Sveikos mamytes!
Noriu praneshti, kuom galeciau padeti:
1. nenaujos striukes gal 15-19 metu vaikams arba smulkesnei moteriai: pavasarine-rudenine (g.b. kaip berniukiska) ir ziemine striuke (tik kad ne sizonas ).
2. naujas vasarinis sijonas paauglei (gal dar kokiu drabuziu rasciau)
3. uzuolaidos, staletese berods medvilnine
4. veikianti elektrine nedidele 2-ju kaitlenciu orkaite
5. dar turiu naudota bet gera didele triju duru spinta drabuziams (jau rasiau i el.p. Astaxai), bet tai bus labiau aktualu tiems, kas jau grizo i savo namus.
Gyvenu Karoliniskese. 1-4 punktuose isvardintus daiktus galeciau pokeliui kam izveshti, o su spinta - sunkiau, reikia ilgesnes negu paprastas sedanas masinos nors kokio passato
Jei kas nors is siu daiktu tiks arba kaip ir kam galeciau perduoti juos- parasykite man i el.p.
P.S. galeciau pas vyra pasiklauti ar kokiu dazu ar tapetu turime, gal kam veliau prireks?
QUOTE(Ol'ka @ 2007 03 20, 13:08)
Sveikos mamytes!
1. nenaujos striukes gal 15-19 metu vaikams arba smulkesnei moteriai: pavasarine-rudenine (g.b. kaip berniukiska) ir ziemine striuke (tik kad ne sizonas ).
5. dar turiu naudota bet gera didele triju duru spinta drabuziams (jau rasiau i el.p. Astaxai), bet tai bus labiau aktualu tiems, kas jau grizo i savo namus.
Gyvenu Karoliniskese. 1-4 punktuose isvardintus daiktus galeciau pokeliui kam izveshti, o su spinta - sunkiau, reikia ilgesnes negu paprastas sedanas masinos nors kokio passato
Jei kas nors is siu daiktu tiks arba kaip ir kam galeciau perduoti juos- parasykite man i el.p.
P.S. galeciau pas vyra pasiklauti ar kokiu dazu ar tapetu turime, gal kam veliau prireks?
viskas itraukta i sarasa
Papildyta:
[quote=astaxa,2007 03 20, 10:59]
Sveikos altruistes mamytes!
sedziu prie kompo, uz lango statybos- mano namas vibruoja- tikiuosi man jusu pagalbos neprireiks
1 Nikolaj 3 Dzūkų gatve
2 Antanina 3 Architektu
3 Haroldas 2 Savanorių pr.
4 Rūta 4 Savanorių pasirupinta
5 Valentinas 1 Dariaus ir Girėno gatve
6 Jelena 3 Žirmūnų gatve
7 Ilona 3 Žirmūnų gatve
8 Vanda 1 (reikės buto) Iki kovo 19,20 d. ligon.
9 Dainius 1 Antakalnio gatve
10 Aleksandr 1 Kapsų gatve
11 Viktoras 1 Darbininkų gatve
12 Vida 2 Birželio 23-osios gatve
skaicius prie vardo- seimos nariu skaicius.
jei atsiras mamu gyvenanciu netoliese arba siose gatvese, rasianciu laiko aplankyti zmones ir suzinoti ko jiems reikia (konkreciai) (Rubai- dydziai, pataline- kiek, indai- kokie, kiek, baldai ir t.t.) parasykit temoje atsiusiu tikslius adresus bei tel nr.
sedziu prie kompo, uz lango statybos- mano namas vibruoja- tikiuosi man jusu pagalbos neprireiks
1 Nikolaj 3 Dzūkų gatve
2 Antanina 3 Architektu
4 Rūta 4 Savanorių pasirupinta
6 Jelena 3 Žirmūnų gatve
7 Ilona 3 Žirmūnų gatve
8 Vanda 1 (reikės buto) Iki kovo 19,20 d. ligon.
jei atsiras mamu gyvenanciu netoliese arba siose gatvese, rasianciu laiko aplankyti zmones ir suzinoti ko jiems reikia (konkreciai) (Rubai- dydziai, pataline- kiek, indai- kokie, kiek, baldai ir t.t.) parasykit temoje atsiusiu tikslius adresus bei tel nr.
