Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių kūdikių valgiaraštis

QUOTE(Ravada @ 2007 04 02, 16:21)
siaip, geriausia virintas vienas vanduo, bet ne visi vaikuciai ji geria, tai siuloma arbatu arba sulciu. visos drauges mano ir as pati skiedziu puse per puse, o jei dar is saldytuvo- tai virintu vandeniu - buna kaip tik ir siluma  thumbup.gif Manau geriau skiestas, ir tauposi ir dantukams maziau kenks, tai jei dar nepriprato- tai geriau skiesk. yra tos hipp tik 70 proc sulciu- o as vistiek skiedziu... o pankoli mes irgi gereme pradzioje, mums irgi tiko.

Mano kleckiukas irgi negeria paprasto virinto vandens, nei saldinta, nei nesaldinta. Pripazista tik sultis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 04 03, 10:02)
Mano kleckiukas irgi negeria paprasto virinto vandens, nei saldinta, nei nesaldinta. Pripazista tik sultis schmoll.gif

maniškis nemėgsta jokių arbatų, o skaniausiai geria vandenuką ax.gif na, kartais dar sulčių įsiūlau..bet nedaug blush2.gif
Atsakyti
maniskei tai apart MP sunkiai ka galiu isiuliti, o dabar kai kalasi dantukai aplamai labai nevalgi pasidare, as giloj nevilti ka daryt, bet tikiuosi kai prasikals dantukai prades valgyti normaliai. nes dabar visko tik po sauksteli galiu isiuliti schmoll.gif schmoll.gif , o daugiau niekaip schmoll.gif
Atsakyti
as irgi duodu skiestas sultis ax.gif labai jau saldzios tos neskiestos Hipp sultys rolleyes.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad normaliai maitini, visu produktu duodi, kuriu reikia tokio amziaus kudikeliui.

Mes valgom kruopu kosele ryte apie 9 val., apie 13-14 val. valgom darzoves su mesa Hipp ar namie virtas, 18 val. vaisiu arba darzoviu tyrele ir 21 val. pries miega kitokia kruopu kosele negu valgem ryte ir tarpuose daug daug mamos pienelio geriam, taip pat ir nakti essen.gif
Tiesa, dar Hipp sulciu bandau siulyt, tik kad nelabai geria is buteliuko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle*: 04 balandžio 2007 - 14:14
QUOTE(Migle* @ 2007 04 04, 15:12)
Man atrodo, kad normaliai maitini, visu produktu duodi, kuriu reikia tokio amziaus kudikeliui.

Mes valgom kruopu kosele ryte apie 9 val., apie 13-14 val. valgom darzoves su mesa Hipp ar namie virtas, 18 val. vaisiu arba darzoviu tyrele ir 21 val. pries miega kitokia kruopu kosele negu valgem ryte ir tarpuose daug daug mamos pienelio geriam, taip pat ir nakti  essen.gif
Tiesa, dar Hipp  sulciu bandau siulyt, tik kad nelabai geria is buteliuko  ax.gif

clap.gif clap.gif clap.gif Kaip smagu, kad geriat daug mamos pienelio. As kai pradejau primaitinti, labai sumazejo mano pienulio, vos nakciai uztenka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 04 04, 16:17)
clap.gif  clap.gif  clap.gif Kaip smagu, kad geriat daug mamos pienelio. As kai pradejau primaitinti, labai sumazejo mano pienulio, vos nakciai uztenka schmoll.gif

