Pardaviau pianiną, ką šiais metais reiks daryt?
Puiki idėja slėpti laiptinės sandėliuke, mes irgi tokį turime . Tik va bendrą su kaimynais . O šiaip, niekada nededu visų dovanų į vieną vietą (tokią krūvą staigiai visi surastų), išslastau tai prie senų knygų, tai į apatinių stalčių, senuose rankinukuose, ar šiaip kokį užkaborį radus, kur niekam nė nešautų ieškoti, pvz. į printerio vidų įkišti, jeigu dovana smulki . Tik jau reikia žiūrėti, kad niekas nesumastytų atsispausdinti ką
slepiu savo spintoj, ten saugu
ojoj as irgi toki sugebejima turiu...visada randu man skirtas dovanas nuo ankstyvos vaikystes;)))) turbut nuo tokiu kaip mes net slapciausios sleptuves nepades..mes turime uosle:))))))
QUOTE(abzora @ 2009 08 31, 14:56)
turbut nuo tokiu kaip mes net slapciausios sleptuves nepades..mes turime uosle:)
bet ar įdomutada būna per kalėdas?... bent jau aš, atrodo, sąmoningai neleisčiau sau landyti po galimus užkaborius, kur slepiamos dovanos arba informuoti namiškius, kad dovanas slėptų ne namie
QUOTE(saulute© @ 2009 09 01, 22:41)
bet ar įdomutada būna per kalėdas?... bent jau aš, atrodo, sąmoningai neleisčiau sau landyti po galimus užkaborius, kur slepiamos dovanos
arba informuoti namiškius, kad dovanas slėptų ne namie
arba informuoti namiškius, kad dovanas slėptų ne namie
Joa aš irgi niekada neiškau dovanu, nes tada buna neidomu per kucias&Kaledas, noriu kad staigmena butu O jai netycia rasciau tai net i ta puse neziureciau, nenoriu net zinoti kaip atrodo dovanu maiseliai
Aš dovanų vienoje vietoje neslepiu praeitais metais didesnes dovanas paslėpiau svetainės balduose [ta prasme atsidaro apačioj, kur patalynę dėti, tai ten visokių dalykėlių prikrauta ir dovanas ten įkišau ;D], o smulkesnias dovanėles sudėjau į seną rankinę ir paslėpiau spintoje po rūbais Kai kurias dovanas dar lėkiau pirkti Kūčių rytą, grįžus namo greit supakavau ir tik padėjau po eglute
As sudedu i kartonine deze, uzklijuoju ta mirtinai limpancia juosta, kurios taip lengvai neatlupsi kad liktu nepastebeta. Tada uzrasau neliesti! ir vyras isnesa ja i garaza. tai vaikams rasti be sansu, o vyras ir taip protingas. bet, jei neturite garazo, tai galima tokia deze laikinai padeti pas draugus ar gimines, o uz ta paslauga jus priglaudziate ju dovanas. Jusu seimos nariai tikrai nelies apklijuotos dezes su uzrasu "Tetos Onutes ir dedes Jono remonto dazu likutis" arba "seni potrauskienes batai labdaros akcijai", jeigu ji stoves kokiam ukiskam uzkaboryje, arba kad ir po lova pastumta bus...
Slepiu viską rūsyje
Aš tai supakuotas dovanas dedu į kelis maišus, kad nepersišviestų, ir užrišu taip, kad norint jas išimti, reikia tuos maišus suplėšyti. Nu dar niekas per tiek metų nesivargino jų atrišinėti O po to dedu į sieninę spintą, kur sukrauti visokie rakandai ir taip pat maišų prikabinėta, tai niekam ir į galvą neateina mintis, kad ten Kalėdų Senis jau pabuvojo