Įkraunama...
Įkraunama...

Parama nukentėjusiems nuo gaisro Žirmūnuose

QUOTE(astaxa @ 2007 03 18, 13:02)
del rubeliu kiek reiks, jie konkreciai pranes. (aciu astux jei neklystu- kuri pristate rubelius vaikui i Viesbuti, ir Shalnaja bei  Vilko puse uz rubus vaikui )

Siuo metu jiems reiktu:

Rubai- Moteris liekna, apie 1.68-1.70 ugio, kojos dydis 37. reiketu batu jai, (uzsimine kad megsta aukstakulnius)

Uzuolaidu.

Vit.D buteliuka.

nea, astux, dar neprisidėjo blush2.gif

turiu vitamino D buteliuką ir užuolaidas, jei jiems tiktų, galiu atiduoti.
Atsakyti
QUOTE(astux @ 2007 03 18, 14:52)

bet ten buvo taip pat asta... gal AsJa... g.gif blush2.gif
Atsakyti
buvau pas Rutos seima.
su 7 men kudikiu.

del rubeliu kiek reiks, jie konkreciai pranes. (aciu astux jei neklystu- kuri pristate rubelius vaikui i Viesbuti, ir Shalnaja bei  Vilko puse uz rubus vaikui )

Pristaičiau drabužėlius į viešbutį aš blush2.gif blush2.gif aš irgi Asta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 03 18, 15:07)
Pristaičiau drabužėlius į viešbutį aš blush2.gif  blush2.gif aš irgi Asta biggrin.gif

Kiek musu daug... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kursim atskira Astu paramos tema smile.gif
Papildyta:
QUOTE(astux @ 2007 03 18, 14:52)

ok, tinka viskas- si seima is tu- kuriai tik pradziai padet reikia- veliau jie patys atsistos ant koju.. galesim tik ju jauneli ilgiau pasefuot rubeliais, maistu, kol zmones susitvarkys namus.
Atsakyti

Siuo metu jiems reiktu:

Rubai- Moteris liekna, apie 1.68-1.70 ugio, kojos dydis 37. reiketu batu jai, (uzsimine kad megsta aukstakulnius)

taip pat gal striukes-kelniu.

Turiu moteriškas kelnias 2 vnt. apie 170 cm. ūgiui, ne naujos, bet nenunešiotos, tikrai geros būklės, lienknai, nes dydis -36 ir porą megztukų.

QUOTE(astaxa @ 2007 03 18, 14:26)
Kiek musu daug...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
kursim atskira Astu paramos tema smile.gif
Papildyta:

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 03 18, 16:15)
Turiu moteriškas kelnias 2 vnt. apie 170 cm. ūgiui, ne naujos, bet nenunešiotos, tikrai geros būklės, lienknai, nes dydis -36 ir porą megztukų.

Katik ta mama buvo atvaziavus pas mane ir pasieme 2 beveik naujas kelnes, pora maikuciu- kol kas ner skubos- moteris papuosta smile.gif
kai isikraustys i buta savanoriuose- tada galesim nuvezt dar rubu ir buities reikmenu.

arba gali perduot man- kazkokiu budu- as atiduosiu ju sunui, nes po mokyklos koki antradieni ar treciadieni jis ateis pas mane paimti Astux paramos.

as- Zirmunuose. Pas mane dar vaziuos Astux- gal tau pakeliui... perduotum?
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 03 18, 12:02)
buvau pas Rutos seima.
su 7 men kudikiu.

Seima tvarkinga- tevai abu dirba ir graziai priziuri vaikus. jie statybininkai- tai pades dar keliems zmonems pasidaryt remontus.

Juos isgelbejo istatytos "sarvo" durys- nes neileido ugnies i vidu- kol juos evakavo.

Dominykas-sunus 7 men  gan didelis, budamas 4 men issiaugino 2 dantukus.

Jei kuri mamyte noretu suteikti parama ne turimu turtu, tai galetu nupirkti :
tyreliu mesisku nuo 4 ar 6 men amziaus (valgo HIPP)
uzpilamu vaikisku kruopyciu (avizos, grikiai ir t.t.)

nes sejp jie maitino vaika namie gamintu maistu, taciau neaisku kada jie isigys ant ko virti.

