O iš kur jei ne paslaptis ? Nesenai įsigijau būtent samaninio karšinio g.gif
Atsakyti
Na va , tik dabar pasivijau beskaitydama.Porą dienų nemačiau forumo, o čia tiek įdomaus gyvenimo. thumbup.gif Akys ašaroja nuo tokių ilgų tekstų skaitymo. Labanakt visoms
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 03 14, 23:30)
  Ka dar galima butu padaryt is dvieju kilu rozines vilnos?  g.gif  (retorinis klausimas...)

dideli paršą lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek šaunių darbelių pasirodė thumbup.gif
Jau beveik pusę knygos nuskanavau, vis jūsų vakarykščias diskusijas paskaitydama smile.gif
Šiaip aš irgi naujokė - prieš kokį pusantro mėnesio čia įsijungiau į pokalbius, nors jau anksčiau paskaitinėdavau, bet niekas neišmetė, nesuignoravo ir nepasiuntė niekur lotuliukas.gif Tiesa, veltinio forumą buvau perskaičius visą iki tol, nuorodas visas peržiūrėjus, net tą didžiąją su veltinio meistrais per kelias dienas įveikiau doh.gif Skaitymo, žiūrėjimo daug, bet jei tikrai įdomu, tai ir žiūrinėji. Be to, juk veltinio forume visa medžiaga puikiai susisteminta, tai jei nori velti burbuliuką, nueini, paskaitai temą apie burbuliukus ir veli, nereikia pervaryt viso forumo. Juk tam žmonės ir dirba, kad kitiems būtų patogu ir naudinga, ačiū 4u.gif O dėl mokinimosi iš savų klaidų aš nelabai sutikčiau, kai yra tiek informacijos. Kuo daugiau turi teorinių žinių, tuo lengviau einasi praktika - nebedarai kažko tokio, ką darė kitas ir nepavyko, nebeišradinėji dviračio, kur jis jau išrastas. Ir mokymasis tada vyksta greičiau, bent man rolleyes.gif
Dar dėl vaikų ir laiko neturėjimo - visos čia mes panašios mirksiukas.gif Ir su vienu, ir su dviem, ir su trim, kitos ir ketvirtųjų belaukiančios nestuke.gif Ir ką, ir velia thumbup.gif Kaip vakar kažkas gerai sakė - kuo daugiau darai, tuo daugiau padarai.
Vakarykštis vaizdelis iš mano namų: sėdžiu, skanuoju knygą, laikau viena ranka prispaudus, kita ranka skaitau jūsų diskusijas ir dar savo mamų pokalbius, barškinu vienu pirštu klaviatūrą, nes draugė skypu rašo, didžioji pradeda rėkt, kad pakakojo, reik uodegą valyt, mažoji nubunda ir rėkia, kad jau ateik, aš rėkiu, kad pakentėtų abi, nes knygą dar turiu prispaudus palaikyt, visos parėkiam, kol nuskanuoja lapą, metu, bėgu prie uodegos, prie mažosios, valgom, žaidžiam ir t.t. ir t.t. per visą dieną. Kitaip ir neišeina, nes neišeini velti veltinio 8 val. kaip į darbą, nors norėėėėtųsi wub.gif lotuliukas.gif

Visoms apsivėlusios dienos 4u.gif
Atsakyti
Kristinakristina, labai gražios piniginės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[URL=http://user posted image]My Webpage[/URL]

[URL=http://user posted image]My Webpage[/URL]

http://i81.photobuck...IMG]]My Webpage

Na o cia mano (pilnai tikiu kad jums visokie rutuliukai ir bumbuliukai jau seniai atsibodo.... nu bet .... idejau ax.gif )
Atsakyti
Lekute, man labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
čia mano bandymas dėliot tikslų ornamentą pagal Vilkės įmestą būdą.
niu nesigavo l.tikslus kaip norėjau, bet nereik norėt, nes mano ornamento trafaretas buvo vos didesnis už pusę A4 lapo doh.gif dėliojau tai geras 5 valandas (tuo pat ganant vaiką)... tik vat klaidą padariau. taip bijojau, kad išsiplauks ornamentas, kad per vėlai nuėmiau popierių su raštu. tai jis man irgi susivėlė kartu doh.gif tai dabar tų popieriūkščių neiškrapštyti blink.gif
user posted image
Atsakyti
Agnuže - labai gražiai, teisingai,tiesiog tikroviškai gyvenimiškai viską surašei thumbup.gif Lygiai taip ir būna, manyčiau, daugeliui mūsų. O kai mūsų kleckai jau sumiega pietų miegelio-galima ir vilnas pasidėliot, o jei miegelis kartais užtrunka-galima ir iki galo kokį darbelį nuvelt, nepaliekant jo vakarui(laukiant,kol visi jau nakčiai sumigs lotuliukas.gif )

Lekute - labai gražu , ypač tas oranžas iš koto verčiantis wub.gif wub.gif wub.gif Norėtųsi tik nuotraukyčių iš arčiau(arba didesnių),norisi gi beveik pačiupinėt per foto mirksiukas.gif
O mėlynąją apyrankę šlapiai ar adatėlėm vėlei?
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 03 15, 09:37)
čia mano bandymas dėliot tikslų ornamentą pagal Vilkės įmestą būdą.
niu nesigavo l.tikslus kaip norėjau, bet nereik norėt, nes mano ornamento trafaretas buvo vos didesnis už pusę A4 lapo  doh.gif dėliojau tai geras 5 valandas (tuo pat ganant vaiką)... tik vat klaidą padariau. taip bijojau, kad išsiplauks ornamentas, kad per vėlai nuėmiau popierių su raštu. tai jis man irgi susivėlė kartu  doh.gif tai dabar tų popieriūkščių neiškrapštyti  blink.gif

Ornamentas tikrai gražus, nuotaikingas smile.gif
Tik, man atrodo-jam trūksta dar vėlimo ax.gif
O dėl popieriaus-tai gal geriau reikėjo ant plėvelės ar klijuotės gabalo paišytis. Jei ne paslaptis-ką iš jo darysi?
Atsakyti