Įkraunama...
Įkraunama...

Parama nukentėjusiems nuo gaisro Žirmūnuose

QUOTE(LiolikP @ 2007 03 21, 18:49)
O kaip des senuolios i N.Vilnios? Nezinai keleinta ji bus N.Vilnioi?

Sita moteri kol kas prieme draugai Lentvaryje. ji atvazines dienomis i savo buta tvarkytis.

buvo sendien mano brolis ir vyresnysis Rutos sunus (kur remiam seima su 7 men. kudikiu) isnese sugadintus baldus, siukles, as nunesiau svarios patalynes komplekta (aciu Kristelil) ranksluostuka, kempinele (aciu Egluzei) kaldra.

tai mociutei reikia kaip jau rasiau nenudevetos sofos lovos ir saldytuvo- ji zada nusipirkti pati. bet jei gausim- pagelbesim, nes pencija jos nedidele (paatviravo).

sake po nelaimes pirma kart nesulaike asaru- kai nunesiau sriubu maiseli.. sake kaip simbolis jai ta sriuba- pamaitin alkana.. moteris maloni, tvarkinga.

JAI reikes pagalbos tvarkantis, butu geriau moterisku ranku smile.gif

jei noresit prisideti- rasykit i tema ar i AZ atsiusiu telefona ir adresa.

Papildyta:
QUOTE(JelenaT @ 2007 03 21, 19:27)
DAIVA YRA ANTANINOS DUKRA
Ta, kuri i6 6 auk6to , dėl lygintuvo. Ir Karolinos mama.

Lygintuvo dar niekas nepasiule... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.Na va buvau as vakar savo tevu namuose ir kartu su broliu nutareme kad galime atiduoti foteli-lova vienguli seip tiktu vaikui jis nenaujas bet migojimui tinka.Atiduodam ivairiausiu leksciu senobiniu rolleyes.gif .Ir labai daug patalynes,ranksluisciu,uzuolaidu.Viska sudejus gautusi krovineyne masyna.Mazesne.Zinoma viska reik per nauja skalbti.As siokiu tokiu savo drabuziu pririnkau.156 mano ugis.Vidutinio kuno sudejimo.Seip pora dzinsiniu kelniu tai tiktu smulkutems mamoms ar paauglems.Bliuskutes.Ir dar kai kas.Turiu ir atliekama ligintuva.Kamyne surinko berniuku drabuziu du maisus.Ir yra zmones kurie atiduoda virtuves baldus mediniai.kaip atrodo as nezinau.Virtuves baldus reiktu issivezti patiems.Mano siuloma kraiti reikia isvezti kas galetu.Tai va.
Mano tel.865069689 prieinterneto prieinu retai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2007 03 21, 19:52)
Sveikos.Na va buvau as vakar savo tevu namuose ir kartu su broliu nutareme kad galime atiduoti foteli-lova vienguli seip tiktu vaikui jis nenaujas bet migojimui tinka.Atiduodam ivairiausiu leksciu senobiniu rolleyes.gif .Ir labai daug patalynes,ranksluisciu,uzuolaidu.Viska sudejus gautusi krovineyne masyna.Mazesne.Zinoma viska reik per nauja skalbti.As siokiu tokiu savo drabuziu pririnkau.156 mano ugis.Vidutinio kuno sudejimo.Seip pora dzinsiniu kelniu tai tiktu smulkutems mamoms ar paauglems.Bliuskutes.Ir dar kai kas.Turiu ir atliekama ligintuva.Kamyne surinko berniuku drabuziu du maisus.Ir yra zmones kurie atiduoda virtuves baldus mediniai.kaip atrodo as nezinau.Virtuves baldus reiktu issivezti patiems.Mano siuloma kraiti reikia isvezti kas galetu.Tai va.
Mano tel.865069689 prieinterneto prieinu retai. 4u.gif

tavo paramos visiems uztektu- bet kolkas tiek nereikia- aip jau minejau- jei kazko prireiks siulomo is tavo turto- kreipsiuos asmeniskai..

o lygintuvo kaip ir reik- ar tu buni Vilniui? jo reiktu lazdynuose apsistojusiai seimai.. g.gif reiks kazka sumastyti mirksiukas.gif

kokio amziaus berniuku rubai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 21 kovo 2007 - 18:59
Lygintuva jau turim...

truksta darbo jegos user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 21 kovo 2007 - 20:10
Siandien buvau Rutos seimoje, nuveziau bulviu ir siek tiek saldytu darzoviu. Man atrodo kad jie laikosi pakankamai normaliai. Ir kiek supratau daugeli butiniausiu dalyku jau turi.
Atsakyti
QUOTE(murnikova @ 2007 03 21, 21:41)
Siandien buvau Rutos seimoje, nuveziau bulviu ir siek tiek saldytu darzoviu. Man atrodo kad jie laikosi pakankamai normaliai. Ir kiek supratau daugeli butiniausiu dalyku jau turi.

