Įkraunama...
Įkraunama...

Parama nukentėjusiems nuo gaisro Žirmūnuose

QUOTE(Tara @ 2007 04 15, 09:50)
Pirmadienį močiutė grįžta iš ligoninės, antradienį prasidės remontas. Prašė po remonto  padėti apsitvarkyti, nuvalyt dulkes, langus.

Saunu- turesim uomeny..

Tiesa, Gal kuri mamyte turit 6 metu mergytei drabuzeliu. mergaite labai smulki, gal 120 ugio, kudute. Reiktu keliu kelniu, pedkelniu, batu.. ismieros nezinau, nes jos batukai labai per dideli, pati kojyte apie 16-17 cm ilgio. Ji is gretimo namo, bet kiek ja tenka matytii, tiek ji tomis paciommis plonomis kelnemis-suplysusiomis, ir tuo paciu dzemperiu per trumpom rankovem.. sendie kai nusimove bata- dydziui paziuret- pedkelnes buvo visiskai suplyse.
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 04 15, 19:06)
Saunu- turesim uomeny..

Tiesa, Gal kuri mamyte turit 6 metu mergytei drabuzeliu. mergaite labai smulki, gal 120 ugio, kudute. Reiktu keliu kelniu, pedkelniu, batu.. ismieros nezinau, nes jos batukai labai per dideli, pati kojyte apie 16-17 cm ilgio. Ji is gretimo namo, bet kiek ja tenka matytii, tiek ji tomis paciommis plonomis kelnemis-suplysusiomis, ir tuo paciu dzemperiu per trumpom rankovem.. sendie kai nusimove bata- dydziui paziuret- pedkelnes buvo visiskai suplyse.

Negaliu skaitit, tokiu vaiko aprasimu, tai tai negerai darodi vidui, taip gaila tu vaikuciu pasidaro....uh, kaip pikta, kad tievai pridaro vaiku, o priziuret nenori...

As paziuresiu, turiu sese 9 metu, tai gal kas liko, jei niekam neatidave. Tik kad jauciu nelabai galesiu atvezt...Kai paziuresiu, parasisiu.
Atsakyti
mergytes koja sendie ismatavau su liniuote, ilgis apie 19 cm.

tiesa-rubu daug nereik, gal kuri turetumet butent siam sezonui pora kelniu pedkelniu, megstinuku.. kadangi ji apsirengineja pati (kiek supratau, mamai ir sesem dzin. but gerai kad rubeliai butu grazus ir jai patiktu, tada manau nepamirstu apsirenkt.
Atsakyti

Močiutę persekioja nelaimės: savaitgalį buvo atvykus į savo butą ir grįžtant pateko į troleibuso avariją – susilaužė ranką ir susitrenkė galvą.

Meistrai pavedė ir neatvyko šiandien remontuoti Tai ji ieškosi kitų.

Po remontų prašė padėti išvalyti butą. Tai kaip manot, ar galim suorganizuot talką?
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2007 04 17, 11:14)
Močiutę persekioja nelaimės: savaitgalį buvo atvykus į savo butą ir grįžtant pateko į troleibuso avariją – susilaužė ranką ir susitrenkė galvą.

Meistrai pavedė ir neatvyko šiandien remontuoti Tai ji ieškosi kitų.

Po remontų prašė padėti išvalyti butą. Tai kaip manot, ar galim suorganizuot talką?

siaubas...

Tara- gal zinai priezasti kodel meistrai neatvyko...

jei jie neberemontuos, gal kas zinot kokia komanda? kurie parsisamdytu?
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 04 17, 10:50)
siaubas...

Tara- gal zinai priezasti kodel meistrai neatvyko...

jei jie neberemontuos, gal kas zinot kokia komanda? kurie parsisamdytu?

Elena jau susirado meistrus, preliminariai susitarė.
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2007 04 17, 18:54)
Elena jau susirado meistrus, preliminariai susitarė.

Aciu Tarai uz rubelius mergaitei- viskas tiko, batukai taip pat smile.gif

Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 04 17, 20:28)
Aciu Tarai uz rubelius mergaitei- viskas tiko, batukai taip pat smile.gif

Tai ar dar reikia mergaitei rubeliu, ar uztenka, man ziuret?

Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2007 04 18, 14:23)
Tai ar dar reikia mergaitei rubeliu, ar uztenka, man ziuret?

jei turetum basutes, kokia maikute ir pedkelniu - reiktu, bet reiks ir atvezti, nes as neatvaziuosiu paimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 04 18, 15:04)
jei turetum basutes, kokia maikute ir pedkelniu - reiktu, bet reiks ir atvezti, nes as neatvaziuosiu paimti smile.gif

Astaxa, pas mane yra mergaitiškų pėdekelnių krūva, o kokiam ūgiui, pas mane gal nuo 68 iki 116 cm.
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 04 18, 15:31)
Astaxa, pas mane yra  mergaitiškų pėdekelnių krūva, o kokiam ūgiui, pas mane gal nuo 68 iki 116 cm.

jos ugis mazdaug 120, peda 19, tai gal 116 tiktu? nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 04 18, 15:32)
jos ugis mazdaug 120, peda 19, tai gal 116 tiktu? nezinau smile.gif

Gal bus mažokos, ten amžiui 5-6 metai užrašyta, ir ir didesnių, bet berniokiškos, tai net nežinau.
Atsakyti