Įkraunama...
Įkraunama...

Tverai

LOPAICIAI MANO TEVISKE wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
buvau užpraėjusią vasarą su šeima doh.gif kad mane kas nors būtų perspėjęs doh.gif tiesiog ekspromtu sustojom, pro šalį važiuodami. tai ir fotiko neturėjom, o tikrai gražios vietos, ir buvau su auštakulniais doh.gif jei kas važiuosit, nedarykit mano klaidos biggrin.gif

apskritai su mb planuojam kada didesnį "vojažą" po tą kraštą - Medvėgalį, Platelius, Plungę thumbup.gif gal net šiemet vasarą pavyks.
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2009 03 01, 13:13)
Sveikos,
O vaisingumo akmuo, tikrai, kad padeda...Yra liūdininkų thumbup.gif

Vien del to verta thumbup.gif thumbup.gif As irgi itraukiu i savo sios vasaros marsruta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif gal žinote, ar yra kur aplink Tverus kokia poilsiavietė, kad galima būtų su palapinėmis apsistoti ? Kad galima būtų laužiuką susikurti, pažvejoti, išsinuomoti valtį ?? Na žodžiu, ką žinote, parašykite, PLEASE 4u.gif
Atsakyti
Prieš porą savaičių važiavom į Rietavo turgų, tai grįžtant aplankėm ir Lopaičių piliakalnį. Įspūdinga vieta. Keletas nuotraukų iš ten smile.gif

user posted image+user posted image

user posted image

Žiauriai noriu dar kartą ten nuvažiuoti. Tik šį kartą su gide biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 07 29, 20:42)
Prieš porą savaičių važiavom į Rietavo turgų, tai grįžtant aplankėm ir Lopaičių piliakalnį. Įspūdinga vieta. Keletas nuotraukų iš ten  smile.gif

user posted image

Žiauriai noriu dar kartą ten nuvažiuoti. Tik šį kartą su gide  biggrin.gif

Wow, kaip gražuuu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viride @ 2009 07 26, 15:10)
Sveikos merginos smile.gif gal žinote, ar yra kur aplink Tverus kokia poilsiavietė, kad galima būtų su palapinėmis apsistoti ? Kad galima būtų laužiuką susikurti, pažvejoti, išsinuomoti valtį ?? Na žodžiu, ką žinote, parašykite, PLEASE  4u.gif

gaila kad tik dabar pamačiau šią temą verysad.gif Tverai-mano vaikystės kaimelis wub.gif Gaila kad močiutė prieš 10 metų išsikėlė kitur gyventi. Pailsėti galima būtų nuo Tverų važiuojant ant Žarėnų prie Ruškės ežero, ten yra suolai ir pavėsinės pastatyti ir šiaip fainai. taip pat netoli yra ir Luksto ežeras, ir dat keletas vietų. Paklausus vietinių tikrai pasakys kur važiuoti.
Tik gėda prsipažinti kad lopaičių piliakalny buvau vieną vfienintelį kartą ir su diiideliu pilvu, tai nesugebėjau visko apvaikščioti blush2.gif
Atsakyti
labai sudominot, reiks kurį savaitgalį išsiruošti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2009 08 18, 22:33)
gaila kad tik dabar pamačiau šią temą verysad.gif Tverai-mano vaikystės kaimelis wub.gif Gaila kad močiutė prieš 10 metų išsikėlė kitur gyventi. Pailsėti galima būtų nuo Tverų važiuojant ant Žarėnų prie Ruškės ežero, ten yra suolai ir pavėsinės pastatyti ir šiaip fainai. taip pat netoli yra ir Luksto ežeras, ir dat keletas vietų. Paklausus vietinių tikrai pasakys kur važiuoti.
Tik gėda prsipažinti kad lopaičių piliakalny buvau vieną vfienintelį kartą ir su diiideliu pilvu, tai nesugebėjau visko apvaikščioti blush2.gif

Prie Ruškės ežero labai gražu thumbup.gif Ten ir vanduo toks fainas švarus, raudonas kažkoks ax.gif
Atsakyti
O iš kur gauti gidę ekskursijai? bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai, kaip rasti gide?
Mes vakar buvom ant tose šventose vietose, bet kažkaip mažai informacijos turėjom. Labai būtų įdomu daugiau sužinoti apie kiekvieną akmenuką, o ypač įdomu kur randasi vaisingumo akmuo. Aš jo taip ir neradau, nes nežinojau kur ieškoti sad.gif (o be to dar ir prieblandoje ten nuvažiavom:( )
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2009 09 03, 11:10)
Tikrai, kaip rasti gide?
Mes vakar buvom ant tose šventose vietose, bet kažkaip mažai informacijos turėjom. Labai būtų įdomu daugiau sužinoti apie kiekvieną akmenuką, o ypač įdomu kur randasi vaisingumo akmuo. Aš jo taip ir neradau, nes nežinojau kur ieškoti sad.gif (o be to dar ir prieblandoje ten nuvažiavom:( )

4u.gif vaisingumo akmuo yra visai netoli šaltinio... prie upelio
jis panasusi vyriška organa.. mirksiukas.gif
Atsakyti