Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių kūdikių valgiaraštis

labutis mamytes 4u.gif
norejau pasiklausti, kajp jus maitinat savo 8 menesiu mazylius? musu valgiarastis toks:
8val - misinukas (220 ml)
11val - vaisiu tyrele (190g)
14val - mesos ir darzoviu tyrele (apie 200g)
18val - kose (150ml)
21val - misinukas (220ml)

tarpuose tarp maitinimu geriam sultis, arbata, valgom oboliuku is savo sodo, hipp sausainiu. ar geraj maitinu savo pupa? smile.gif
Atsakyti
Aš tai nežinau, ar gerai ax.gif .
Mes valgom taip:

4 - 4.30 mp
7.30 mp
8.30 košė (200-250ml), sultys, vanduo
11 - 12 mp
15.30 - 16 daržovės su mėsa (200-250ml), sultys, vanduo
17 17.30 mp
20.00 košė (200-250ml), sultys, vanduo
22.00 mp

Bet tarpuose kažkaip nesmaguriaujam. Tai miegas, tai mp, tai stojam, sėdam, krintam, keliamės, verčiamės, taip ir nebelieka kada. Apsidairai, kad vėl košės metas. O svoris tai auga silpnai verysad.gif . Gal dėl to judrumo nežmoniško g.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 13, 12:55)
ar geraj maitinu savo pupa?  smile.gif

Manau, niekas į šį klausimą Tau objektyviai neatsakys biggrin.gif Bet jei mažulė gerai jaučiasi ir yra linksma, tai aišku, kad gerai mirksiukas.gif
Bent jau aš manau, kad vienas iš svarbiausių "rodiklių" - gera vaiko savijauta bigsmile.gif
Mes valgom panašiai:
~9-9.30 MP
~11 obuoliukai (2) arba kivis
~13.30 daržovienė su mėsa
~17 vaisinė tyrelė (iki jos dar sugraužia kokį duoniuką arba sausainį)
~19 val. košė
~21-21.30 MP

Naktį vienąkart MP.
Atsakyti
QUOTE(dincikas @ 2007 03 13, 19:51)
Manau, niekas į šį klausimą Tau objektyviai neatsakys biggrin.gif Bet jei mažulė gerai jaučiasi ir yra linksma, tai aišku, kad gerai mirksiukas.gif
Bent jau aš manau, kad vienas iš svarbiausių "rodiklių" - gera vaiko savijauta bigsmile.gif
Mes valgom panašiai:
~9-9.30 MP
~11  obuoliukai (2) arba kivis
~13.30 daržovienė su mėsa
~17 vaisinė tyrelė (iki jos dar sugraužia kokį duoniuką arba sausainį)
~19 val. košė
~21-21.30 MP

Naktį vienąkart MP.

na atrodo, kad viskas geraj smile.gif ir ji linksma, aktyvi, svoris ir lyg normaliai auga thumbup.gif
tik zinaj, noriu, kad ji per diena gautu visko, ko jaj reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 13, 22:17)
na atrodo, kad viskas geraj  smile.gif  ir ji linksma, aktyvi, svoris ir lyg normaliai auga  thumbup.gif

Na tai štai Tau ir atsakymas biggrin.gif O kaip Tau tie HIPP sausainiai? Kažkurioj temoj skaičiau, kad nelabai jie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dincikas @ 2007 03 13, 22:22)
Na tai štai Tau ir atsakymas biggrin.gif O kaip Tau tie HIPP sausainiai? Kažkurioj temoj skaičiau, kad nelabai jie unsure.gif

na man ir nekokie ax.gif ji grauzia juos ir atsilauzia didesni gabala, dantu neturim, taj nesukramto, o jie lyg ir netirpsta, taj rejk sedet ir ziuret, kad nepaspringtu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 14, 10:24)
na man ir nekokie  ax.gif ji grauzia juos ir atsilauzia didesni gabala, dantu neturim, taj nesukramto, o jie lyg ir netirpsta, taj rejk sedet ir ziuret, kad nepaspringtu  unsure.gif

