Įkraunama...
Įkraunama...

Parama nukentėjusiems nuo gaisro Žirmūnuose

QUOTE(astaxa @ 2007 03 16, 23:10)
Laumos rubai tiks berniukui..

Na taip pagal ūgi pats tas tik vat reik su ja kažkaip susitart ,kad ji juos nuveštu arba kaip nors iš jos paimt g.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 03 16, 20:01)
Vezimelio ir Lovytes kol kas nebereikia.. jei prireiks pranesim pasiuliusioms.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nesmagu prasyti, bet jei kartais turite atliekama vezimeli, gal padovanoumete ar parduotumete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 03 16, 21:10)
Laumos rubai tiks berniukui.. tik batu reiktu 2 metu vaikui. gal kas turit?

Galiu batukų atiduoti turiu 23-25 dydžio, tiesa kaip perduoti. Tai nežinau, gal geriau didesnius 24-25 dydžio batukus atiduoti.
Atsakyti
Tai gal jau nors transporta suras seniune?
Atsakyti
Sveikos.As seip esu kilusi is N.Vilnios.Pries metus mire mano abu tevai ir liko ju namas bet ten daugybe ivairiausios patalynes,ranksluosciu,siokiu tokiu drabuziu,indu,baldu.Zinoma as turiu dar broli ir reiktu ir jo leidimo atsiprasyti.Bet del patalynes,drabuziu,kai kuriu indu nekiltu problemu.O vat del baldu tai reiks su juo tartis.Zinoma baldai senobiniai.Sekcijos 2,spinta,lova-fotelis senobinis.Tai seip as siuo metu gyvenu Lentvarija bet buna atvaiuoju i N.Vilnia.Tai jai ka galite rasyti man i az.Bandysim ikilbeti broli.
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2007 03 16, 22:18)
Sveikos.As seip esu kilusi is N.Vilnios.Pries metus mire mano abu tevai ir liko ju namas bet ten daugybe ivairiausios patalynes,ranksluosciu,siokiu tokiu drabuziu,indu,baldu.Zinoma as turiu dar broli ir reiktu ir jo leidimo atsiprasyti.Bet del patalynes,drabuziu,kai kuriu indu nekiltu problemu.O vat del baldu tai reiks su juo tartis.Zinoma baldai senobiniai.Sekcijos 2,spinta,lova-fotelis senobinis.Tai seip as siuo metu gyvenu Lentvarija bet buna atvaiuoju i N.Vilnia.Tai jai ka galite rasyti man i az.Bandysim ikilbeti broli.

uzuojauta del teveliu.

del baldu tikslinsimes kai zmones apsigyvens.. dabar zinom kad ju reiks- bet kiek- neaisku. Lovos sejp jau dabar reikalingos.. bet yra tikimybe kad "baldu rojus" duos kazkiek - tik visiems neuzteks- faktas
Atsakyti
EINU NAMO, BUSIU BE INETO IKI RYTDIENOS 12 VAL. RYTE ATEIS KAIMYNE, KURIAI REIKIA PARAMOS, TAD , KAI ATEISIU I DARBELI, JAU GALESIU KONKRECIU ZHINIU PARASHYTI... RAMIOS NAKTELES BE BEDU.. IKI!
JEI KA- MANO TEL. 868811662
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 03 16, 22:16)
Galiu batukų atiduoti  turiu 23-25 dydžio, tiesa kaip perduoti. Tai nežinau, gal geriau didesnius 24-25 dydžio batukus atiduoti.

na speju kad didesnieji turetu but pagal amziu.. bet rase kad mazesni. na buna smulkiu vaiku..

ryt manau su seniune issiaiskinsiu ar duos transporta. jei duos tai is Vilniaaus susireinktume, jei ne- reiks kaip nors man arba JelenaT perduot i Zirmunus
Atsakyti
QUOTE(Shalnaja @ 2007 03 16, 20:49)
Labai smagu clap.gif O galesi pati nuvežt ar kaip g.gif

iki astaxos nuvežt problemų nebūtų 4u.gif
pabandysiu sekmadienį po budėjimo atrinkti pavasarinius rūbelius dabar nešiojimui ir pagal galimybę perduot į N.V. - mano puskė ten gyvena o dirba maxima-bazėj, tai nedidelį kieki rankinio bagažo prašyčiau jos nuvežti
o kitus rūbelius atiduočiau astaxai mūsų jau atidirbtu keliu ax.gif - perduos vėliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 16 kovo 2007 - 22:19
6. Svetlana 8 671 44110 (1.5 men ir 2 m. vaikai, 13 m. mergaite- viso 7 asmenys)

siai seimai pradziai daikteliu ir rubeliu jau turim.

reikia sitiems:
Rūta 8 614 70217 7 men vaikas 68 cm ugio tai tikriausiai nuo 74 dydzio rubai

siulykit kas turit tokio ir didesnio dydzio rubeliu, zaislu, ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 16 kovo 2007 - 22:26
Astaxa mes turim sofa-lova, nu ji ne is geriausiu, bet mes ant jos miegojom ax.gif gal jei dar koki ciuzini uziestu, gerai butu. Mano tetis gal kaip nors atgabentu iki Vilniaus.Gal kas is Vilniaus pasiulys, jei reiks duok zinot

del drabuzeliu galiu paieskot mano brolio ir pusbroliu like (jei teisingai supratau ten berniukas), tie drabuzeliai nenaujinesioti pries 12-10metu, bet kai kurie gerai issilaike, Adomas kai ka nesioja ax.gif Jei reikia sakyk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hakura: 16 kovo 2007 - 22:35
QUOTE(astaxa @ 2007 03 16, 22:20)
6. Svetlana 8 671 44110  (1.5 men ir 2 m. vaikai, 13 m. mergaite- viso 7 asmenys)

siai seimai pradziai daikteliu ir rubeliu jau turim.

reikia sitiems:
Rūta      8 614 70217  7 men vaikas 68 cm ugio tai tikriausiai nuo 74 dydzio rubai

siulykit kas turit tokio ir didesnio dydzio rubeliu, zaislu, ir t.t.

Yra kombinezonas, rašo 70, tai gal tiks ir pora drabužėlių 6-9 mėn.
Atsakyti