Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių kūdikių valgiaraštis

Maniškė pieniškos košelės arba daržovienės su mėsa suvalgo po 150ml-180ml.
Jokių žalių daržovių dar neduodu.
O kaip jūs sumaitinat vyšnią? Bandžiau po mažiulėlį gabalėlį įdėti į burną - žiaugčioja. Gal dedat į košę?
Man neseniai pasakė, kad duodant virtą morką vaikeliui, reikia duoti morką be šerdies? Ar girdėjot ką nors apie tai?
Atsakyti
Apie morkas nesu tokio dalyko girdejusi schmoll.gif . As tai visa verdu ir sutrinu kartu su kitomis darzovemis g.gif .
O uogytes tai duodu netrintas g.gif ir nieko, suvalgo thumbup.gif .
Atsakyti
mes irgi uogytes valogom netrintas, susitrina pati lotuliukas.gif
Atsakyti
mes keliames 6ryte apie 7valgom saldzia tyrele arba isverdu kosyte. 9-10h valgom darzoviu kosyte, 12-13h darzoves su mesyte, 16h valgom koky jogurta su vaisiais arba koky vaisiu . 18hipp kosyte ir tarpais mp bigsmile.gif taip ir augam sveriam 8600 ugis 70 rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes! biggrin.gif Ar duodat savo pypliukams manu kosyte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 07 07, 15:56)
Sveikos, mamytes! biggrin.gif  Ar duodat savo pypliukams manu kosyte? g.gif

bandziau duoti bet ziaugciojo schmoll.gif
Atsakyti
As pati manu koses labai nemegstu, tai ir vaikuciams jos kol kas nesiulau lotuliukas.gif .
Mano mama vis sako, kad kai mus augino, tai labai visu vaikuciu megiamas patiekalas buvo. doh.gif Anksciau tokiu skanestu, kaip dabar yra, tikrai nebudavo, nebuvo is ko ir mazyliams pasirinkti lotuliukas.gif .
Atsakyti
Mano mazule tai labai isranki, labai sunkiai valgo g.gif , kartais pavyksta apgauti kokiu zaislu, tai netycia issizioja, o siaip valgom per vargus doh.gif . Kartais net kantrybe truksta. Misinuko irgi labai mazai geria vos 100 ml doh.gif . O siaip musu valgiarastis yra toks (jei pavyksta sumaitinti lotuliukas.gif )
8.00-8.30 h misinukas 100-120 ml
11.00-12.00 h kose ( grikiu, ryziu, avizu ir t.t) + 20-30 ml misinuko blink.gif
14.30-15.00 h darzoves su mesyte (nzn, gal koki 150-180 ml) + sultys
19.00 - vel kokia kruopu kose, pageidautina su trintais vaisiais + kazkas atsigert
ir apie 21.30-22.00 misinukas apie 50 ml, arba sultys jei misinio neisiulau

O tarp valgymu duodu vaisiu, uogu, arba sausainukas, barankyte, ir geria skysciu.
Tai va viskas.

Praeita men visai nieko nepriaugo, ir kraujas pagedo, tai bandau vis nusert, bet nelabai su ja gaunasi tongue.gif

O siaip labai linksma, guvi mergaite, tai matyt debeselis koks uzplaukes del to nevalgymo, gal greit praeis ax.gif
Atsakyti
labutis.norejau pasidometi,nuo kada galima duoti valgyti danonki varskyte???
mes jau nuo 7.5men valgome namine varskyte,kuria padaro mociute,taip gydytojai patare. tai vat nezinau dabar kaip su ta danonki varskyte?
Atsakyti
Sveikos mamytės, mano mažylei šiek tiek virs aštuoinių mėn. Ji valgo:
8 00 Jogurtas arba varskyte (miau prekinio zenklo) mišinuko gal kokį 80 ml
11 30 daržovės su mėsa arba be jos (kas antra diena su mėsa) kokį ir būtinai kefyro be jo nė krust lotuliukas.gif
15 00 sutrinu įv. vaisių su sausainuku arba duoniuku užgeria sultimis ar arbatėle
18 00 grudų košė
21 30 ir mišinukas niu labai jo nemėgsta paskutiniu laiku g.gif doh.gif koks 120 ml

Tokis gi valgiarastis 4u.gif i tarpus nelabai ka ir beduodu, na gal kokia uoga, zinoma atsigert kiek nori. Sekmes smile.gif

Atsakyti
QUOTE(irutė27 @ 2008 07 09, 00:02)
Sveikos mamytės, mano mažylei šiek tiek virs aštuoinių mėn. Ji valgo:
8 00 Jogurtas arba varskyte (miau prekinio zenklo) mišinuko gal kokį 80 ml
11 30 daržovės su mėsa arba be jos (kas antra diena su mėsa) kokį ir būtinai kefyro be jo nė krust  lotuliukas.gif
15 00 sutrinu įv. vaisių su sausainuku arba duoniuku užgeria sultimis ar arbatėle
18 00 grudų košė
21 30 ir mišinukas niu labai jo nemėgsta paskutiniu laiku  g.gif  doh.gif koks 120 ml

Tokis gi valgiarastis  4u.gif i tarpus nelabai ka ir beduodu, na gal kokia uoga, zinoma atsigert kiek  nori. Sekmes  smile.gif

O koki kefyra duodate? g.gif Ar ji pasildote ir is buteliuko duodat? g.gif
Atsakyti
Aha, labai idomu su tuo kefyru, koki reikia duoti g.gif , reiktu ir man pabandyt, nes misinuko jau visai beveik negeria doh.gif

O del varskytes tai kiek zinau galima tik nuo 10 menesio, nebent gydytoja rekomendavo rolleyes.gif
Atsakyti