Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šampunai plaukams

QUOTE(solo @ 2007 03 20, 00:24)
Merginos, ar bandėt kuri šampūną Regena ar Ragena... girdėjau, kad skatina plaukų augimą.. ar tiesa? Kaži ar apkritai yra priemonė skatinanti augimą...  Ačiū  4u.gif

O ne Genera? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fausta9 @ 2007 03 19, 23:31)
O ne Genera?    4u.gif

Gali būt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fausta9 @ 2007 03 19, 23:31)
O ne Genera?    4u.gif

O kur Generos būna pirkt? Ir kokios apytiksliai kainos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 20, 09:09)
O kur Generos būna pirkt? Ir kokios apytiksliai kainos?  unsure.gif

Per platintojus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 03 20, 11:49)
Per platintojus  4u.gif

Tada greičiausiai ne tas... nes mama kur minėjo vaistinėj sakė galima įsigyt.. reiks pasiklaust vėl smile.gif
Atsakyti
O kaip Lakme šampūnai? Gal kuri išbandžius jau?
Atsakyti
Pasirodo Pregaine tas šampūnas vadinas doh.gif ir kitose temose baisiai išgirtas.. jau ryt bėgsiu pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2007 03 20, 20:52)
O kaip Lakme šampūnai? Gal kuri išbandžius jau?

As gana ilga laika naudoju visas Lakme priemones, pradedant sampunu, baigiant aliejukais ir losjonais nuo plauku slinkimo. Kauke gera, sampunus turejau nuo slinkimo , o dabar silpniems, sausiem plaukam turiu. Galiuku aliejukas gan neblogas, bet brangus. Galim sakyt visas Lakme priemones bent po karta esu bandzius, isskyrus nuo pleiskanu ir riebaluotiems plaukams
Atsakyti
gal kas naudoja Nexus firmos sampunus?kokie atsiliepimai butu?

Aš naudoju Nexus ir šampūną drėkinantį ir balzamą (purvo kaukė). Esu išbandžiusi labai daug priemonių nuo Vishy iki profesionalių ir labai nepigių, bet Nexus šiai dienai man geriausias.
Atsakyti
gal kas bandė bc bonacure šampūną mėlynos serijos berods iš hair & scalp expert vienas mačiau yra kažkoks kad plaukai mažiau riebaluosųsi, kitas skatinantis augimą? Nežinau kurį rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 03 20, 20:57)
Pasirodo Pregaine tas šampūnas vadinas  doh.gif  ir kitose temose baisiai išgirtas.. jau ryt bėgsiu pirkt  biggrin.gif

Man visiskai nepatiko schmoll.gif
-Pradejo niezeti galva
-issausino plaukus
-po plovimo neissukuodavau plauku.
Papildyta:
QUOTE(helena @ 2007 03 18, 13:54)
Kas nors bandet "Sarmoj" atsiradusius sampunus ir kondicionierius "Just Blond"??

Turiu nenuplaunama kondicionieriu - panaudojau pirma ir paskutini karta.
QUOTE(mylima žmona @ 2007 03 19, 22:55)

Ten ne vienas sampunas,o apie 30 gal ivairiu. Reikia parinkti tinkama butent Tavo plaukams.Pvz,man nuo sampuno po slenkimo(caduta) plauku atrode laaabai daug,bet be balzamo niekaip. Kitas koks nors sampunas duoda svetejima,dar kitas - glotnina plauka,kitas- duoda apimti ir t.t. Tai istyrk savo plaukucius ir tikrai zinosi kas tinka butent tau.Ar turi kokiu problemu ir patars tau kaip spresti.As suzinojau kad tykrinimas plauku yra nemokamas eurovaistenije.Tik reikai paskambinti numeriuku ir tiksliai suzinoti nuo kelintos iki kada galima ateiti.
852498311

[b]Papildyta:

Tau taip pat patarciau istyrti plaukucius bei galvos oda.Juk nieko nekainuoja !!!
Tai pati pamatysi ir suzinosi del ko plaukuciai riebaloja.

[color=red]85 2498311

Ir tu nori pasakyti, kad cia nemetai reklamos?? biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prie jūros @ 2007 03 21, 12:09)
gal kas naudoja Nexus firmos sampunus?kokie atsiliepimai butu?

Aš naudoju Nexus ir šampūną drėkinantį ir balzamą (purvo kaukė). Esu išbandžiusi labai daug priemonių nuo Vishy iki profesionalių ir labai nepigių, bet Nexus šiai dienai man geriausias.

bandziau, labai patiko ax.gif
Atsakyti