Įkraunama...
Įkraunama...

Parama nukentėjusiems nuo gaisro Žirmūnuose

QUOTE(egleigna @ 2007 03 23, 13:01)

Vyras, kaip suprantu gyvena Naujininkuose. reiktu jo adreso ir kontaktu.

atsakiau smile.gif
Atsakyti
O kaip tai močiutei sekas?
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 03 23, 15:03)
O kaip tai močiutei sekas?

Ryt einam jai daryt talkos- ruost buto remontui, uzvakar ismetem bl;ogus daiktus- mociute- kuriasi, ieskom jai sofos ir saldytuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 03 23, 16:06)
Ryt einam jai daryt talkos- ruost buto remontui, uzvakar ismetem bl;ogus daiktus- mociute- kuriasi, ieskom jai sofos ir saldytuvo smile.gif

Dėl sofos tai aš tau sakiau, o kada einat atvesčiau valymo priemonių ir paklausiu vakare vyro gal kokių statybinių medžiagų likę nuo remonto yra.
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 03 23, 15:15)
Dėl sofos tai aš tau sakiau, o kada einat atvesčiau valymo priemonių ir paklausiu vakare vyro gal kokių statybinių medžiagų likę nuo remonto yra.

Planuojam apie 13 val.
priklausys nuo to ar Tara gaus zmones.
bet atvaziuot tikrai gali kokia 12.30, pati pakalbesi su ta moterim, gal ka nuspresit smile.gif
as busiu nuo 12 namie.
Atsakyti
Sveikos- vyrui is Dariaus ir Gireno gatves reiktu Karnizo. kambarys gan standartinis- tai nelabai didelio.
Atsakyti
Aciu egleigna uz suteikta parama Vyrui is Dariaus ir Gireno gatves.

Aciu TARAI ir jos Kompanijai uz pagalba ir apsiimta rupesti suremontuoti Mociutes buta 4u.gif

Aciu visiems prisidejusiems.

Tiesa- Zmones- prarado ne tik savo turta- bet ir knygas- gal ka turi kokiu Klasikines literaturos kuriniu- galetume padovanoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 03 24, 18:00)

Aciu TARAI ir jos Kompanijai uz pagalba ir apsiimta rupesti suremontuoti Mociutes buta  4u.gif

Aš tik pasiūliau darbininkus, kurie gali nebrangiau atlikt remontą. Galutinai, dar nesuderinta, bet vyrai sutiko tarkyt.
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2007 03 25, 12:55)
Aš tik pasiūliau darbininkus, kurie gali nebrangiau atlikt remontą. Galutinai, dar nesuderinta, bet vyrai sutiko tarkyt.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal dar kas turit kokiu 2 duru spinta?

pasiuliusi mama neatsisaukia- ieskom kitos 4u.gif
Atsakyti
as galeciau parinkti siek tiek knygu.
Atsakyti
Skambinau tam Vyrui- pasirodo jam kazkuri mama jau perdave patalynes ir dar pasiule spinta.

Bukit geri, kai suteikiat parama, informuokit- kad nereiktu ieskoti to pacio daikto- kuris jau perduotas.

Aciu Mamoms. 4u.gif
Atsakyti