Gaila... Na, man taip pat palaipsniui pienelio apmazejo, kai emiau ivedinet papildoma maisteli, lengviau atsikvepiau ir krutys nebebuna tokios ispampe smile.gif O ar uztenka, nezinau, vaikas traukia, girdet, kad gana gausiai nuryja, reiskia uztenka. Pastebejau, kad jei tik dazniau patraukia keleta kartu, tuoj pieno gauseja, greiciau uzsipildo.
Atsakyti
o aš savo mažę tik vieną mėnesį maitinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle* @ 2007 04 04, 16:03)
Gaila... Na, man taip pat palaipsniui pienelio apmazejo, kai emiau ivedinet papildoma maisteli, lengviau atsikvepiau ir krutys nebebuna tokios ispampe  smile.gif O ar uztenka, nezinau, vaikas traukia, girdet, kad gana gausiai nuryja, reiskia uztenka. Pastebejau, kad jei tik dazniau patraukia keleta kartu, tuoj pieno gauseja, greiciau uzsipildo.

Tai, kad patraukia, aha nebega spjauna ir pyksta doh.gif bei pienuko yra tik vienoj kruty schmoll.gif Gal darot ka nors, kad daugiau pienuko butu? As tai visa si laika kmynu arbata geriau su pienu, bet dabar jau ziureti i ja negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 04 04, 17:47)
Tai, kad patraukia, aha nebega spjauna ir pyksta doh.gif bei pienuko yra tik vienoj kruty schmoll.gif Gal darot ka nors, kad daugiau pienuko butu? As tai visa si laika kmynu arbata geriau su pienu, bet dabar jau ziureti i ja negaliu doh.gif

Pas mane irgi pastebejau, kad pienuko daugiau vienoj kruty, o kitoj maziau, tai is tos kur maziau duodu, kai nelabai isalkus, nes is tos nelabai megsta valgyt. O daryt tai nieko nedariau nuo pat gimimo, ai, tiesa, pradzioj geriau tokia Hipp zindyviu arbata, bet tik delto, kad man ji skani buvo, kol nusibodo. Daugiau esu turejus bedu del pieno pertekliaus, negu del trukumo, todel dabar dziaugiuosi, kad jo apmazejo ax.gif Sako, kad daznesnis ir ilgesnis zindymas skatina pieno gamyba, ypac naktinis, na, bet jei spjauna ir nevalgo, tik kantryne apsisarvuot belieka ir maitint toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle* @ 2007 04 05, 11:04)
Pas mane irgi pastebejau, kad pienuko daugiau vienoj kruty, o kitoj maziau, tai is tos kur maziau duodu, kai nelabai isalkus, nes is tos nelabai megsta valgyt. O daryt tai nieko nedariau nuo pat gimimo, ai, tiesa, pradzioj geriau tokia Hipp zindyviu arbata, bet tik delto, kad man ji skani buvo, kol nusibodo. Daugiau esu turejus bedu del pieno pertekliaus, negu del trukumo, todel dabar dziaugiuosi, kad jo apmazejo  ax.gif Sako, kad daznesnis ir ilgesnis zindymas skatina pieno gamyba, ypac naktinis, na, bet jei spjauna ir nevalgo, tik kantryne apsisarvuot belieka ir maitint toliau  drinks_cheers.gif

Ta Hipp arbata irgi iki siol dar geriu, aciu tikrai dabar stengiuosi dazniau duoti kruti thumbup.gif O kaip man butu gerai jei tas perteklius butu pas mane 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 04 05, 12:24)
Ta Hipp arbata irgi iki siol dar geriu, aciu tikrai dabar stengiuosi dazniau duoti kruti thumbup.gif O kaip man butu gerai jei tas perteklius butu pas mane 4u.gif  lotuliukas.gif

Nu aisku gerai, kai vaikui yra sociai pavalgyt, bet po to, kai susidare baisi pieno staze, 39 temperatura ir vos nepriejo iki mastito, kasdien teko vazinet i ligonine, kad nutrauktu piena, nes paciai taip gerai nepavykdavo, tai tas perteklius eme nervinti. O paskui reguliariai pasiciupinedavau, jei tik koks guzelis, o maze jau uzmigus nakciai, eidavau ir pildavau kriauklen kokia 20 min...brrr... doh.gif
Atsakyti