doh.gif nu va ir aš taip girdėjau, kad labai reik saugot, kad nepaspringtų tais gabaliukais unsure.gif Nu aš tai duodu tuos paprastus, "arbatinius", tai skaniai jis man valgo ir nespringsta ax.gif
Ale kaip faina, kad ne mes vieni bedančiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dincikas @ 2007 03 14, 16:44)
doh.gif nu va ir aš taip girdėjau, kad labai reik saugot, kad nepaspringtų tais gabaliukais unsure.gif Nu aš tai duodu tuos paprastus, "arbatinius", tai skaniai jis man valgo ir nespringsta ax.gif
Ale kaip faina, kad ne mes vieni bedančiai biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sian gryzom is poliklinikos, taj mazej nukrito 300g g.gif dabar visaj i nevilti puoliau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 14, 19:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
sian gryzom is poliklinikos, taj mazej nukrito 300g  g.gif  dabar visaj i nevilti puoliau  blink.gif

O ar gavote kokių patarimų?
Mes irgi iš daktarų, tai priaugom tik 400g ir tesveriam 7 kg. Tai mūsų grafikas dabar bus toks:
Apie 6 val. mp
Apie 9 val. košė
Apie 12 val. košė
Apie 16 val. daržovienė
Apie 17 val. vaisių tyrelė
Apie 20 val. košė
22 val. mp
Pasirodo, košė turėtų būti maždaug kas 4 val. Plius valgysim manų košę, kad augtų lašinukai, dar bandysiu košes balinti mišinuku. O nuo 8 mėn. sakė porą kartų per savaitę duoti varškės. Tai tada vaisius keisiu į varškę
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 03 14, 20:18)
O ar gavote kokių patarimų?
Mes irgi iš daktarų, tai priaugom tik 400g ir tesveriam 7 kg. Tai mūsų grafikas dabar bus toks:
Apie 6 val. mp
Apie 9 val. košė
Apie 12 val. košė
Apie 16 val. daržovienė
Apie 17 val. vaisių tyrelė
Apie 20 val. košė
22 val. mp
Pasirodo, košė turėtų būti maždaug kas 4 val. Plius valgysim manų košę, kad augtų lašinukai, dar bandysiu košes balinti mišinuku. O nuo 8 mėn. sakė porą kartų per savaitę duoti varškės. Tai tada vaisius keisiu į varškę

negavom jokiu patarimu, tik pasake, kad tajp gali buti verysad.gif as ir bandysiu dar karta kose duot, nors maniske ir nera labaj didele jos megeja ax.gif bet as dar galvoju, kad cia gal svarstykles kaltos, nes praejta menesi mus svere kita gydytoja ir visaj kitom svarstyklem, guodziuos, kad gal taj turejo itakos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 14, 19:26)
sian gryzom is poliklinikos, taj mazej nukrito 300g 

unsure.gif Na, gal nieko baisaus, gal judėti daugiau pradėjo, dėl to mirksiukas.gif
Į neviltį tikrai nepulk 4u.gif

QUOTE(laukinukė @ 2007 03 14, 20:18)
O nuo 8 mėn. sakė porą kartų per savaitę duoti varškės. Tai tada vaisius keisiu į varškę

Taip anksti varškę pasiūlė g.gif

QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 14, 22:28)
bet as dar galvoju, kad cia gal svarstykles kaltos, nes praejta menesi mus svere kita gydytoja ir visaj kitom svarstyklem, guodziuos, kad gal taj turejo itakos  ax.gif

drinks_cheers.gif greičiausiai tai ir turėjo įtakos
Atsakyti
QUOTE(dincikas @ 2007 03 15, 22:16)
unsure.gif Na, gal nieko baisaus, gal judėti daugiau pradėjo, dėl to  mirksiukas.gif
Į neviltį tikrai nepulk 4u.gif
Taip anksti varškę pasiūlė g.gif
drinks_cheers.gif greičiausiai tai ir turėjo įtakos

na, kad ji judri mergina, taj faktas g.gif vakar nusipirkau milupos kosiu, viena 7 grudu kose (ir mano mergina ja suvalge su didziausiu apetitu, nors anksciau koses nelabaj megdavo), o kita pieniska. taj vietoj vajsiu tyreles duosiu ta pieniska, o ta tyrele tarp maitinimu valgysim. smile.gif ziuresim kajp bus smile.gif
del varskes, mes taj valgom nuo 7 menesiu, bet ta hiip kur su vajsiais ax.gif
Atsakyti