Įkraunama...
Įkraunama...

Tverai

QUOTE(vzilma @ 2009 09 03, 15:40)
4u.gif  vaisingumo akmuo yra visai netoli šaltinio... prie upelio
jis panasusi vyriška organa.. mirksiukas.gif

O kokio tas akmenukas dydžio? O prie upelio to, kur vandenuką galima pasisemti ar to per kurį reik link piliakalnio eiti?
Ech.. višta aš kokia..dabar reiks vėl važiuoti smile.gif Nors tiek prisiskaičius internete apie tas vietas norisi grįžti ir ne vien dėl to akmens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2009 09 03, 22:07)
O kokio tas akmenukas dydžio? O prie upelio to, kur vandenuką galima pasisemti ar to per kurį reik link piliakalnio eiti?
Ech.. višta aš kokia..dabar reiks vėl važiuoti smile.gif Nors tiek prisiskaičius internete apie tas vietas norisi grįžti ir ne vien dėl to akmens smile.gif

4u.gif na nemažas..tikrai nemažas..
stovi priešais šaltinį 4u.gif ten prasideda-išteka upeliukas ir jis vingiuoja dešinėn-tai žiūrint į šaltinį reikia paeiti dešinėn palei upeliuka. jis ne visai arti prie upelio, o toleliau, bet jau matosi-link upelio lyg tokia mini aikstelė..
Sėkmės surandant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2009 09 07, 13:49)
4u.gif na nemažas..tikrai nemažas..
stovi priešais šaltinį 4u.gif  ten prasideda-išteka upeliukas ir jis vingiuoja dešinėn-tai žiūrint į šaltinį reikia paeiti dešinėn palei upeliuka. jis ne visai arti prie upelio, o toleliau, bet jau matosi-link upelio lyg tokia mini  aikstelė..
Sėkmės surandant 4u.gif

Okis
Atsakyti
Vzilma, ačiū labai !!!
Oi, kad tik rasčiau.. unsure.gif
Atsakyti
Gidą gal Tveruose rasite. Būtinai dar kartą atvažiuosim ir po aplinkines vietas paklaidžiosim. Labiausiai patiko didžiausiam skeptikui-tėčiui. Sutikome labai gerą merginą-ji mums viską aprodė ir paaiškino koks akmuo ką reiškia ir kokios apeigos buvo atlikinėjamos. Atsisveikinome su ja--leidome vienai pabūti...ir prisiplakėme prie grupės su gide-kitu kampu viską sužinojome. Dabar net namie darželyje akmenį su veiduku padėjau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peitė @ 2009 09 11, 11:17)
Gidą gal Tveruose rasite. Būtinai dar kartą atvažiuosim ir po aplinkines vietas paklaidžiosim. Labiausiai patiko didžiausiam skeptikui-tėčiui. Sutikome labai gerą merginą-ji mums viską aprodė ir paaiškino koks akmuo ką reiškia ir kokios apeigos buvo atlikinėjamos. Atsisveikinome su ja--leidome vienai pabūti...ir prisiplakėme prie grupės su gide-kitu kampu viską sužinojome. Dabar net namie darželyje akmenį su veiduku padėjau. ax.gif

O ką reiškia akmuo su veiduku?
Aš tai ju labai daug namuose turiu iš pajūrio smile.gif Vieną akmenuką pažystama pasiėmė iš musų sodo ir nuvežė į Tverus, bei padėjo ant piliakalnio (ten kur ažuolas su suoliuku).
Atsakyti
Vzilma, vakar buvau tose stebuklingose vietose..ir RADAU pagaliau tą akmenuką bigsmile.gif thumbup.gif
AČIŪ už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
sveikutes kas buvote su gidu papasakokite daugiau, nes mes tik pavaiksciojome, vandens prisipyleme ir grizome... kaip ta gida rasti? kokia kaina?
Atsakyti
Šiandien su MB buvom ten. Labai labai graži ir mistiška vieta, nuostabus jausmas vaikščiojant.

Sudėjom nuotraukas i filmuka. VIDEO
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2010 05 09, 19:34)
Šiandien su MB buvom ten. Labai labai graži ir mistiška vieta, nuostabus jausmas vaikščiojant.

Sudėjom nuotraukas i filmuka. VIDEO

drinks_cheers.gif ir norisi grįžti ir grįžti...
Atsakyti
Gal kas žinote, ar bus kokia šventė Tveruose šį ilgąjį savaitgalį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raffaelle @ 2009 03 02, 17:31)
LOPAICIAI MANO TEVISKE wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ania? tai mes krastietes. As is Tveru kilusi mirksiukas.gif

QUOTE(vasarelele @ 2010 06 21, 21:21)
Gal kas žinote, ar bus kokia šventė Tveruose šį ilgąjį savaitgalį  unsure.gif

bus si savaitgali. sestadienio visa diena sporto svente, o sekmadieni atlaidai, vakare koncertas mirksiukas.gif

placiau galite pasiskaityri tveru tinklapyje, iveskit i google, turetu ismesti mirksiukas.gif
Atsakyti