Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dovanos yra saugios?

Pardaviau pianiną, ką šiais metais reiks daryt? doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Puiki idėja slėpti laiptinės sandėliuke, mes irgi tokį turime thumbup.gif . Tik va bendrą su kaimynais unsure.gif . O šiaip, niekada nededu visų dovanų į vieną vietą (tokią krūvą staigiai visi surastų), išslastau tai prie senų knygų, tai į apatinių stalčių, senuose rankinukuose, ar šiaip kokį užkaborį radus, kur niekam nė nešautų ieškoti, pvz. į printerio vidų įkišti, jeigu dovana smulki bigsmile.gif . Tik jau reikia žiūrėti, kad niekas nesumastytų atsispausdinti ką g.gif
Atsakyti
Oho kokiu ideju dovanu slepimo prisiskaiciau. Mano tevai tai visada pas kaimynus paslepdavo dovanas, tai niekada nerasdavom ir tik kai jau uzaugom suzinojom kodel smile.gif
Atsakyti
slepiu savo spintoj, ten saugu rolleyes.gif
Atsakyti
ojoj as irgi toki sugebejima turiu...visada randu man skirtas dovanas nuo ankstyvos vaikystes;)))) turbut nuo tokiu kaip mes net slapciausios sleptuves nepades..mes turime uosle:))))))
Atsakyti
QUOTE(abzora @ 2009 08 31, 14:56)
turbut nuo tokiu kaip mes net slapciausios sleptuves nepades..mes turime uosle:)
bet ar įdomutada būna per kalėdas?... ax.gif bent jau aš, atrodo, sąmoningai neleisčiau sau landyti po galimus užkaborius, kur slepiamos dovanos smile.gif
arba informuoti namiškius, kad dovanas slėptų ne namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2009 09 01, 22:41)
bet ar įdomutada būna per kalėdas?... ax.gif bent jau aš, atrodo, sąmoningai neleisčiau sau landyti po galimus užkaborius, kur slepiamos dovanos smile.gif
arba informuoti namiškius, kad dovanas slėptų ne namie biggrin.gif

Joa aš irgi niekada neiškau dovanu, nes tada buna neidomu per kucias&Kaledas, noriu kad staigmena butu ax.gif O jai netycia rasciau tai net i ta puse neziureciau, nenoriu net zinoti kaip atrodo dovanu maiseliai biggrin.gif
Atsakyti
Aš dovanų vienoje vietoje neslepiu biggrin.gif praeitais metais didesnes dovanas paslėpiau svetainės balduose [ta prasme atsidaro apačioj, kur patalynę dėti, tai ten visokių dalykėlių prikrauta ir dovanas ten įkišau ;D], o smulkesnias dovanėles sudėjau į seną rankinę ir paslėpiau spintoje po rūbais tongue.gif Kai kurias dovanas dar lėkiau pirkti Kūčių rytą, grįžus namo greit supakavau ir tik padėjau po eglute 4u.gif
Atsakyti
As sudedu i kartonine deze, uzklijuoju ta mirtinai limpancia juosta, kurios taip lengvai neatlupsi kad liktu nepastebeta. Tada uzrasau neliesti! ir vyras isnesa ja i garaza. tai vaikams rasti be sansu, o vyras ir taip protingas. bet, jei neturite garazo, tai galima tokia deze laikinai padeti pas draugus ar gimines, o uz ta paslauga jus priglaudziate ju dovanas. Jusu seimos nariai tikrai nelies apklijuotos dezes su uzrasu "Tetos Onutes ir dedes Jono remonto dazu likutis" arba "seni potrauskienes batai labdaros akcijai", jeigu ji stoves kokiam ukiskam uzkaboryje, arba kad ir po lova pastumta bus...
Atsakyti
Slepiu viską rūsyje smile.gif
Atsakyti
Aš tai supakuotas dovanas dedu į kelis maišus, kad nepersišviestų, ir užrišu taip, kad norint jas išimti, reikia tuos maišus suplėšyti. Nu dar niekas per tiek metų nesivargino jų atrišinėti hihihi.gif O po to dedu į sieninę spintą, kur sukrauti visokie rakandai ir taip pat maišų prikabinėta, tai niekam ir į galvą neateina mintis, kad ten Kalėdų Senis jau pabuvojo lotuliukas.gif
Atsakyti
geriausia laikyt ne namie, pvz darbe kur nors smile.gif
Atsakyti