Įkraunama...
Įkraunama...

Parama nukentėjusiems nuo gaisro Žirmūnuose

Sveikos mamytes!
Noriu praneshti, kuom galeciau padeti:
1. nenaujos striukes gal 15-19 metu vaikams arba smulkesnei moteriai: pavasarine-rudenine (g.b. kaip berniukiska) ir ziemine striuke (tik kad ne sizonas unsure.gif ).
2. naujas vasarinis sijonas paauglei (gal dar kokiu drabuziu rasciau)
3. uzuolaidos, staletese berods medvilnine
4. veikianti elektrine nedidele 2-ju kaitlenciu orkaite
5. dar turiu naudota bet gera didele triju duru spinta drabuziams ax.gif (jau rasiau i el.p. Astaxai), bet tai bus labiau aktualu tiems, kas jau grizo i savo namus.

Gyvenu Karoliniskese. 1-4 punktuose isvardintus daiktus galeciau pokeliui kam izveshti, o su spinta - sunkiau, reikia ilgesnes negu paprastas sedanas masinos verysad.gif nors kokio passato g.gif

Jei kas nors is siu daiktu tiks arba kaip ir kam galeciau perduoti juos- parasykite man i el.p.

P.S. galeciau pas vyra pasiklauti ar kokiu dazu ar tapetu turime, gal kam veliau prireks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ol'ka @ 2007 03 20, 13:08)
Sveikos mamytes!
Noriu praneshti, kuom galeciau padeti:
1. nenaujos striukes gal 15-19 metu vaikams arba smulkesnei moteriai: pavasarine-rudenine (g.b. kaip berniukiska) ir ziemine striuke (tik kad ne sizonas  unsure.gif ).
2. naujas vasarinis sijonas paauglei (gal dar kokiu drabuziu rasciau)
3. uzuolaidos, staletese berods medvilnine
4. veikianti elektrine nedidele  2-ju kaitlenciu orkaite
5. dar turiu naudota bet gera didele triju duru spinta drabuziams  ax.gif  (jau rasiau i el.p. Astaxai), bet tai bus labiau aktualu tiems, kas jau  grizo i savo namus.

Gyvenu Karoliniskese. 1-4 punktuose isvardintus daiktus galeciau pokeliui kam izveshti, o su spinta - sunkiau, reikia ilgesnes negu paprastas sedanas masinos  verysad.gif nors kokio passato  g.gif

Jei kas nors is siu daiktu tiks arba kaip ir kam galeciau perduoti juos- parasykite man i el.p.

P.S. galeciau pas vyra pasiklauti ar kokiu dazu ar tapetu turime, gal kam veliau prireks?  g.gif

viskas itraukta i sarasa 4u.gif
Papildyta:
[quote=astaxa,2007 03 20, 10:59]
Sveikos altruistes mamytes!

sedziu prie kompo, uz lango statybos- mano namas vibruoja- tikiuosi man jusu pagalbos neprireiks smile.gif

1 Nikolaj 3 Dzūkų gatve
2 Antanina 3 Architektu
3 Haroldas 2 Savanorių pr.
4 Rūta 4 Savanorių pasirupinta
5 Valentinas 1 Dariaus ir Girėno gatve
6 Jelena 3 Žirmūnų gatve
7 Ilona 3 Žirmūnų gatve
8 Vanda 1 (reikės buto) Iki kovo 19,20 d. ligon.
9 Dainius 1 Antakalnio gatve
10 Aleksandr 1 Kapsų gatve
11 Viktoras 1 Darbininkų gatve
12 Vida 2 Birželio 23-osios gatve

skaicius prie vardo- seimos nariu skaicius.

jei atsiras mamu gyvenanciu netoliese arba siose gatvese, rasianciu laiko aplankyti zmones ir suzinoti ko jiems reikia (konkreciai) (Rubai- dydziai, pataline- kiek, indai- kokie, kiek, baldai ir t.t.) parasykit temoje atsiusiu tikslius adresus bei tel nr.

Atsakyti

sedziu prie kompo, uz lango statybos- mano namas vibruoja- tikiuosi man jusu pagalbos neprireiks smile.gif

1 Nikolaj 3 Dzūkų gatve
2 Antanina 3 Architektu
4 Rūta 4 Savanorių pasirupinta
6 Jelena 3 Žirmūnų gatve
7 Ilona 3 Žirmūnų gatve
8 Vanda 1 (reikės buto) Iki kovo 19,20 d. ligon.
10 Aleksandr 1 Kapsų gatve

jei atsiras mamu gyvenanciu netoliese arba siose gatvese, rasianciu laiko aplankyti zmones ir suzinoti ko jiems reikia (konkreciai) (Rubai- dydziai, pataline- kiek, indai- kokie, kiek, baldai ir t.t.) parasykit temoje atsiusiu tikslius adresus bei tel nr.
[/quote]