[/quote]
As gyvenu netoli Kapsu ir Dzuku gatviu, taigi, pabandyciau Nikolaj ir Aleksandr pagelbeti.
QUOTE(egleigna @ 2007 03 20, 16:23)
1 Nikolaj 3 Dzūkų gatve
As gyvenu netoli Kapsu ir Dzuku gatviu, taigi, pabandyciau Nikolaj ir Aleksandr pagelbeti.
butu smagu - tu gali ir tusciomis pas juos nuvaziuot, ir pasiziuret kaip ten laikosi, ka turi- ko ne, tada parasysi musm i tema, ir surinksim daiktelius.
Gal kaimyne kokia pasiimk prie kompanijos, drasiau bus
2 Antanina 3 Architektu
7 Ilona 3 Žirmūnų gatve
Dar reikia savanoriu aplankyti sitas seimas ir issiaiskinti ju padeti bei poreikius. .
Sweikos, lyg cia del vyrisku rubu klausimas buvo, kokio dydzio reikia?Turim geru labai nedaug nesiotu ir nauju visokiu marskiniu, dzinsu, megztiniu...
QUOTE(Milde @ 2007 03 20, 16:57)
Sweikos, lyg cia del vyrisku rubu klausimas buvo, kokio dydzio reikia?Turim geru labai nedaug nesiotu ir nauju visokiu marskiniu, dzinsu, megztiniu...
kai zinosim kam ko reik, pranesiu tau aciu
QUOTE(astaxa @ 2007 03 20, 12:31)
Žinok nei per kur šiandien nespėjau bet rytoj jau susitariau kad su LiolikP nuvažiuosim ir ryte aš jai paskambinsiu. Šiandien kažkokia košmariška diena buvo
QUOTE(murnikova @ 2007 03 20, 21:19)
skambinau siandien vienai is seimu, tai susitarem kad as rytoj nuvaziuosiu pas juos , kai ka nuvesiu, tai paskui parasysiu kaip jie laikosi.
gal gali pasakyti su kuria seima- kad nieks kits su jais nebesitartu?
QUOTE(gintaved @ 2007 03 20, 21:25)
Žinok nei per kur šiandien nespėjau bet rytoj jau susitariau kad su LiolikP nuvažiuosim ir ryte aš jai paskambinsiu. Šiandien kažkokia košmariška diena buvo
Lauksim ziniu
Sveikos gintaved, LiolikP
Skambino seniune, ta mociute i Naujaja Vilnia gryz tik nakvot, Diena ji apsistoja pas kaimyne salia name, ir tvarkosi.
Jai tikrai reiks pagalbos, sendiena siunciu savo Broli su Klasioku isnesti lauk sugadintus daiktus..
gal dar kas nori prisijungti?
Skambino seniune, ta mociute i Naujaja Vilnia gryz tik nakvot, Diena ji apsistoja pas kaimyne salia name, ir tvarkosi.
Jai tikrai reiks pagalbos, sendiena siunciu savo Broli su Klasioku isnesti lauk sugadintus daiktus..
QUOTE(astaxa @ 2007 03 21, 10:43)
Sveikos gintaved, LiolikP
Jai tikrai reiks pagalbos, sendiena siunciu savo Broli su lasioku isnesti lauk sugadintus daiktus..
Jai tikrai reiks pagalbos, sendiena siunciu savo Broli su lasioku isnesti lauk sugadintus daiktus..
Aš turiu surinkus jai pora pagalvių kaldrą kelis rankšluosčius dar šiandien gal patalynes rasiu tik išskalbt reiks nes yra garaže. gal tegu brolis paklausia ar jai į butą geriau vėliau atvežti ar dabar į vileiką. Dar indų pažiūrėsiu kokių jai reikia.
QUOTE(gintaved @ 2007 03 21, 09:57)
Aš turiu surinkus jai pora pagalvių kaldrą kelis rankšluosčius dar šiandien gal patalynes rasiu tik išskalbt reiks nes yra garaže. gal tegu brolis paklausia ar jai į butą geriau vėliau atvežti ar dabar į vileiką. Dar indų pažiūrėsiu kokių jai reikia.
Ji is 2 auksto- tai manau jos indai sveiki, tik patalyne bus sulieta su suodziais, as pati su ja susitiksiu diena, ir parasysiu tada Tau i AZ ka, kelinta ir kur jai reikia pristatyti ir aplankyti