Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(Minesota @ 2007 03 14, 16:23)

Už tokias gėles tai cielus 4 litus galėjot imti  thumbup.gif  .

Aš kaziuko mugei mokykloje dariau pakabukus, sunaudojau visus nuo kitų darbų likusius kamuoliukus, t.y. ant virvelės ar kaspinėlio 1 kamuoliukas, virš jo 1 karoliukas medinukas.  Kaina buvo 1.5 lito.  biggrin.gif

hihihi.gif bent išpirko visas.... kainos vaikučiam skirtos...ir taip tik kelios po 3 lt.buvo...vis dėlto ne mokytojom dariau mirksiukas.gif
Papildyta:
manoji tai prisipirko visko... ir dar net 41 Lt liko blush2.gif (na dar voveryčių keptų nemažai turėjo blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 03 14, 16:25)
matyt ne tau vienai bendravimo trūksta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o kad visos čia nepiktos, tuo net neabejoju  mirksiukas.gif

o ievushka matyta iš matymo  blush2.gif kai buvo dar foto be passw pamačiau  tongue.gif tik neatrenku ką mokeis buitį, ar chemiją... atrodo mes su tavim iš vienos srauto.. tik aš biologė  doh.gif mums bendros paskaitos atrodo kartu vyko....

O-geras! Buitį aš mokiaus+pradines klases ax.gif tai atlėk į susitikimą būsimą, smagu būt susipažint.Bet aš veidų nelabai įsidėmiu,tai gali būt,kad ir nepažinčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 03 14, 16:25)
matyt ne tau vienai bendravimo trūksta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o kad visos čia nepiktos, tuo net neabejoju  mirksiukas.gif

o ievushka matyta iš matymo  blush2.gif kai buvo dar foto be passw pamačiau  tongue.gif tik neatrenku ką mokeis buitį, ar chemiją... atrodo mes su tavim iš vienos srauto.. tik aš biologė  doh.gif mums bendros paskaitos atrodo kartu vyko....

As ne i tema, bet labai noriu issiaiskinti. Sansara, as vis galvojau, kur matytas sis nikas. Prisijunk prie klase.lt ir perzvelk grupiokiu sarasa. Labai itariu, kad rasi mane lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Jeigu tiesa, tai labai smagu, kad suradom bendra pomegi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 14, 16:41)
O-geras! Buitį aš mokiaus+pradines klases  ax.gif tai atlėk į susitikimą būsimą, smagu būt susipažint.Bet aš  veidų nelabai įsidėmiu,tai gali būt,kad ir nepažinčiau  blush2.gif

gal pažinsi mirksiukas.gif
+ mes dar, kaip supratau, kaimynės, jei tu Antakalnio g. prie laukinių vakarų gyveni tongue.gif aš smėlio g. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ramkos @ 2007 03 14, 16:46)
As ne i tema, bet labai noriu issiaiskinti. Sansara, as vis galvojau, kur matytas sis nikas. Prisijunk prie klase.lt ir perzvelk grupiokiu sarasa. Labai itariu, kad rasi mane lotuliukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Jeigu tiesa, tai labai smagu, kad suradom bendra pomegi drinks_cheers.gif

oh tu dieve mano, kai parašei, kad gamtos mokslus mokeis, pagalvojau, gal užklaust... ale nutariau, maža tikimybė kad kursiokė doh.gif pasirodo, pirma mintis teisinga thumbup.gif
Atsakyti
Sėdžiu čia daugaiu kaip valandą ir skaitau ir galvoju, tuoj perskaitysiu ir kad parašysiu, o žiūrėk, jau kažkuri ėmė ir parašė tai ką aš norėjau parašyti.
Visos esat ir esam teisios ir naujokės ir senbūvės. Be to, jeigu čia netbūtų taip smagu, niekas čia ir nesrinktų pasiskaitinėti ar padiskutuoti ir žnoma, paveltiniauti.
Sėkmės visoms visur visada.
Atsakyti
[QUOTE][quote=Sansara,2007 03 14, 16:51]
oh tu dieve mano, kai parašei, kad gamtos mokslus mokeis, pagalvojau, gal užklaust... ale nutariau, maža tikimybė kad kursiokė doh.gif pasirodo, pirma mintis teisinga thumbup.gif
[/quote]

kaip smagu, negaliu thumbup.gif Pasaulis tikrai mazas. Sansara, tavo sunelis labai fainuolis. Sekmes veliant. Bendrausim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 14, 15:03)
Paklausiu (jei tik nepasiųsit velniop į kokią 2 temą....), nes pačiai dar „nedašyla“.  blush2.gif Rankinė susitraukė 45% į aukštį ir 31% į plotį. Ar tam turi įtakos tai, kad 2 sluoksnius dėliojau vertikaliai, o 1 – horizontaliai? Kažkaip įsivaizdavau, kad turėtų vienodai trauktis. Beje, vienos spalvos vilna buvo sluoksna, o 2 spalvų – lyg ir karšinys, nors buvo parašyta kad tai sluoksna (užsisakiau iš rankdarbiai.com.).

