Turiu puodų, indų, stalo reikmenų, puodelių, - naudotų, bet dar tinkamų naudojimui Ar reikia?
QUOTE(astaxa @ 2007 03 16, 15:41)
Idedu sarasiuka nukentejusiu zmoniu- kuriems reikia visokeriopos pagalbos.
sita sarasa man pateike Seniunija. (turiu ir pavardes bei adresus- jei reiks, atsiusiu per AZ)
1. Vida 8 699 95980
2. Ilona 8 671 31389
3. Rūta 8 614 70217 (7 men vaikutis- reikia vezimelio, lovytes)
4. Dainius 8 673 99595
5. Aleksandra 8 698 18336
6. Svetlana 8 671 44110 (1.5 men ir 2 metu vaikai viso 7 zmones. siuo metu apgyvendinti Naujojoi Vilnioi)
7.Nijolė 8 600 63689
jei tur it naudingu buiciai daiktu, rubu ar patalynes, indu, baldu-lovos, stalai, kedes.
as pasistengsiu gauti daugiau konkrecios informacijos.
Pirmadieni visi asmenys bus perkelti i "rezervinius butus" kurie bus tusti absoliuciai- tik sienos- tai seniune akcentavo patalyne ir lovas, stalo irankius.
sita sarasa man pateike Seniunija. (turiu ir pavardes bei adresus- jei reiks, atsiusiu per AZ)
1. Vida 8 699 95980
2. Ilona 8 671 31389
3. Rūta 8 614 70217 (7 men vaikutis- reikia vezimelio, lovytes)
4. Dainius 8 673 99595
5. Aleksandra 8 698 18336
6. Svetlana 8 671 44110 (1.5 men ir 2 metu vaikai viso 7 zmones. siuo metu apgyvendinti Naujojoi Vilnioi)
7.Nijolė 8 600 63689
jei tur it naudingu buiciai daiktu, rubu ar patalynes, indu, baldu-lovos, stalai, kedes.
as pasistengsiu gauti daugiau konkrecios informacijos.
Pirmadieni visi asmenys bus perkelti i "rezervinius butus" kurie bus tusti absoliuciai- tik sienos- tai seniune akcentavo patalyne ir lovas, stalo irankius.
Siuo metu info tokia.
QUOTE(Frane @ 2007 03 16, 15:53)
astaxa, o gal butu protingiau, kad tu pvz. perskambini visus ir ishsiaishkini ko reikia, jei rubu - kokie dydziai, kokios batu ishmeros ir t.t. ir cia pateiki info, o tada kiekvienas konkreciai jau gales adresuoti savo turimus rubus, batus.
net nezhinau kaip cia geriau butu......
net nezhinau kaip cia geriau butu......
taip ir bus.. aciu uz patarima, einu susitikt su JelenaT- kazka sumastysim
Mamos turincios daiktu- skaiciuojam vienetais- kiek ko, tada skambinsim seimom ir klausim kiek ko reikia kuriai (pouoduku, leksciu, irankiu, virduliu, puodu, bliudu)
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 16, 15:57)
Turiu puodų, indų, stalo reikmenų, puodelių, - naudotų, bet dar tinkamų naudojimui Ar reikia?
Taip reikia, gal gali pateikti tikslu sarasiuka ko ir kiek turi.
QUOTE(astaxa @ 2007 03 16, 15:14)
Taip reikia, gal gali pateikti tikslu sarasiuka ko ir kiek turi.
perskaičiuosi vakare ir parašysiu...
dar ir užuolaidų rasčiau...
galiu atiduoti dvi pagalves, patalynes uzvalkalu, elektrini virduli (nenaudota), visokiu leksciu, puoduku, vyrisku drabuziu M dydzio, teliko staliuka (galima panaudoti kaip spintele smulkiems daiktams susidet).
Tik pas mane kaip visada beda - as be transporto.
Papildyta:
dar turiu toki tarybini miegmaisi, katras gali atstoti kaldra is bedos, savaitgali gal patiklsinsiu atiduotinu daiktu sarasa,
Papildyta:
QUOTE(Gege @ 2007 03 16, 17:23)
galiu atiduoti dvi pagalves, patalynes uzvalkalu, elektrini virduli (nenaudota), visokiu leksciu, puoduku, vyrisku drabuziu M dydzio, teliko staliuka (galima panaudoti kaip spintele smulkiems daiktams susidet).
dar turiu toki tarybini miegmaisi, katras gali atstoti kaldra is bedos, savaitgali gal patiklsinsiu atiduotinu daiktu sarasa,
Paziuresu, ka turiu namie, ir bendradarbes zadejo paziuret, tai jei rasiu ka, kur reiketu atvezt?
Pririnkau savo senų rūbų: kelnių, megstukų, maikučių...Kelis rankinukus...Jei būtų kam ir kur, tai galėčiau tiesiog nuvežti ir atiduoti. Toliau tegul dalinasi, kam ko reikia. Bet jei reikia gerų rūbų, darbui ir t.t. tai manieji nelabai jau tiks
Dar galėčiau kelis vyro rūbus atiduot, patalinės užvalkalų, rankšluosčių... Žodžiu jei būtų kur viską nuvežti, tai prikraučiau šio bei to...
Dar galėčiau kelis vyro rūbus atiduot, patalinės užvalkalų, rankšluosčių... Žodžiu jei būtų kur viską nuvežti, tai prikraučiau šio bei to...
Situacija tokia.
Jau pirmadieni visos seimos bus apgyvendintos rezerviniuose butuose, kai kurios ir sendien jau ikraustytos. seimu bus daug, ne tiek kiek sitam sarase pamineta.
Kai seimos bus apgyvendintos-gausiu adresus- tada organizuosim daiktu perdavima, noretusi kad tai vyktu tiesiogiai, pakalbesiu su seniune, gal suteiks transporta baldam ir kitiems daiktams surinkti.
Manau kad dauguma seimu bus apgyvendintos SAVANORIUOSE (naujamiestis, Paneriai)
Informacija patikslinsiu.
dabar belieka skaiciuoti kiek ir ko turim, kad visi zmones bent jau gautu po lekste, sauksta ir t.t.
sarasaus su daiktas ir savo adresu bei Niku ir telefonu, siuskite man i astaxa@gmail.com
Jau pirmadieni visos seimos bus apgyvendintos rezerviniuose butuose, kai kurios ir sendien jau ikraustytos. seimu bus daug, ne tiek kiek sitam sarase pamineta.
Kai seimos bus apgyvendintos-gausiu adresus- tada organizuosim daiktu perdavima, noretusi kad tai vyktu tiesiogiai, pakalbesiu su seniune, gal suteiks transporta baldam ir kitiems daiktams surinkti.
Manau kad dauguma seimu bus apgyvendintos SAVANORIUOSE (naujamiestis, Paneriai)
Informacija patikslinsiu.
dabar belieka skaiciuoti kiek ir ko turim, kad visi zmones bent jau gautu po lekste, sauksta ir t.t.
sarasaus su daiktas ir savo adresu bei Niku ir telefonu, siuskite man i astaxa@gmail.com
QUOTE(visata @ 2007 03 16, 18:11)
turiu vezimeli toki, nenauja, neidealiam stovyje, bet jei tiktu - mielai atiduodame. Tik neturiu transporto, jei reikia vezt kazkur i Vileika...
Tuoj patikslinciu reikalus del vezimelio.
jei gali atsiusk man savo adresa i astaxa@gmail.com, su niku ir zodziu- vezimelis