As gyvenu netoli Kapsu ir Dzuku gatviu, taigi, pabandyciau Nikolaj ir Aleksandr pagelbeti.
Atsakyti
QUOTE(egleigna @ 2007 03 20, 16:23)
1 Nikolaj  3 Dzūkų gatve

10 Aleksandr  1 Kapsų gatve 
As gyvenu netoli Kapsu ir Dzuku gatviu, taigi, pabandyciau  Nikolaj ir Aleksandr pagelbeti.

butu smagu user posted image - tu gali ir tusciomis pas juos nuvaziuot, ir pasiziuret kaip ten laikosi, ka turi- ko ne, tada parasysi musm i tema, ir surinksim daiktelius.

Gal kaimyne kokia pasiimk prie kompanijos, drasiau bus smile.gif 4u.gif

user posted image

2 Antanina 3 Architektu
7 Ilona 3 Žirmūnų gatve

Dar reikia savanoriu aplankyti sitas seimas ir issiaiskinti ju padeti bei poreikius. 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 20 kovo 2007 - 15:51
Sweikos, lyg cia del vyrisku rubu klausimas buvo, kokio dydzio reikia?Turim geru labai nedaug nesiotu ir nauju visokiu marskiniu, dzinsu, megztiniu...
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 03 20, 16:57)
Sweikos, lyg cia del vyrisku rubu klausimas buvo, kokio dydzio reikia?Turim geru labai nedaug nesiotu ir nauju visokiu marskiniu, dzinsu, megztiniu...

kai zinosim kam ko reik, pranesiu tau smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
skambinau siandien vienai is seimu, tai susitarem kad as rytoj nuvaziuosiu pas juos , kai ka nuvesiu, tai paskui parasysiu kaip jie laikosi.
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 03 20, 12:31)
gintaved- atsakiau i AZ 4u.gif
parasysi kaip sekes ir ka suzinojai.
Aciu Tau 4u.gif

Žinok nei per kur šiandien nespėjau blush2.gif bet rytoj jau susitariau kad su LiolikP nuvažiuosim ir ryte aš jai paskambinsiu. Šiandien kažkokia košmariška diena buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murnikova @ 2007 03 20, 21:19)
skambinau siandien vienai is seimu, tai susitarem kad as rytoj nuvaziuosiu pas juos , kai ka nuvesiu, tai paskui parasysiu kaip jie laikosi.

gal gali pasakyti su kuria seima- kad nieks kits su jais nebesitartu?
QUOTE(gintaved @ 2007 03 20, 21:25)
Žinok nei per kur šiandien nespėjau blush2.gif  bet rytoj jau susitariau kad su LiolikP nuvažiuosim ir ryte aš jai paskambinsiu. Šiandien kažkokia košmariška diena buvo doh.gif

Lauksim ziniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 20 kovo 2007 - 20:59
Sveikos gintaved, LiolikP

Skambino seniune, ta mociute i Naujaja Vilnia gryz tik nakvot, Diena ji apsistoja pas kaimyne salia name, ir tvarkosi.

Jai tikrai reiks pagalbos, sendiena siunciu savo Broli su Klasioku isnesti lauk sugadintus daiktus..

gal dar kas nori prisijungti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 21 kovo 2007 - 08:54
QUOTE(astaxa @ 2007 03 21, 10:43)
Sveikos gintaved, LiolikP 

Skambino seniune, ta mociute i Naujaja Vilnia gryz tik nakvot, Diena ji apsistoja pas kaimyne salia name, ir tvarkosi.

Jai tikrai reiks pagalbos, sendiena siunciu savo Broli su lasioku isnesti lauk sugadintus daiktus..

gal dar kas nori prisijungti?

Aš turiu surinkus jai pora pagalvių kaldrą kelis rankšluosčius dar šiandien gal patalynes rasiu tik išskalbt reiks nes yra garaže. gal tegu brolis paklausia ar jai į butą geriau vėliau atvežti ar dabar į vileiką. Dar indų pažiūrėsiu kokių jai reikia.
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 03 21, 09:57)
Aš turiu surinkus jai pora pagalvių kaldrą kelis rankšluosčius dar šiandien gal patalynes rasiu tik išskalbt reiks nes yra garaže. gal tegu brolis paklausia ar jai į butą geriau vėliau atvežti ar dabar į vileiką. Dar indų pažiūrėsiu kokių jai reikia.

Ji is 2 auksto- tai manau jos indai sveiki, tik patalyne bus sulieta su suodziais, as pati su ja susitiksiu diena, ir parasysiu tada Tau i AZ ka, kelinta ir kur jai reikia pristatyti ir aplankyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 21 kovo 2007 - 09:13