Nežinau kaip kitos, bet pati, rankinėms dėlioju po 4 sluoksnius arba 3 sluoksnius labai tankiai. Be to karšinio su sluoksna geriau nemaišyti, nes traukiasi nevienodai mirksiukas.gif
Atsakyti
ramkos, ačiū, būtinai bendrausim mirksiukas.gif gal ir susitiksim kada, jei rasim laiko blush2.gif

vat apie rankines puiku, kad šiandien tiek daug šnekat... kaip tik bręsta galvoj pirmoji.... doh.gif pasiskaitysiu, dar pabrandinsiu ir velsiu... lotuliukas.gif

beje, draugė airijoj sėdi, dubline, tai pas juos kovo 11 d proga organizavo lietuvių bendruomenė kaziuko mugę. sakė buvo ir veltinukų, bet papuošalai neišvaizdūs visai, neįspūdingi ir dar sakė 95 proc kakučio spalvos (pažodinis citavimas) doh.gif užtat sužavėjo du šaliai ją labai labai cool.gif reiks iššniukštinėt, kokie tie šaliai ir bandyt gal suregzt kažką panašaus blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, ryte palikau 3 puslapius, grizau... doh.gif 11 ...
Labai saunus darbeliai naujokiu, o del konkurso naujokem, tai pirmam puslapyje (atsiprasau, kad nusiunciu) bet yra veltinio forumas, ten yra konkursai smile.gif beje, pradedanciosios kurkas geriau pasirodo, nei pazengusios wink.gif Mielai prasom apsilankyti smile.gif Mes visos ir ten bunam ne tik SM smile.gif
Siandien meiste nusipirkau indiska nauja sijona 100% silko vienspalvi (oranzinis ryskiai), dideli iki zemes, priraukta... nepaslaptis kam lotuliukas.gif nebandziau dar ant silko velt tai va turetu isardzius 2 saliai iseiti wink.gif o kad drasiau butu naujokems, gal man idet pirmasias slepetes blush2.gif tik pagal Divos rekomendacijas fotografavimui, nezinau kokiu detaliu prideti, kad ju "grozis" labiau isrysketu lotuliukas.gif ten tikras kosmaras doh.gif
Atsakyti
aš turėjau nelaimę pirmas (ir vieninteles) šlepetes velt iš tos gražios, bet nei velnio nesiveliančios žydros sluoksnos blink.gif kiek tryniau, kiek keikiaus, kad gal per anksti nuo šablono nuėmiau, kaip ant vaiko pykau, kad per anksti nubudo ir skubėt ėmiau.... o po to, kaip paaiškėjo, nieko ir negalėjo gautis doh.gif dabar aš patyrusi tokią moralinę traumą nesiryžtu antrų net bandyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 03 14, 18:42)
aš turėjau nelaimę pirmas (ir vieninteles) šlepetes velt iš tos gražios, bet nei velnio nesiveliančios žydros sluoksnos  blink.gif kiek tryniau, kiek keikiaus, kad gal per anksti nuo šablono nuėmiau, kaip ant vaiko pykau, kad per anksti nubudo ir skubėt ėmiau.... o po to, kaip paaiškėjo, nieko ir negalėjo gautis  doh.gif dabar aš patyrusi tokią moralinę traumą nesiryžtu antrų net bandyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As po savo primuju slepeciu neemiau vilnos puse metu doh.gif O antrasias pabandziau mazutes vaikiskas naujagimiui, tada ir gavosi visai neblogai, truputi brokuotai, bet jau tada vel emiau draugaut su vilna drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 14, 16:03)
Knopke, o paprastiems mirtingiesiems ar bus galima pamatyti šią knygą?
Gugile (o taip pat ir kitos, turinčios mažylių) niekaip nesuprantu KADA galima suspėti dar ir velti?
Paklausiu (jei tik nepasiųsit velniop į kokią 2 temą....), nes pačiai dar „nedašyla“.  blush2.gif Rankinė susitraukė 45% į aukštį ir 31% į plotį. Ar tam turi įtakos tai, kad 2 sluoksnius dėliojau vertikaliai, o 1 – horizontaliai? Kažkaip įsivaizdavau, kad turėtų vienodai trauktis. Beje, vienos spalvos vilna buvo sluoksna, o 2 spalvų – lyg ir karšinys, nors buvo parašyta kad tai sluoksna (užsisakiau iš rankdarbiai.com.).

Laba vakara visoms,

Nu ir tinginės blink.gif oi gal biggrin.gif ne

1Karšinio ir sluoksnos nemaišyti.
2Jei kloji iš sluoksnos turi būti porinis skaičius, jei iš karšinio gali būti ir neporinis.
Atsakyti