Saunu.. sendie ju vyresneliui dar blenderi perdaviau. manau kad viskas ok jau su Ta seima.. Galim deti taska..
dar seniune sake kad baldu rojus jiems baldu kazkiek isskyre.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

o is sarasiuko gal su kuo bendravai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 21 kovo 2007 - 20:53
[

[/quote]

Buvau pas Nikolaj 3 is Dzuku g. Labai inteligentiska pensininku pora. Anuke issilavinusi, su dviem aukstaisiais, dirba. Jie sake, kad jau nieko is rubu ir daiktu nereikia. Tik rezerviniame bute yra klaikios skyletos durys, kurios beveik neuzsidaro. Duris reikia pakeisti. |Savivaldybe zadejo duoti truputi pinigu, bet tik daliai duru. Na, nezinau, kaip siuo atveju mes galim padeti.
Taip pat jie neturi jokio telefono, nes mobilus nukentejo per gaisra.
Gal kas nors turite veikianti nenaudojama mobiluji telefona. Butu gerai pradziai su kortele.
Atsakyti
[quote=egleigna,2007 03 21, 23:33]
[

[/quote]

Buvau pas Nikolaj 3 is Dzuku g. Labai inteligentiska pensininku pora. Anuke issilavinusi, su dviem aukstaisiais, dirba. Jie sake, kad jau nieko is rubu ir daiktu nereikia. Tik rezerviniame bute yra klaikios skyletos durys, kurios beveik neuzsidaro. Duris reikia pakeisti. |Savivaldybe zadejo duoti truputi pinigu, bet tik daliai duru. Na, nezinau, kaip siuo atveju mes galim padeti.
Taip pat jie neturi jokio telefono, nes mobilus nukentejo per gaisra.
Gal kas nors turite veikianti nenaudojama mobiluji telefona. Butu gerai pradziai su kortele.
[/quote]
Daug suzinojai 4u.gif

gal dar kartais paklausei kaip jiems su baldais? ir ar tures galimybes nusipirkt gryze i savo namus viska...

IESKOM VEIKIANCIO TELEFONO

Del duru- nezinau.. jie tam bute gyvens ne daugiau kaip puse metu- deti brangias duris- nezinau ar verta.. o paskui grys namo- namie reikes.. reik pagalvot.

Tiesa- nezinai kuriam bute jie gyveno- ar kuriam aukste..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 21 kovo 2007 - 22:41
Labas merginos,turiu spinta 2 duru jei kam reikia
Atsakyti
Sveikos. Na as daiktu perziurejau tai nelabai kokiu turiu atiduoti. Bet gal galima butu nupirkti sauskelniu vaikiukams, ar maisto kazkokio zmonem. Daug negaleciau skirti na bet kazkiek vistiek pasistengciau. Vistiek zmonem po tokios nelaimes sunku, tai bent sitaip galeciau prisideti 4u.gif
Atsakyti
ZINOMOS SEIMOS SU VAIKUCIAIS JAU APRUPINTOS..
manau vasara galesim padaryti dar kokia akcija- aplankyti- paziuret kaip gyvena ir gal dar padeti.. taip pat Butinai rudeni- kada visi grys i savo butus.

Finansiskai galite prisideti prie Kitose temose vykdomu akciju lankant Ligoniukus, naslaicius ar nepasiturincias seimas- kada jiems organizuojamos dovanos ir t.t. .

Sitoje temoje vykdomoj akcijoj- labai svarbu ne paremti- o ATSTATYTI tureta turta- kad zmones galetu gyventi toliau. tiesiog juos pastatyti ant koju. tuo paciu susipazinti su jomis ir galbut stebeti ar pagelbeti jiems ilgesni laika.

neduo alkanam zuvies- duok meskere ax.gif

mes tai po truputi ir padarysime. manau jau kitos savaites pradzioj bus aplankytos visos seimos ir issiaiskinta situacija.

visu pasiulytus daiktelius traukiu i sarasa- galbut ju, jei nereiks dabar- prireiks kai zmones kraustysis i savo nuolatinius bustus.. bus tikrai jums pranesta, Aciu kad siulote.

Atsakyti
[
[/quote]
Daug suzinojai 4u.gif

gal dar kartais paklausei kaip jiems su baldais? ir ar tures galimybes nusipirkt gryze i savo namus viska...

IESKOM VEIKIANCIO TELEFONO

Del duru- nezinau.. jie tam bute gyvens ne daugiau kaip puse metu- deti brangias duris- nezinau ar verta.. o paskui grys namo- namie reikes.. reik pagalvot.

Tiesa- nezinai kuriam bute jie gyveno- ar kuriam aukste..?
[/quote]

Baldu jimes nereikia. Sake, jau jiems labai daug zmoniu padejo, nauji kaimynai beveik is visos laiptines buvo apsilanke. Jie dziaugiasi, kad juos supa tiek daug geru zmoniu.As sakiau jiems, kad pinigais sudetinga butu surinkti, nes zmones gali nepasitiketi nepazistamais. Bijos aferistu.
Gyveno 6 aukste. Liepsna sugadino koridoriaus grindis labiausiai.
Atsakyti