Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dovanos yra saugios?

As tai MB dovanas slepiu pianine tongue.gif Nors jis stovi vidury kambario, bet jam nei i galva nesauna ten ziuret biggrin.gif Arba dar kartais ikisu i viena is savo tuo metu nenesiojamu rankinuku, kurie sukrauti spintoj.. rolleyes.gif
Atsakyti
Vaiku dovanas slepiu,pas savo mama bute smile.gif .MB savo apatiniu stalciuje,niekad nesove mintis per tiek metu ten ju ieskot tongue.gif O kitiems artimiesiems antresolese,kad vaikai nepasiektu ir nesurastu.
Atsakyti
dovanu neslepiu biggrin.gif Kaip vaiku nera,tai ir nera reikalo slepti.Tik nupirkus dovanas stengiuosi iskart jas supakuoti biggrin.gif Net dabar prie lovos po kede,guli pilna supakuotu dovanu dezutes biggrin.gif
O man tai del dovanu kaledos liudnos.Mamai visada reikia pasakyti ko noriu dovanu,nes atsibosta ziureti kaip ji kankinasi.Vyrui irgi turiu po kelis kartus sakyti ko noreciau dovanu,bet jam kartais nedaeina,tai dar vos nereikia pasakyti,kurioje parduotuveje tai yra doh.gif Man staigmenos buna tik is draugiu ir uosvienes
Atsakyti
Kolkas dar problemu su slepimu kaip ir nera ,dar dukra permaza kad visur pasiektu g.gif
O veliau tai neisivazduoju kur reiks slept ,nes kai prisimenu savo vaikyste tai nuo musu nelabai paslepdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi gyvename name tai geru viečikių tikrai netrūksta lotuliukas.gif o šiaip tai dažniausiai dovanas nešu į palėpę ten yra didelė skrynia tai į ją ir sudedu 4u.gif
Atsakyti
as tai slepiu, pas tevus, nes pas juos svenciame kaledas. smile.gif) tevu didelej spyntoj vaikai nesiknisa, nebent didzioji, kuriai 14metu daznai lenda, nes zino, kad per kiekvienas kaledas ten jas sliapeme. smile.gif) na taciau nezinau, kur siemet reikes kist, nes ruosiames pirkti namu kina biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau nusprendžiau, kad slėpsiu pianine, apatiniame komodos stalčiuje (niekas jo neatidarinėja) ir į spintą įdėsiu didelę kartoninę dėžę, joje sutalpinsiu viską. biggrin.gif kiti galvos, kad ten draubužiai. ;D blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Laiptinėj turim sandėliuką tai jame slepiu biggrin.gif ten ir Kalėdų Senelio rūbai nuo pernai guli. Senelis ten parsirengia, pasiima dovanas ir ateina thumbup.gif
Atsakyti
as tai padejau visas dovanas vienoj vietoj spintoj... manasis atsidare ir rado... gerai kad buvau jau supakavusi jo dovana... tai kad nezino ka dovanosiu... juk neprades plesti... pradejo manes prasyti ar gali paziureti nes nekantrauja... pasakiau kad gales paziureti kaledu ryta tuo ir baigesi thumbup.gif
Atsakyti
Dar kol kas dovanų slėpti nereikia, nes mažoji dar per maža, kad po visur ieškotų rolleyes.gif Bet ką reiks kitąmet daryti, kur tas dovanėles slėpsiu, tai net neįsivaizduoju blink.gif
Atsakyti
Slėpiau užrakinamam stalčiuj o raktą-apatinių stalčiuj blush2.gif .Niekam nė į galvą kad gali ten būti thumbup.gif .
Atsakyti
Aš tai slepiu tokioje knygų lentynoje. Ten niekas nekiša nosies,nes lentyna net nenaudojama lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai ten sukišu ir vuolla yahoo.gif
Atsakyti