Prisiminiau turiu elektrine plytele, 2skyliu, galeciau atiduoti. pasnekesiu su tete kokiu budu pasiektu tave
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2007 03 18, 17:45)
Prisiminiau turiu elektrine plytele, 2skyliu, galeciau atiduoti. pasnekesiu su tete kokiu budu pasiektu tave

4u.gif

Atsakyti
Sveikos.
Sorry neissiruoseu, per iseigines niekur kur zadejau, susipikau su vyru, tai nebuvo kur vaiko diet, bet jeikas bus Naujoi Vilnioi tai gal galetu atvaziuot pasiimt, cia tusiou ir vaikisku nuo 0 iki metu drabuzeliu, ie moterisku, ir kostiuma vyriska.
Gal kuria dierna dar iseis pas tuos kuria Naujoi vilnioi gyvena uzvaziuot, iki kada jie dar ten gyvens...
Labai man gieda, vis zadu, zadu ir nenuvaziuoju...niekas man neiseina... verysad.gif Bet daiktu turiu, o rytoi dar turesiu, nes pasiimsiu is darbo, cia ir puspalciu pora atnese, ir jau mineta vyriska kostiuma, gal jis ir ne naujoviskas , bet nenesiotas...
Atsakyti
turiu kombinezonėlį, tiks dabartiniu sezonu, rašo iki 12 mėn., bet ir dar ilgiau tiks, na pavasariui tikrai pakaks, mačiau galit kažkas iš antakalnio prigriebt, tai jei dar reikia, laukiu žinių 4u.gif 4u.gif

QUOTE(astaxa @ 2007 03 17, 16:08)
siuo metu tikrinu sarasa rubu 7 menesiu vaikui smile.gif

Zinai-gal kuri striukyte tiks 7 men vaikui-kokia mazesne-pavasari nesiot.

QUOTE(astaxa @ 2007 03 17, 17:09)
berniukui yra maisas rubu. (Shalnaja) ir (vilko puse) taciau reiktu dar Striukytes (turi [B]Klivija-tik ar pavyks perduoti?), keletos medvilniniu bodziuku ir  sliauztuku ar marskineliu[/B].  (kal Murnikova- turi?)

Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2007 03 19, 11:53)
Sveikos.
Sorry neissiruoseu, per iseigines niekur kur zadejau, susipikau su vyru, tai nebuvo kur vaiko diet, bet jeikas bus Naujoi Vilnioi tai gal galetu atvaziuot pasiimt, cia tusiou ir vaikisku nuo 0 iki metu drabuzeliu, ie moterisku, ir kostiuma vyriska.
Gal kuria dierna dar iseis pas tuos kuria Naujoi vilnioi gyvena uzvaziuot, iki kada jie dar ten gyvens...
Labai man gieda, vis zadu, zadu ir nenuvaziuoju...niekas man neiseina... verysad.gif Bet daiktu turiu, o rytoi dar turesiu, nes pasiimsiu is darbo, cia ir puspalciu pora atnese, ir jau mineta vyriska kostiuma, gal jis ir ne naujoviskas , bet nenesiotas...

Parasysiu tau vakare.. issamiau 4u.gif

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 03 19, 15:39)
turiu kombinezonėlį, tiks dabartiniu sezonu, rašo iki 12 mėn., bet ir dar ilgiau tiks, na pavasariui tikrai pakaks, mačiau galit kažkas iš antakalnio prigriebt, tai jei dar reikia, laukiu žinių  4u.gif  4u.gif

paziuresiu ar dar reik smile.gif
Atsakyti
Turiu pora kaldrų ir pagalvių nenaudojamų, Vaikišką lovą (ne lovytę) maždaug iki 3metų ji tokia siaura tiktų kur vietos mažai. Batų kažkur daugiausia 30d keli 23-27 rūbų berniukui iki 110ūgio ir mergaitei iki 90cm vyrišką naują striukę kažkur apie 180cm ūgio vyriškiui, savo striukę 42d batų gal rasčiau 39 išmieros žaisliukų parinkčiau. Ir šiaip kokių daiktų dar nes statomės namą o patys bute gyvenam todėl garaže yra visko tik jau pamiršau kas ten doh.gif Jai ko konkrečiai tai paieškosiu. Gyvenu N.Vilnioje tai jai dar tai šeimai iš čia reikia pagalbos tai būtinai padėsiu, ne tik daiktais tik reiktų konkrečiai sužinot ko jiems reik.
Atsakyti