Ryt iki pietu zadu aplankyti seima su 7 men berniuku. Tikiuosi Murnikova prisijungs.
Jie Gyvena Ekotel viesbuti- netoli.
berniukui yra maisas rubu. (Shalnaja) ir (vilko puse) taciau reiktu dar Striukytes (turi [B]Klivija-tik ar pavyks perduoti?), keletos medvilniniu bodziuku ir sliauztuku ar marskineliu[/B]. (kal Murnikova- turi?)
gal galite kokiu nors budu man sendiena ar ryt ryte tokius daiktus perduoti. As gyvenu Zirmunuose.
taip pat suauge seimos nariai pageidauja rubu.
moteris- 164 ugio
Vyras - 180
Sunus 17 metu- 180 (turiu gera striuke)
jie greitu laiku persikraustys i savo namus- tada zinos konkreciai kiek kokio turto reikia.
Papildyta:
JelenaT ar suzinojai ka?
Atsipraau,dirbau, tad negalėjau su mamom i Vileika, bet turiu kelias geras striukes, kelnių mažai mergaitei , pora kaldrų, užuolaidas( ačiū- gavau iš Klaipėdos) . Astule, gal ateitum kavos rytoj pas mane ... Parašyti galėsi man sms, nes be ineto namie ... Mano panos darbe siūlo pagalba, betneaišku- ko reik, aš dabar einu namo ir eisiu per kaimynkas- kam ko reikia sužinosiu
AČIŪ visom ir reikia pamastyti- kaip padaryti, kad daiktai, kurių nepaims kaimynai mano, galėtu surasti savo naujus šeimininkus.
AČIŪ visom ir reikia pamastyti- kaip padaryti, kad daiktai, kurių nepaims kaimynai mano, galėtu surasti savo naujus šeimininkus.
QUOTE(astaxa @ 2007 03 17, 17:09)
taip pat suauge seimos nariai pageidauja rubu.
moteris- 164 ugio
Vyras - 180
jie greitu laiku persikraustys i savo namus- tada zinos konkreciai kiek kokio turto reikia.
moteris- 164 ugio
Vyras - 180
koks moters sudėjimas? turiu neblogą striukę tokiam sezonui kaip dabar nešioju 36-38 dydžio rūbus, ar tiks?
Mano vyras 182 ūgio, nešioja L-M, tai galėčiau ir jo ką nors surasti
Dar galiu pasiūlyti save į pagalbą, turiu mašiną, gyvenu pašilaičiuose, tik su laiku prastai, bet pirmadienį nuo 14:30 iki 16:30 galėčiau padėti, nuvežti gal ką kur reikia, ar surinkti ir pristatyti drabužius
Turiu užuolaidų, patalynės gal reiktų kam? berniukui iki 3 metų rūbelių galiu parinkt, jei dar reikia.
O moteriai 164 ūgio turiu rūbų, batų 37 dydžio, gal kas tiktų? Nenauji, bet dar tinkami nešioti. Pati kažkada tame name gyvenau. Esu su mašina, galėčiau nuvež kažkur. Pasakykit ar reikia.
O moteriai 164 ūgio turiu rūbų, batų 37 dydžio, gal kas tiktų? Nenauji, bet dar tinkami nešioti. Pati kažkada tame name gyvenau. Esu su mašina, galėčiau nuvež kažkur. Pasakykit ar reikia.
Kai suzinosiu ka nors konkreciau- parasysiu asmeniskai
ryt susipazinsiu su sia seima..
Uzuolaidos, patalynes bus reikalingos.
mamos kurios siulot pagalba savo transportu- pasidairykit temoj is savu rajonu- galetumet surinkti kai reikes
Papildyta:
Pirmadieni siuo laiku as tikriausiai negalesiu. bet jei zinosiu koki adresa kuriuo reiks ka nors nuvezt- pranesiu.
ryt susipazinsiu su sia seima..
Uzuolaidos, patalynes bus reikalingos.
mamos kurios siulot pagalba savo transportu- pasidairykit temoj is savu rajonu- galetumet surinkti kai reikes
Papildyta:
QUOTE(+333+ @ 2007 03 17, 18:52)
koks moters sudėjimas? turiu neblogą striukę tokiam sezonui kaip dabar nešioju 36-38 dydžio rūbus, ar tiks?
Dar galiu pasiūlyti save į pagalbą, turiu mašiną, gyvenu pašilaičiuose, tik su laiku prastai, bet pirmadienį nuo 14:30 iki 16:30 galėčiau padėti, nuvežti gal ką kur reikia, ar surinkti ir pristatyti drabužius
Pirmadieni siuo laiku as tikriausiai negalesiu. bet jei zinosiu koki adresa kuriuo reiks ka nors nuvezt- pranesiu.
QUOTE(astaxa @ 2007 03 17, 17:08)
13 metu mergaite ateis i svecius pas mane rytoj, tada jai perduosiu. ,Vilko-puses rubus.
sumaisiau nikus. 13 mete paaugle pasieke Evelidu rubai
Turiu atiduoti vaikiškų rūbelių. Rasčiau ir savų nebevilkimų - 168, M, L, XL dydžio, 37, 38 dydžio batų, gal ir vyro kokių nedėvimų rasčiau - ūgis - 186, dydis L , batų dydis 44-45.
