Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis...

QUOTE(Sansara @ 2007 03 14, 15:57)
sutinku, nusišnekėjau, tai ištrinu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

P.S. man PMS, aš nepakaltinama  blush2.gif

jau buvau tau beatrašanti,kad tai ne tas atvejis mirksiukas.gif Nespėjau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 14, 16:03)
Ievuschka, man vistiek neaišku blush2.gif , jei šilką iškart dėliosiu, tai kaip gausis jo siaura juostelė? Sušlapinus ruošinį pridengiu burbuluota plėvele, nes bijau, kad tinkliuku pridengus pratrinsiu momentą ir paskui vilnos nenukrapštysiu. Aš suprantu, kad į kilimėlį viniot reikia rankom apvėlus, bet man su juo kažkaip nesigauna, tai aš rankom (ir į kriauklės banguotą dalį) „damušinėju“.

Tai kaip tu tą šilką dedi? Aš iš visos gijos ištraukiu ploną sruogelę ir kloju ant vilnos, viskas su ja gerai, kai sušlampa vėlimo procese pasidaro plona, na nebent storą sluoksnį uždėsi, bet tada ir neprisivels gerai, liks daugiau paviršiuje. O dėl tnklelio-tai nereikia su juo labai ilgai velt, tik vos vos, pažiūri, atkeli, jei reikia-dar truputuką ir nieks neprisivelia.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 03 14, 17:57)
sutinku, nusišnekėjau, tai ištrinu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Uoj ir aš nespėjau atrašyti lotuliukas.gif

Visa laimė, kad PMS trumpalaikis reikalas lotuliukas.gif

Aš veliu ir forume dalyvauju dėl savo pačios smagumo, o ne dėl komandos. Man vėlimas tik hobis.
Papildyta:
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 14, 18:03)
man vistiek neaišku blush2.gif , jei šilką iškart dėliosiu, tai kaip gausis jo siaura juostelė?

reikia imti LABAI ploną šilko gijelę. Paeksperimentuok ant pavyzduko. Tuomet bus aiškiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 03 14, 16:57)

o as spejau spejau smile.gif) cha cha:))))

o siaip tai nebijokit manes as netgi labai geranoriska ir nepikta:))) tik paburbet megstu..ir va matyt bendravimo truksta, kai vyro nera, tai ir dalyvauju visose diskusijose:))))
Atsakyti
Vėlimas ir man tik hobis (tiesa labai malonus).... labai gerai nuima įtampą po sunkios darbo dienos blush2.gif
ir praktiškas ...reikia vaikam tapkyčių, karolių rankinių, segių - bac ir padarai
o veltinio rankinės jau nelabai į odinę keisčiau, ji man daug mielesnė bigsmile.gif
o ir kaziuko mugėje mano gėliokai neblogą paklausą turėjo mirksiukas.gif ...dukra sakė kad mokytojos labai pirko (kaina 1,00 - 3,00 Lt) ax.gif
mugės gėlytės blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nneringa: 14 kovo 2007 - 16:19
Ačiū Ievuschka ir Minesota, bandysiu daryt kaip sakot (bandyt, bandyt ir dar kartą bandyt..) O aš durnė galvojau, kad šilką galima pribaksnot kaip ir dekorą iš vilnos ant šiek tiek jau apvelto gaminio. Lyg ir gavosi tokiu būdų, susigarbiniavo jis ten, ale man jį badyt nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 03 14, 16:17)
Ačiū Ievuschka ir Minesota, bandysiu daryt kaip sakot (bandyt, bandyt ir dar kartą bandyt..) O aš durnė galvojau, kad šilką galima pribaksnot kaip ir dekorą iš vilnos ant šiek tiek jau apvelto gaminio. Lyg ir gavosi tokiu būdų, susigarbiniavo jis ten, ale man jį badyt nepatiko.