Turiu patalynės - užvalkalų, paklodžių, rankšluosčių. Na tokioj situacijos dar būtų, manau, visai naudojami.
Rašykite, jei ką, į Az.
Vaikiški rūbeliai
Turiu patalynės - užvalkalų, paklodžių, rankšluosčių. Na tokioj situacijos dar būtų, manau, visai naudojami.
Rašykite, jei ką, į Az.
Vaikiški rūbeliai
QUOTE(AsJa @ 2007 03 16, 22:16)
Galiu batukų atiduoti turiu 23-25 dydžio, tiesa kaip perduoti. Tai nežinau, gal geriau didesnius 24-25 dydžio batukus atiduoti.
AsJa kadangi batukus mes jau gavome- gal sitai mergytei tiktu... bet gal geroai per dideli. Reikia batuku 1 metu ir 2 men mergaitei
QUOTE(astaxa @ 2007 03 17, 22:39)
AsJa kadangi batukus mes jau gavome- gal sitai mergytei tiktu... bet gal geroai per dideli. Reikia batuku 1 metu ir 2 men mergaitei
OK Aš jau paie tai pagalvojau, gerai.
Sveikos.Seku tema.Ir dziugu kad po truputis seimoms jau perduodama parama.Kaip ir sakiau;induku,patalynes,uzuolaidu,ranksluosciu galeciau parupint.
buvau pas Rutos seima.
su 7 men kudikiu.
Seima tvarkinga- tevai abu dirba ir graziai priziuri vaikus. jie statybininkai- tai pades dar keliems zmonems pasidaryt remontus.
Juos isgelbejo istatytos "sarvo" durys- nes neileido ugnies i vidu- kol juos evakavo.
Dominykas-sunus 7 men gan didelis, budamas 4 men issiaugino 2 dantukus.
del rubeliu kiek reiks, jie konkreciai pranes. (aciu astux jei neklystu- kuri pristate rubelius vaikui i Viesbuti, ir Shalnaja bei Vilko puse uz rubus vaikui )
nuo pirmadienio tikriausiai jau apsigyvens Savanoriu prospekte- rezerviniam bute.
adresa zinau- rasykit i AZ ir klauskit jei noresit ka nors jiems perduoti.
Siuo metu jiems reiktu:
Rubai- Moteris liekna, apie 1.68-1.70 ugio, kojos dydis 37. reiketu batu jai, (uzsimine kad megsta aukstakulnius)
taip pat gal striukes-kelniu.
Vyras- 180 ar daugiau, sportisko kuno sudejimo- reiketu batu- (kedu nenesioja) 43 dydis, ir basuciu- sandalu vasarai.
jam gal dar kokia striuke, dzinsus..
Dar reikia-
Uzuolaidu.
indu.
Jei kuri mamyte noretu suteikti parama ne turimu turtu, tai galetu nupirkti :
tyreliu mesisku nuo 4 ar 6 men amziaus (valgo HIPP)
uzpilamu vaikisku kruopyciu (avizos, grikiai ir t.t.)
nes sejp jie maitino vaika namie gamintu maistu, taciau neaisku kada jie isigys ant ko virti.
Vit.D buteliuka.
Vaikas NEALERGISKAS.
Turi vyresni 17 metu sunu, ji zada aprengti mano pusbrolis, bet jei turit 45-46 ismieros batus- parasykit
Kol kas tiek
aciu uz prisidejima
su 7 men kudikiu.
Seima tvarkinga- tevai abu dirba ir graziai priziuri vaikus. jie statybininkai- tai pades dar keliems zmonems pasidaryt remontus.
Juos isgelbejo istatytos "sarvo" durys- nes neileido ugnies i vidu- kol juos evakavo.
Dominykas-sunus 7 men gan didelis, budamas 4 men issiaugino 2 dantukus.
del rubeliu kiek reiks, jie konkreciai pranes. (aciu astux jei neklystu- kuri pristate rubelius vaikui i Viesbuti, ir Shalnaja bei Vilko puse uz rubus vaikui )
nuo pirmadienio tikriausiai jau apsigyvens Savanoriu prospekte- rezerviniam bute.
adresa zinau- rasykit i AZ ir klauskit jei noresit ka nors jiems perduoti.
Siuo metu jiems reiktu:
Rubai- Moteris liekna, apie 1.68-1.70 ugio, kojos dydis 37. reiketu batu jai, (uzsimine kad megsta aukstakulnius)
taip pat gal striukes-kelniu.
Vyras- 180 ar daugiau, sportisko kuno sudejimo- reiketu batu- (kedu nenesioja) 43 dydis, ir basuciu- sandalu vasarai.
jam gal dar kokia striuke, dzinsus..
Dar reikia-
Uzuolaidu.
indu.
Jei kuri mamyte noretu suteikti parama ne turimu turtu, tai galetu nupirkti :
tyreliu mesisku nuo 4 ar 6 men amziaus (valgo HIPP)
uzpilamu vaikisku kruopyciu (avizos, grikiai ir t.t.)
nes sejp jie maitino vaika namie gamintu maistu, taciau neaisku kada jie isigys ant ko virti.
Vit.D buteliuka.
Vaikas NEALERGISKAS.
Turi vyresni 17 metu sunu, ji zada aprengti mano pusbrolis, bet jei turit 45-46 ismieros batus- parasykit
Kol kas tiek
aciu uz prisidejima