Pabandyk šlapiai ir būsi maloniai nustebinta biggrin.gif Nereikės nei daug kartų bandyt bandyt,kaip tu sakai.
Atsakyti
QUOTE(nneringa @ 2007 03 14, 17:15)
Vėlimas ir man tik hobis (tiesa labai malonus).... labai gerai nuima įtampą po sunkios darbo dienos  blush2.gif
ir praktiškas ...reikia vaikam tapkyčių, karolių rankinių, segių - bac ir padarai
o veltinio rankinės jau nelabai į odinę keisčiau, ji man daug mielesnė  bigsmile.gif

ir aš iškeičiau ir nesigailiu, nors maniškė ir nedavelta (kaip dabar suprantu, nes pūkuojasi), bet toookia miela ir jauki 4u.gif
Vėlimas man irgi hobis, veliu tik savaitgaliais, užmetus į kampą mezgimą .. Kaip viską pabaigti g.gif
Gal toje vilnoje yra kokių narkotinių medžiagų ? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 14 kovo 2007 - 16:26
QUOTE(nneringa @ 2007 03 14, 18:15)
Vėlimas ir man tik hobis (tiesa labai malonus).... labai gerai nuima įtampą po sunkios darbo dienos  blush2.gif
o veltinio rankinės jau nelabai į odinę keisčiau, ji man daug mielesnė  bigsmile.gif
o ir kaziuko mugėje  mano gėliokai neblogą paklausą turėjo  mirksiukas.gif ...dukra sakė kad mokytojos labai pirko (kaina 1,00 - 3,00 Lt)  ax.gif
mugės gėlytės  blush2.gif
user posted image

Beje, labai patiko visos trys rankinės, kurias rodei. Ypač idėja su užlenktu kraštu, tos solidžiosios rankinės. Rankenos prie jos priveltos ar prisiūtos?

Už tokias gėles tai cielus 4 litus galėjot imti thumbup.gif .

Aš kaziuko mugei mokykloje dariau pakabukus, sunaudojau visus nuo kitų darbų likusius kamuoliukus, t.y. ant virvelės ar kaspinėlio 1 kamuoliukas, virš jo 1 karoliukas medinukas. Kaina buvo 1.5 lito. biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 14 kovo 2007 - 16:28
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 14, 16:13)
o as spejau spejau smile.gif) cha cha:))))

o siaip tai nebijokit manes as netgi labai geranoriska ir nepikta:))) tik paburbet megstu..ir va matyt bendravimo truksta, kai vyro nera, tai ir dalyvauju visose diskusijose:))))

matyt ne tau vienai bendravimo trūksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o kad visos čia nepiktos, tuo net neabejoju mirksiukas.gif

o ievushka matyta iš matymo blush2.gif kai buvo dar foto be passw pamačiau tongue.gif tik neatrenku ką mokeis buitį, ar chemiją... atrodo mes su tavim iš vienos srauto.. tik aš biologė doh.gif mums bendros paskaitos atrodo kartu vyko....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 kovo 2007 - 16:27
QUOTE(Minesota @ 2007 03 14, 16:23)
Beje, labai patiko visos trys rankinės, kurias rodei.  Ypač idėja su užlenktu kraštu, tos solidžiosios rankinės.  Rankenos prie jos priveltos ar prisiūtos?

prisiūta...nes l.mėgstu prisikraut visko....tai prisibijau kad neatlaikys , jei privelsiu lotuliukas.gif
o dėl to solidumo...man labai patinka Katinyčio rankinė, bet norint ją nešioti reiktų keist viską, stilių, rūbus, šukuoseną...net ir darbą doh.gif taigis lieku ištikima klasikai ax.gif
Atsakyti
Ievuschka, tai aš tą šilką paskui šlapiai ir davėliau, o kelis kartus pribadžiau tik kad laikytusi, aš neaiškiai paaiškinau. doh.gif
Nu vienu žodžiu supratau kaip reikia daryt ir atsikabinu su tom savo kvailom problemom.
Nneringa, tai gražu tiek gėlyčių krūvoj, taip ir norisi galvą ant jų padėt ir uost kvapus... ech, ant melancholijos patraukė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 14 kovo 2007 - 16:33
Ačiū, kad pastebėjot mano nuveltą velniuką biggrin.gif
nneringa - aš taip pat vaikinui panašių gėlyčių į "Kaziuką" pridariau. Ir kaina tokia pat buvo tongue.gif Nieko neparnešė, tik pinigėlių saują biggrin.gif
Atsakyti